12/24/2015

TODAY IS THE DAY

Hyvää huomenta ihanat ja vielä ihanempaa jouluaattoa! Nyt se sitten oikeasti on täällä.

Musta ei valitettavasti kunnon postauksen muodossa kuulunutkaan kiireiden ja vähän henkilökohtaisempien syiden takia. Tämähän on ensimmäinen joulu, kun ei enää ollakaan koko perhe koolla, jonka takia eilinen ilta meni ihan täydeksi itkemiseksi. Tällänen mä just oon, itken hirveen helposti ja otan monet asiat tosi paljon rankemmin kuin muut! Ehkä tämä tästä. Edellämainitun ja lumettoman maan takia joulufiilis on ollut niin nollassa, ellei sen alapuolellakin, että mun puolesta nämä pari päivää ois voinut kelata pikakelauksella ohi. Koitetaan kuitenkin nauttia näistä päivistä edes samalla tavalla kuin muistakin!

merry-christmas-words-written-white-background-curvy-handwriting-35532852lll

Me lähdetään tänään äitin ja mamman kanssa Gracelle jouluristeilylle! Ihanan erilainen tapa viettää joulua, ja suurin syy tähän on yksinkertaisesti se, että äiti ja no minäkin haluttiin välttää se ainainen inhottava joulustressi. Miksi sitä pitää stressata niin paljon? Jouluruuat tulee syötyä risteilyllä, mutta siitä huolimatta otettiin pieni kinkku kotiinkin, kun saatiin töistä. Suurin osa siitä syötiin jo eilen, koska just uunista tulleena se on kaikista parasta!

Tunnin päästä pitäis jo lähteä, ja mun pitäis sitä ennen vielä laittaa naama kuntoon, pakata, vaihtaa vaatteet ja juoda kahvi loppuu. Otan kameran mukaan, joten ehkä saatte sieltäkin jotain kuvamateriaalia! Muussa tapauksessa palataan sunnuntaina tai alkuviikosta. Tän joulun haluan vaan olla, ilman tietokonetta ja lähes kokonaan ilman sosiaalista mediaakin. Toivottavasti tekin

Vielä kerran: ihanaa joulua ihanille seuraajille. Ilman teitä ei olisi Better late than neveriä. Olette ihania. Nauttikaa, syökää ja juokaa niin paljon, että ootte räjähdyspisteessä. Unohtakaa dieetit! Pusuja!

12 kommenttia:

 1. Sun joulusuunnitelmat kuulostaa kyllä tosi hyviltä:P Hyvää joulua! ♥

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua sullekin Essi! Joskus on kyllä kiva viettää vähän erilaisempaa joulua, ja teiän jouluristeily kuulostaa kyllä tosi mukavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se nimenomaan olikin! Ihanan erilainen tapa :-)

   Poista
 3. Hyi kinkkuha haisee ja maistuu uunista tulleena ihan siltä itseltään😄sikalalta.. Ainaki tietää mitä syö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se maistuu parhaimmalta just uunista tulleena! :-D

   Poista
 4. Moi, haluisitko tehä postauksen siitä miten noita kynsimuotteja käytetään ja muutenkin siitä mitä kaikkia tuotteita käytät kun teet basic kynnet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :-) Joo, sellainen on tulossa heti, kun sen kuvaaminen on mahdollista...

   Poista
 5. Voi Essi, tiedän varsin hyvin tuon itkuherkkyyden; olen nimittäin itse aivan samanlainen. Itken usein, välillä ilosta, välillä surusta ja joskus en edes tiedä onko itkuum mitääm erityistä syytä.
  Harmi, kun sua on surettanut jouluna. Täällä oli myös toinen joka itki nukkumaan mennessä jouluna, juurikim vanhempien eron takia. Kyllä mun mielestä myös vanhemmilla aikuisilla lapsilla on oikeus surra ja kokea pahaa mieltä vanhempien eron johdosta. Ero vaikuttaa kuitenkin moneen moneen asiaan. Se herättää myös hirveesti ajatuksia. Olin itse suunnilleen samanikäinen kuin sinä vanhempieni erotessa muutama vuosi sitten, ja yhä tälläset ennen perheen kesken vietetyt juhlat tuo tunteet pintaan.
  Toivottavasti sulla on edessä kiva uusi vuosi, ripset oli ainakin snäpissä jo ihanat! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa ikävä kuulla, että sullakin oli samoja fiiliksiä...:-( "Toivon", että tämä eka joulu ilman kokonaista perhettä oli pahin, ja ensi vuonna taas on helpompaa. Vaikkei siltikään varmasti helppoa. Kiitos sinulle kommentista ja ihanaa uutta vuotta!<3

   Poista
 6. Noihin jouluihin tulee tottumaan ettei koko perhe ole koossa! :) Täytyy vain järjestellä milloin näkee toista vanhempaa ja milloin toista, kyllä se siitä!

  VastaaPoista