3/31/2016

OLOHUONEEN SISUSTUSTAULUT

Huomenta! Ootte toivonut ihan kamalan paljon kaikkea kotiin liittyvää ja ne postaukset aloitetaan tällä kertaa sillä, mitä mun olohuoneen seinältä löytyy. Mä en oo ikinä ollut mikään kovin ahkera "seinien sisustaja" ja mun huoneesta löytyi aina ehkä yksi taulu jos sitäkään. Ei ainakaan enempää. Sama juttu oli hyllyjen kanssa, koska tykkäsin enemmän tyhjästä ja "puhtaasta" seinästä.

Täällä mun asunnossa tätä pinta-alaa seinillä on hieman enemmän kuin mun vanhassa huoneessa ja varsinkin olohuoneessa tota seinää oikeasti on. Tämän kokoinen huone tuon kokoisilla seinillä saattais näyttää hieman hassulta ilman yhden yhtäkään taulua tai hyllyä. Sen takia alkoi operaatio löydä kivat taulut olohuoneen seinälle, joka saatiin viime viikolla päätökseen ja eilen vihdoin myös taulut seinälle saakka!

P1017838

Ihana Desenio lupasi auttaa vähän mun probleemaa ja sain blogiyhteistyön takia valita muutamia julisteita heidän valikoimastaan. Mietin pitkään, valitsenko julisteita olohuoneeseen vai keittiöön, sillä heiltä löytyy myös ihania keittiöaiheisia julisteita, mutta päätin, että tilaan ne itse myöhemmin ja laitan ensin olohuoneen kuntoon.

Itse julisteita ja julisteiden aiheita löytyy ihan laidasta laitaan. Löytyy vähän graafisempia julisteita, jotka on mun mielestä vähän taiteellisempia ja sitten näitä aika tavallisia teksti- ja kuvajulisteita, joista itse tykkäsin henkilökohtaisesti enemmän!

P1017839-horzP1017881P1017918

Julisteet, joihin mä loppujenlopuksi päädyin: Dancer (30x40), Life is (50x70) ja Change your thoughts (30x40). Do more of what makes you happy -juliste on vanhempi ja peräisin Jyskistä, mutta mun mielestä se sopi noiden kanssa hyvin yhteen!

Mä oon tosi tyytyväinen valintaani ja kaikki julisteet sopii hyvin yhteen! Vielä myöhemmin aion tilata vähän lisää julisteita tuohon seinälle, jotka tulee todennäköisesti olemaan joitain kuvajulisteita, kun noita tekstejä tuossa jo vähän onkin. Myös keittiöön haluisin muutamat taulut piristämään ilmettä ja makuuhuoneeseen hopeisia tai kultaisia julisteita yksityiskohdiksi... Jos teillä muuten on suunnitteilla myös tilaus Deseniolle ja ongelmia päättää julisteet tai et tiedä miten ne asettelisit, kannattaa tsekata sivuilta Inspiraatio -välilehti! Mä sain sieltä paljon ideoita ja apua näiden sommitteluun.

Nyt kun tuli kotijutut jo puheeksi – oon jo pidemmän aikaa pyöritellyt päässäni pientä kysymyspostausta, joka koostuisi kysymyksistä koskien mun asuntoa, asunnon ostamista, yksin asumista tai ihan mitä vain tähän liittyvää! Miltä teidän mielestä kuulostaisi? Kysymyksiin vastaisin mielelläni videon muodossa, koska mulla on aika paljon kerrottavaa näistä asioista! :-D

17 kommenttia:

 1. Tosi kivan näkönen toi seinä nyt! Täytyy itsekin harkita julisteiden ostamista...

  Toi kysymyspostausvideo kuulostaa sairaan hyvältä!! Siitä on varmaan sulle itselleskin apua, kun ei tarvii sit aina uudestaan vastata samoihin kysymyksiin.
  Laitan kysymyksiä tulemaan vähän myöhemmin :) odotan innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään paljon tosta seinästä, kiitos! :-)

   Poista
 2. Taulut on aivan upea sisustuselementti yleisesti, nää sun valitsemat julisteet on tosi tyylikkäitä! Ja asuntopostaus olisi aivan mahtava, yleistä tietoa juuri asunnon ostamisesta ja yksin asumisesta olisi kiva kuulla sun puolelta. Ihana blogi, oon ollut lukijana jo pitkään ja tänne on aina kiva palata :-) Hyvää loppuviikkoa sulle!

  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Aion varmasti tilata vielä omat julisteet keittiöön ja varmaan makuuhuoneeseenkin... Sen verran kiva ja kattava valikoima ainakin Deseniolla :-) Kiitos, samoin sulle Mona!

   Poista
 3. Desenion julisteet on kyllä ihania, täytynee itsekin hankkia muutama sitten kun löytää asunnon itselleen... :D Ja kysymyspostaus kuulostaa hyvältä :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Mä en jaksa edes miettiä miten kauan oon noita kuolaillut muiden blogeissa ja nettisivuilla...

   Poista
 4. Aika paljon otat vaikutteita uinon blogista, siinä ei oo mitään pahaa! Mutta ois kiva kun et suoraan kopiois kaikkia samoja ideoita... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mun tietääkseni julisteseinä ei ole mitenkään Uinon yksinomaan omistama, eikä edes kovin persoonallinen idea

   Poista
 5. Tyo kyssäripostaus kuulostais kivalta :) upea olohuone teillä <3

  VastaaPoista
 6. Aivan superihana postaus! ja kiitos kun olet antanut paljon inspiraatiota bloggaamiseen :) Tein juuri blogin ja jos haluat sen käydä katsomassa niin se löytyy tuosta linkistä www.heli-mylife.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih! Ihana kuulla, jos musta on oikeesti ollut jotain "apua"! Ihana, kiitos paljon, käyn katsomassa<3

   Poista
 7. Tässä muutama kysymys :)

  Minkä kokonen ja hintanen sun asunto on?
  Kuinka paljon sulla oli säästössä asp-tilillä? Tienasitko kaikki rahat itse?
  Kuinka kauan säästit rahaa?
  Kenelle suosittelet omistusasuntoa?
  Miten pärjäät nyt kun oot työttömänä?
  Kuinka paljon kelalta saa asumistukea omistusasuntoon?
  Mikä on sun lempi huone?
  Mitä on vielä ostoslistalla?
  Miksi muutit yksin?
  Haluaako Otto muuttaa sun kanssa Turkuun jossain vaiheessa?
  Näetkö itsesi asumassa siinä vielä 10 vuodenkin päästä?
  Asunnon plussat ja miinukset?
  Parasta ja huonointa yksin asumisessa?

  VastaaPoista
 8. Tosi upeita julisteita valkkasit! Hankitko nuo kehykset noihin jostain muualta, vai saitko deseniolta? :)

  VastaaPoista