10/07/2015

KESKIVIIKKO ILTANA

Kivaa keskiviikkoiltaa muruset! Mulla ei oo oikeestaan mitään erikoisia suunnitelmia, teki vaan mieli tulla kirjottelemaan teille. Itse postausideoita mulla on miljoonia ja muutaman postauksen tekstikin on kirjoitettuna valmiiksi, mutta niistä kaikista puuttuu kuvat. Ei vaan ajatus kulje, että mistä niistä kuvia vois ottaa, joten jos jollain on jotain järkeviä ehdotuksia, niin täällä niitä otetaan vastaan! :-D

P1013525 P1013533P1012300P1013177P1013428P1012311P1013573

Mä makoilen tällä hetkellä uudet Calvin Kleinin pyjamahousut päällä ja megasuperhyperväsyneenä peiton alla, ihan valmiina nukkumaan  vaikka kello on vasta vähän yli yhdeksän. Tänään oon töissä etsinyt n. 800 toimittajan (ja vielä 3/4 jäljellä...) sähköpostiosoitteet ohjelman vaihdon vuoksi, käynyt vakkarikampaajalla pätkäsemässä kymmenisen senttiä latvoista pois ja rakastunut uuteen "polkka"tukkaan, käynyt ratsastamassa lemppariponia ja ärsyyntynyt, koska unohdin töihin kauppakassin, ja tän illan suunnitelmat kanaherkkusienilaatikon suhteen lievästi sanottuna kusi. Mutta ei se mitään, huomenna uusi yritys!

Aina syksyisin näinä aikoina saa taas lukea blogeista kaiken maailman syyslomista, ja nyt onkin ensimmäinen vuosi, kun mitään lomaa ei mulla ole. Hämmennyin tiistaina agilityssakin, kun mietittiin, että onkohan ens viikolla treenit, vaikka on loma. Niin, mikä loma? :-D Hetken aivot raksutti ja sit hiffasinkin et ainiin, koululaisten syysloma. En voi kieltää, ettei edes muutaman päivän loma tekisi mullekin terää!

Täysin suunnittelematon postaus, ja kuvituksenakin vain muutamia turhia kuvia kameran muistikortilta. Tykkäättekö, vai onko suunnitellut ja viimeistellyt postaukset kivempia? :-)

Höpinät sikseen, kello näyttää nyt sen verran, että mä siirryn tämän Bloggerin sijaan Ruudun nettisivuille, ja pistän Paratiisihotellin pyörimään! Oon siihen niin koukussa, kun yks neitonen on ystävän..."tuttu" :-D Niin paljon mielenkiintoisempaa seurata sellaista ohjelmaa!

Tänään on taas päivitelty Snapchatia ahkeraan, käykäähän seuraamassa mua, jos ette vielä oo sitä tehnyt! Mut löytää sieltä(kin) nimimerkillä essielena.

6 kommenttia:

 1. Great pictures!! Love that dog!!
  Xoxo,
  Love from www.trangscorner.com {a lifestyle, fashion, beauty, and food blog}

  VastaaPoista
 2. Oon tässä nyt noin pari viikkoa seuraillut blogiasi ja tästä on tullut yks mun lempiblogeista! Tosi kivoja postauksia usein ja ihania kuvia sekä yksinkertanen ulkoasu (joka on mun mielestä just ihana). :) Oon kans kokeillut sun keskiviikonreseptejä ja ne on kyllä hyviä! Pakko tässä vielä mainita, että meidänkin kotoa löytyy nuo samaiset pallovalaisimet, jotka ovat tuossa viimeisessä kuvassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Kiitos ihan superpaljon. Ollut vähän "murheita" ja stressiä tästä blogista, kun tuntuu, etten osaa/pysty tuottamaan sellasta sisältöä, mitä blogilta odotetaan ja mitä haluatte :< Mutta hyvä, jos edes jotai miellyttää...♥

   Poista