12/22/2015

WEEKS 50 & 51

Se olis vuoden 2015 viimeinen kokonainen viikko! Hullua, miten nopeasti aika kuluu. Kiirettä on pitänyt, mutta lähinnä vain työrintamalla. Ja niinkuin aina tähän aikaan vuodesta, on kynsiasiakkaitakin riittänyt ihan tarpeeksi. Tänään on väsäilty yhdet kynnet ja huomenna vuorossa olisi kahdet, ja sama jatkuu taas joulun jälkeen ennen uuttavuotta! Mutta, en valita.

Kamera on pysynyt edelleen koskemattomana, mutta puhelimesta mulla ois tarjota teille vähän kuvamateriaalia! Mennääs katsomaan.

LL

Ihana Aet! Voisin tilata lisää kynsijuttuja ihan vaan näiden ihanien pakettien takia. // Lämmin kanasalaatti, nam! // Sain mummilta ihanan kirjan yhtenä joululahjana. Those little things! //  Juomaostoksilla! Jano tuskin pääsee yllättämään :-D

lll-tile

Jos olisin -10kg, olisin kiikuttanut välittömästi kassalle. Valitettavasti nämä(kin) jäi pyllyn alapuolelle...:-D // Ihanat asiakkaat ja yhteistyökumppanit kiikutti sellasen reilu 10 litraa erilaisia karkkeja meille töihin. Hei vaan tarkka ruokavalio! Mut hei, eihän se enää näin joulun alla niin tarkkaa ole...:-) // Pizzaperjantai. Minkäs teet, kun työkaverit kysyy lounasaikaan "tilattaisko pizzat?". Kuinka moni muka oikeesti vastais kieltävästi?! No niimpä, sitä mäkin! // Ah, mikä kasa paketteja odotteli sängyllä yhtenä päivänä! Joukosta löytyi mm. boosteria treeniin, jotain Nyxiltä sekä alempana vilkkuvat Calvin Kleinit.

L

Lähdössä tyttöjen kanssa syömään! Oli muuten ihanan piristävää tollaset ekstempore-treffit. // Mua ahdistaa ajatus siitä, että ennen tämän laukun hankkimista epäröin sitä. En oo varmaan mitään muuta vaatetta/asustetta käyttänyt niin paljoa kuin tätä! // Yhtenä päivänä siis treffattiin tyttöjen kanssa aika ekstempore, ja ilokseni kaikilla oli vielä täysin vapaa ilta, joten päätettiin mennä kaikki yhdessä syömään! Mä valitsin ruoaksi mitäs muutakaan kuin kasvisruokaa eli vegepaninin, joka sisälsi mm. avokadoa ja mozzarellaa.

LLL

Jos mä saisin valita, hakisin aina lounastauolla naapurista kanateryaki-patongin. Mut onneks on ihmisiä jarruttelemassa, olisin muuten aika nopeesti aika köyhä! // Kerroinko jo, että käytiin yhtenä arki-iltana tyttöjen kanssa syömässä?! Silloin päältä löytyi tälläistä :-) // Rakkaus. // #mycalvins, vai miten se meni! Phah. 

Sellaisia puhelinräpsyjä tällä erää. Kahden päivän päästä olisi jouluaatto, ja rehellisesti sanottuna, mun joulufiilis ei oo ikinä ollut näin kadoksissa. Tosin, ehkä ihan hyvä vaan, kun muutenkin tämä joulu tulee olemaan vähän ikävämpi ja surullisempi muuttuneen perhetilanteen vuoksi. Palailen kuitenkin sitä ennen vielä, joten enpäs toivottelekaan vielä tässä vaiheessa jouluja! Sen sijaan toivotan oikein ihanaa tiistai-iltaa

4 kommenttia:

 1. Tykkään sun blogista hirmuisesti! Aika hassua, et aluksi en jotenkaan pitänyt sun snapchatista, mut nykyään se on yks mun lemppareista! Jätän sun snäpit aina vikaks eli parhaiden joukkoon :-)

  Hyvää Joulua sulle Essi ja koirulille myös!

  VastaaPoista
 2. On kyllä niin totta miten joulufiilikseen vaikuttaa aika radikaalisti vanhempien avioero ja muutenkin "muuttunut perhetilanne", niinkuin hyvin muotoilit. Mun on vaan täytynyt hyväksyä et tänäkään vuonna mä en osaa odottaa joulua sen ihmeemmin, eikä edes päivää ennen tunnu yhtään siltä että "Jeee kivaa huomenna on joulu". :D Toivottavasti saat kuitenkin vietettyä mukavan joulun, ja eiköhän niitä jouluja vielä joskus tulevaisuudessa tuu, jolloin sit saa sen joulufiiliksenkin täysillä mukaan ! :)

  jouhaas.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ihan samat fiilikset! :-D Tän vuoden joulun ois voinut skipata kokonaan yli, haha... Oli oikein mukava joulu, toivottavasti sullakin oli! :-)

   Poista