8/17/2015

WEEKEND FESTIVAL 2015

Toivottavasti teiltä ei tuu jo nämä Weekend-postaukset korvista ulos, sillä muiden bloggaajien tapaan ajattelin mäkin pistää näytille omat kuvani sieltä! Okei, jos rehellisiä ollaan, osa kuvista on myös kavereiden puhelimista, mutta ei kai sen niin väliä.

Kaikenkaikkiaan koko viikonloppu oli ihan huikea  jälleen kerran! Hyvä seura, hyvä musiikki ja lämpö oli ne merkittävimmät tekijät meidän viikonloppuun. Tänä vuonna koko festari oli mun mielestä paremmin järjestetty kuin viime vuonna ja esiintyjät oli ihan huippuja, vaikka muutamien soittoajat oli aika mielenkiintoisia... En keksi oikeestaan mitään sen suurempaa valittamisen aihetta (niinkuin ihan liian monet muut...seriously, kuka teidät sinne pakottaa, jos koko tapahtuma on niin per****tä?!). Anniskeluun jonotettiin ehkä viisi minuuttia, juomia pari minuuttia ja vessaankin taisin kerran jonottaa ja sillonkin vaan pari hassua minuuttia. Ja itse alueelle jonotettiin parisen kymmentä minuuttia, mikä mun mielestä oli täysin siedettävä aika enkä tiedä miten joku voi siitä hermostua, kun tietää mitä illan aikana vielä on edessä! Ja itsehän siihen jonottamiseen pystyy vaikuttamaan sillä, meneekö jonottamaan heti porttien auettua vaiko vähän myöhemmin. Mun mielestä jokaisen pitäisi vähän osata ajatella miten suuri tapahtuma on kyseessä  ei kaikkea saada toimimaan kuin liukuhihnalta, vaikka miten hyvät järjestelyt olisi :-)

10325264_759239007535519_4288533599199423426_n (1)-tile

Huhhuh, hymyilyttää katsoa näitä kuvia. Ihana viikonloppu, kiitos ihanalle seuralle! Ensi vuonna taas uudestaan, mutta saa nähdä eksytäänkö me Suomen (todennäköisimmin tänne, mikäli koko tapahtumasta tulee k18. Oli taas niin nuorta kasvoa, että huh!), Viron vaiko Ruotsin Weekendeille...;-)

8 kommenttia:

 1. Varmasti oli huippua! Niin ihania kuvia ooh <3

  VastaaPoista
 2. Kuka toi raitapaitanen tyttö on niiiiin kaunis!!

  VastaaPoista
 3. Muistaakseni ootte menossa syksyllä Berliiniin? Mihin hotelliin menette?:)

  VastaaPoista
 4. oli ihanaaaaaa <3 t. eme

  VastaaPoista