3/27/2016

SPRING WANTIES & COUPON CODES

Postaus sisältää Affiliate-mainoslinkkejä.

Huomenta ja ihanaa pääsiäistä heti alkuun! Täällä(kin) päässä on vietelty ihan ihkaoikeaa lomaa, koska edes kamera ei ole pahemmin auennut viime päivien aikana. Oon laittanut mm. kotia kuntoon, käynyt ostamassa muutamia tarpeellisia juttuja ja tehnyt listaa mitä kaikkea täältä vielä puuttuu. Kuvanpuutteiden takia kokosin aamun ratoksi parit kollaasit kevään Must have -tuotteista ja löytyy joukoista myös muutamat jo lemppareiksi muodostuneet tuotteet! Kuvien alta löytyy linkit tuotteisiin ja postauksen lopussa vielä vähän alennuskoodia :-)

Untitled #96

House of Brandonilla vielä tänään sunnuntaina ja huomenna maanantaina -15% YLI 60€ OSTOKSESTA koodilla PÄÄSIÄINEN. Alennuskoodi voimassa 28.3.2016 asti. Muut tarjousehdot House of Brandonin sivuilta. Shoppailemaan tästä!

Elloksella koodilla 330801 -40% ALENNUSTA TILAUKSESI KALLEIMMASTA TUOTTEESTA. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 7.4.2016 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Shoppailemaan tästä!

... koodilla 330901 -30% ALENNUSTA KALLEIMMASTA TUOTTEESTA ja -30% ALENNUSTA TOISEKSI KALLEIMMASTA TUOTTEESTA. Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennukset koskevat normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennukset ovat voimassa 28.3.2016 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Shoppailemaan tästä!

...koodilla 331001 50 euroa alennusta, kun tilaat vähintään 150 eurolla. Shoppailemaan tästä!

...kodilla 331002 30 euroa alennusta, kun tilaat vähintään 90 eurolla. Shoppailemaan tästä!

...koodilla 331003 10 euroa alennusta, kun tilaat vähintään 35 eurolla. Shoppailemaan tästä!

Mä pistän nyt kamat kasaan ja alan pikkuhiljaa valumaan rautatieasemalle, määränpäänä pääkaupunkiseutu ja poikaystävä. Hyvää pääsiäistä kaikille!

8 kommenttia:

 1. Houkuttelevia alennuksia, mutta esim. Elloksen kohdalla just kalleimmat tuotteet on melkeinpä kaikki niitä, mihin alennuksia ei voi yhdistää, joten petyin tälläkin kertaa ja jätin tilaamatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vaikkakin ymmärrän sen, ettei alennusta anneta mistään 800 euron arvosista huonekaluista. Mun mielestä ois kuitenkin kohtuullista ja kiva, jos sen alennuksen sais kuitenkin pienhuonekaluista, jotka ei oo niin arvokkaita :-) Se pistäis varmasti ihmiset tilailemaan enemmän!

   Poista
 2. Hei mistä toi ekan kollaasin valkoharmaa tyynynpäällinen on, linkki vei jonnekkin ihme sivulle :D Kiitos vastauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, niimpäs veikin! Korjaan linkin kunhan pääsen koneelle. Se on Ellokselta, muistaakseni Adrian(a?)-niminen! :-)

   Poista
 3. Moikka! Mulla ois postausehdotusta näin ylppäreiden alle! Nyt kun oot muuttanut omaan kotiin, oot ilmeisesti keräillyt jo kaikenlaista tavaraa pitkään sillä silmällä että muutat pian pois kotoa? :) oon todella huono selittää mun ehdotusta, mut toivottavasti tajuat mun selityksistä mitä haen takaa :D Sellanen postaus vois olla kiva, missä listaisit just vähän et mitä kaikkea kannattais pyytää ylppärilahjaksi/hankkia etukäteen ? Onko sulle nyt jo ehtinyt tulla sellanen olo että äh, toi juttu puuttuu, ja sen olis voinut hankkia sillon kun ei ollut kaikkea muutakin ostettavana (niinkun ehkä nyt, jos joutuu ostaa huonekaluja yms. Mitä ei voi etukäteen ostaa). Voin vaan kuvitella kun suunnittelen ensi kesänä muuttavansa pois kotoa, että yhtäkkiä multa puuttuukin kaikkea oleellista eikä silloin oo varaa ostaa sitten (ainakaan laadukkaita) tuotteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Johanna! :-)

   Tosi hyvä ehdotus! Mulle ei itellä ookaan tollasta ideaa tullut edes mieleen, mutta toihan kuulostaa erittäin hyvältä :-) Sellainen on siis ehdottomasti tulossa!

   Poista
 4. Ootko kuullu jo että nyxin meikkejä on tulossa Sokoksille huhtikuussa!! Kerrankin kans tänne turkuun! Mitkä on sun ihan lempparituotteet heiltä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kuullut, mutten sen kummemmin oo innostunut, koska hinnat todennäköisesti ainakin kaksinkertaset kuin mitä ulkomailta tilatessa :/ Mutta huulituotteet on tosi hyviä!

   Poista