12/31/2015

EN JÄÄ IKÄVÖIMÄÄN

En jää ikävöimään vuotta 2015. Onneksi se on pian jo ohi ja nyt vedellään ihan kirjaimellisesti tämän vuoden viimeisiä hetkiä!

On kuitenkin tapahtunut muutamia pienempiä ja isompia ihania asioita, joista haluan teille ainakin osan kertoa. Pidetääs pieni tiivistelmä kuluneesta vuodesta:

...heti tammikuussa mä täytin 19 vuotta. Aiempien vuosien tavoin niitäkin juhlistettiin meidän kotona ja juhlaseuraksi sain mitä parhaimpia ystäviä, myös Nooran Jyväksylästä! Ilta ja yö oli ikimuistoinen, vaikkei se 19 vuotta ollutkaan mikään kovin merkittävä rajapyykki. Toisin kuin edeltävän vuoden 18-vuotispäivä tai seuraavan vuoden pyöreiden täyttäminen.

...bongattiin läheisen tatuointipaikan Facebook-sivuilta pari vapaata aikaa ja varattiin ne meille! Emppu otti käteen tekstin ja mä sen pienen koiran tassun korvan taakse. Enkä kertaakaan oo katunut!

...helmikuussa stressattiin, murehdittiin ja itkettiin Sussun huonoa kuntoa ja käytiin Eläinsairaalassa hänen kanssa. Paljon pahempaan oltiin varauduttu, mutta ammattitaitoisen lääkärin ansiosta tällä hetkellä meillä on kotona 9-vuotias terve koira, jonka energiamäärä pyörii aika samoissa määrissä kun Sofin! Kivuista ei ole enää merkkiäkään.

17456644135_e96edc195f_c

...enää muutama hassu päivä koulua jäljellä ja sen kunniaksi vietettiin koulussa meidän kolmosten kesken TJ17-päivää! Aamulla hämmennettiin ihmisiä koulussa, jonka jälkeen oli muutamia leikkimielisiä kilpailuja ja illalla lähdettiin koko porukan voimin risteilylle. Ikimuistoinen ilta!

18287776886_09468a7af4_c18327737826_bbdc9a803b_c18315360505_dbcfc49698_c

...koko toukokuun viimeisenä päivänä oli aika sanoa heipat Kauppikselle, ja pakko sanoa, että tekisin mitä vaan, jos pääsisin edes viikoksi takaisin kouluun! Mä tykkäsin koko meidän koulun henkilökunnasta, luokkakavereista ja opiskelu siellä oli oikeasti kivaa. Mutta uudet tuulet odotti...

...kesäkuun alkupuolella oli koko vuoden paras kokemus. Nimittäin viikon matka Bulgariaan, Sunny Beachille maailman parhaimpien ystävien kanssa! Mä tekisin oikeasti mitä vaan, että saisin kokea uudelleen ton reissun. Kaikki oli niin täydellistä...

19019184829_db48c37817_c19091414045_74f36ccda0_c19199462602_7e7a8c26e3_c18905262329_ba858b66d0_c

...vuonna 2015 tuli myös festaroitua Ruisrockissa ja Weekend Festivaleilla! Ihan huikeita viikonloppuja molemmat, huh.

20825370300_c03a7589c9_c21003594842_6bea99691b_c

...elokuussa vietettiin poikaystävän kanssa perinteiseen tapaan toista vuosipäiväämme Tampereella hotellissa! Rakastan hotelleja, eikä ollut seurassakaan valittamista ;-)

Niinkuin kaikkiin vuosiin, kuului vuoteen 2015 myös niitä ikävempiä asioita. Yhtä surullisia aikoja mun elämässä on ollut viimeksi vuonna 2012, kun Siiri kuoli. Onneksi siis muutamat aikaisemmat vuodet on olleet ihania ja aika murheettomiakin!

Olen monesti sanonut samaa, mutta nyt mä oikeasti tarkoitan sitä. Tämä vuosi on ollut kaikista rankin. On tapahtunut paljon ihania asioita, mutta myös yksi niin surullinen asia, että sen takia mä välillä oikeasti unohdan kaikki ne kivat hetket.

Mun vanhemmat erosi elokuussa (pidemmän tekstin aiheesta voit lukea täältä) ja isi muutti pois. Koko asia tuli niin puskista ja muutenkin olin aina ajatellut, ettei se voisi omalle kohdalle tulla. Asiat ei kuitenkaan aina oo ihan niin yksinkertaisia eikä ne aina mene niinkuin haluat. Koko loppuvuosi tuon jälkeen on ollut ihan yhtä hullunmyllyä varsinkin mun pääni sisällä, koska niinkuin mainitsin, oon tosi herkkä ihminen. Reagoin pienimpiinkin vastoinkäymisiin tosi vahvasti ja saatan yliajatella kaikkia asioita, mitkä aiheuttaa vielä suuremman sotkun pään sisällä.

Mutta, sellaista se elämä välillä on. Vuoristorataa, jonka kulkua ei voi koskaan ennustaa. Aika parantaa, vaikkei koskaan lopullisesti. Toivotaan, että ensi vuosi olisi parempi!

Nyt asia on niin, että ihanat lukijat, me nähdään ensi vuonna! Siihen ei onneksi enää kovin monia tunteja ole. Innolla ja jännityksellä odotan, mitä vuosi 2016 mukanaan tuo! Ihanaa uutta vuotta, juhlikaa ja nauttikaa tärkeiden ihmisten seurasta. Kiitos tästä vuodesta

9 kommenttia:

 1. Tosi monella tuntuu olleen vähän huonompi vuosi kuin edelliset... :/ Ei voi kuin toivoa että sulla olisi parempi onni ensi vuonna eikä takaiskuja tulisi niin paljoa! Ihanaa uutta vuotta ❤

  minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytti olevan joo! :-( Toivotaan.. Ihanaa uutta vuotta sullekin!<3

   Poista
 2. Oi, sun valmistujaismekko on aivan ihana! Mistä se mahtaa olla peräisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, jäikö kysymykseni sulta nyt ihan täysin unholaan! :D

   Poista
  2. Se on Nellyltä! Myytiin tosin heti loppuun, enkä kyllä ihmettele :-) Tykkäsin kovasti!

   Poista
 3. Ihana postaus Essi! Tää sun blogi on yks mun lemppareista ja vaikutat myös ihmisenä ihan helvetin ihanalta :-D Mä niin nään että me tultais hyvin toimeen. Seuraan sua myös snapin puolella. Mutta nyt pää pystyyn ja tekemään tästä vuodesta entistäkin parempi <3 Toivon sitä sulle ihan todella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana sinä. Ihania sanoja, kiitos sulle superisti! <3 Kiva kun oot jaksanut seurailla ja hei, mulle saa aina laittaa viestiä kyllä! ;-) Toivotaan, että sullakin on hyvä ja ihana vuosi! Kiitos<3

   Poista
 4. Helou! Valitsin sut ja sun blogin yhdeksi mun suosikiksi linkkaa blogisi-postauksesta, kannattaa käydä tsekkaamassa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Janina! Kävinkin sua jo kiittelemässä siellä, mutta kiitos vielä täälläkin!<3

   Poista