3/18/2016

RIVIERA MAISON

Oman kodin ostaessani ja tänne muuttaessani alkoi myös sisustusjuttujen katselu ja niiden shoppailu. Sisustusjuttujen lisäksi aloin katselemaan myös mm. kaikkia keittiökamoja ja niiden shoppailu oli ihanaa vaihtelua niihin ainaisiin sisustustuotteisiin. Vihdoinkin sai katsella muitakin tavaroita kuin pelkkiä koriste-esineitä omaan huoneeseen!

Keittiöjuttuja katsellessa huomio kiinnittyi aina eniten Riviera Maisonin tuotteisiin. Oon kyllä ennenkin selaillut brändin tuotteita, mutta sillon en kiinnostunut niistä...noh, ollenkaan. Voi olla, että syynä oli uudet tuotteet, mutta lähiaikoina näitä tuotteita selaillessa on tullut vastaan vain pari tuotetta, joista en välttämättä oo niin kovin pitänyt. "Pieni" rakkaus siis näitä tuotteita kohtaan on syntynyt... Aiemmilla kerroilla kuitenkin niiden katselu on jäänyt vain katseluksi, koska tällä hetkellä on muutamia paljon tärkeämpiäkin asioita hankintalistalla! Kaksi tuotetta Riviera Maisonilta kuitenkin onnekseni sain – ja ne on ihana rottinkinen säilytystsydeemi sekä pannunalunen. Miten toi pannunalunen voi olla niin kiva?!

P1017616

Rustic Rattan Restaurant Organizer (gifted)
Good Food Only Trivet (gifted)

P1017624P1017646P1017650

Rottinkisen säilytyskorin takana on kaksi paikkaa, joihin voi laittaa esimerkiksi lautasliinoja tai lastoja/kauhoja. Eteen mahtuu hyvin esimerkiksi suola- ja pippurisirotin, jotka mä aion laittaa siihen heti kun sellaiset vaan saan hankittua! Näppärä säilytysratkaisu, ja vaikka kori onkin aika pieni, mahtuu siihen yllättävän paljon tavaraa. Pannunalunen taas on niin kiva kun pannunalunen vaan voi olla, haha! Yksi pieni miinus siinä kuitenkin on, meinaan pohjassa noita "tassuja" on vain kolme kappaletta ja se keikkaa aika helposti. Ei onneksi pahasti tai paljoa, että mitään vahinkoa sattuisi, kun ne tassut ei kuitenkaan ole kovin korkeat. Itse ehkä olisin laittanut niitä neljä tuonne pohjaan, mutta toimii se hyvin noinkin! :-)
Tuotteet on saatu Sisustusliike Dreamsilta, josta löytyy Riviera Maisonin tuotteiden lisäksi paljon muutakin ihanaa! Tuotteet saapui ihan parissa hassussa päivässä, turvallisesti ja hyvin pakattuna perille saakka. Ja as I said; rakastan näitä tuotteita! On varmaa, että heti kun rahatilanne on vähän toinen, niin napsautan tuolta kotiin vähän muutakin RMältä... Näiden tuotteiden myötä rakkaus Riviera Maisonia kohtaan ei ainakaan hiipunut. Musta on ehkä kuoriutumassa RM-tyttö!

Sisustusliike Dreams 
Kouvolankatu 10
45100 Kouvola
045-1468622

Dreams on myös Facebookissa & Instagramissa!

Mitä piditte tuotteista? Löytyykö muita rakastuneita?

8 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy kotoota paljon Riviera Maisonia, maljakoista kuusenkoristeisiin ja kaikkea siltä väliltä :) Tykkään!

  http://saralinall.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistelinkin, että oon teidän kotona näihin RMän tuotteisiin törmännytkin! :-) Ne kaikki maljakotkin on ihania ja aluksi mun pitikin tilata sellainen, mutten osannut päättää kokoa, niin luovutin...:-D Hah!

   Poista
 2. onko tää just se missä kävit paikan päällä ja valitit huonosta palvelusta tmv? :F

  VastaaPoista
 3. Hmm, oon haaveillut tuollaisesta korista eteisen pöydälle niin että siihen voisi laittaa maksuun menevät laskut ym. ajankohtaiset paperit nätisti :D Nyt ovat pöytälaatikossa, minne arjen kiireessä helposti myös unohtuvat. Pitääpä käydä kurkkaamassa muukin valikoima!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, just eikä melkeen sellanen on mullakin ollut hankintalistalla! Mun muistaakseni Riviera Maisonilla on sellainen laskuille/muille kirjekuorille tarkoitettu puinen "teline", mutta se oli ihan tajuttoman kallis! Maksoi muistaakseni melkein viiskymppiä...

   Poista
 4. Mä oon armoton RM-fani joten kelpaa! Onks sulla muuten iskeny vielä yhtään koti-ikävää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen! ;-) Ei mitään kovin pahaa ainakaan, mutta suht usein oon nyt käynykin kotikotona :-)

   Poista