8/10/2015

IN & OUT 2

Mun ilokseni te näytitte tykkäävän ainakin siitä ensimmäisestä in & out -postauksesta, joten täältä pesee sellainen part kakkonen!

in
LUONNOLLISET JA "LOIVAT" KIHARAT

PicMonkey Collage11

Siistit kiharat ja vimpan päälle laitetut kampaukset on nyt jäänyt vähän taka-alalle ja tilalle on tullut vähän "huolittelemattomat" hiukset. Voi olla, että johtui ihan kesästäkin, mutta mun mielestä noiden kuvien tyylisiä hiuksia näkyi yllättävän paljon!

PAKSUT JA HUOLITELLUT KULMAKARVAT

inkulmakarvat

Kaunista, kaunista, kaunista! Mä oon aina ollut sitä mieltä, että koko kasvoista kulmakarvat on se juttu, jotka vaikuttaa eniten ulkonäköön. Kun kulmakarvat on kunnossa, näyttää heti paljon paremmalta ja jollain tapaa terveemmältäkin! Ei ne silmän keskisosasta alkavat kulmakarvat tee kenestäkään kaunista...

BEAUTYBLENDER

4

Ei varmasti kaipaa selittelyjä? Maailman paras meikkisieni, nimimerkillä kolmas tälläinen jo menossa, enkä muita aio enää käyttää.
REVITYT FARKUT

3

Näille mä en ennen lämmennyt lähes lainkaan, mutta heti kun hankin mun ensimmäiset vähääkään revityt farkut  rakastuin! Siitä lähtien oonkin jostain kumman syystä katsellut enimmäkseen just kuvien tyylisiä farkkuja...

out

KIILAKORKOTENNARIT

wedge

Näistä ei löydy muuta sanottavaa, kun aivan järkyttävän rumat...

VICTORIAS SECRET BODY MIST

vs

Näitä mulla oli itellänikin pari kappaletta vuosia takaperin, mutta noi haihtuu niin nopeasti pois iholta/vaatteista, että aika pian jätin ne vaan "huonetuoksuiksi" ja suihkuttelin noita mun huoneeseen aina silloin tällöin. Enää en hankkis, vaikka muutamat noista onkin ihan ok tuoksusia!

JEFFREY CAMPBELL

2

Ehkä vähän mennyt juttu jo. Enkä mä kyllä aiemminkaan noiden ulkonäölle hirveesti lämmennyt!

FREDDYT

1

Varmasti mielipiteitä jakavin vaate koko maailmassa. Mun mielestä noi näyttää päällä aika kamalilta, ja mitä oon niiden hinta-laatusuhteesta kuullut, niin ei siitäkään oo oikeen hyvää kuultu.

Mites tällä kertaa; löytyikö paljon samoja? Muistakaa taas, että mielipiteitä on yhtä paljon kuin meitä ihmisiäkin! :>

12 kommenttia:

 1. kahdet kiilakorkotennarit? ;) mutta noi freddyt on kyllä jotain järkyttävää - jos on persettä niin mikäs siinä, mutta oon parilla lättäpepulla nähnyt noi ja yksinkertaisesti: no!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, hups! Mut joo, aika järkyttävä näky, pakko myöntää...:-D

   Poista
 2. Mä en oo freddyistä koskaan tykännyt, niin feikit. Onneks ne alkaa pikkuhiljaa hävitä "muodista"

  VastaaPoista
 3. En oikeestaan vois enempää olla samaa mieltä noista out-jutuista! Tollaset kiilakorkotennarit ja Freddyt ovat ehkä jotain järkyttävintä, mitä maa päällään kantaa. In-jutuista sen verran, että thank god sellaset viivakulmakarvat eivät ole enää muodissa. Noi paksummat ovat paljon paremman näköset, ja oon samaa mieltä siitä, että kulmat ikään kuin kehystävät kasvoja ja ovat täten tärkeessä roolissa! Beautyblenderiä en oo vähään aikaan käyttänyt, mutta muistan kyllä käyttäneeni sitä paljon talvella. Kiva postaus oli tämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muillakin on lähes täysin samanlaisia ajatuksia mun kanssa! Ja tuon meikkaamisen suhteen mä ainakin teen aina niin, että jos aika on kortilla, niin kulmakarvat on ne mitkä meikkaan ja jätän muut sit pois tai ainakin vähemmälle :-) Ihanaa, että tykkäsit!

   Poista
 4. Oon niin täysin sun kaa samaa mieltä noista kaikista :D! Ostin itekki kerran ton VS bodymistin ja kyllähän se tuoksu ihanalta mutta tosiaan ehkä sen puoli tuntia vaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, sitä juuri! :-D Koulussakin sitä sai joka päivä kantaa mukana, jos halusi tuoksua koko ajan vähän.

   Poista
 5. Komppaan sua kyllä ihan täydellisesti! Freddyt on oikeesti ehkä kamalin keksintö ikinä. Siis miksi sellaset on edes pitänyt tuoda markkinoille? Järkyttävää :D Ja kulmakarvoista oon kyllä ihan samaa mieltä! Nimimerkillä haluan sen sun kulmakarva värin, mistä niitä saa? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon miettinyt tota monesti! :-D Ois kannattanut jättää niiden valmistaminen kokonaan tekemättä.

   Mä tilasin sen mun Beautybaylta! :-) Tosi hyvä verkkokauppa, tuli ihan muutamassa arkipäivässä perille. Sävy oli siis Blonde ja tässä linkki siihen: http://www.beautybay.com/cosmetics/anastasiabeverlyhills/dipbrowpomade/

   Poista
 6. Yhdyn mielepiteeseesi freddyistä! Ainut keitten päällä ne näyttää ihan siedettäviltä on urheilijat joilla sitä takapuolta onkin ihan omastakin takaa :D Monelle kaverille oon tarjoutunu ompeleen ihan perus h&m farkkuihin yhtä rumat saumat ja huomattavasti halvemmalla :D Jokaisella jonka tiedän tollaset omistavan on niissä viikon pari jälkeen reikä johonkin saumaan tullu ja sitten niistä pitää maksaa lähemmäs 100e?! En pysty ymmärtämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne vois kyllä kieltää lailla :-D En keksi niistä mitään hyvää sanottavaa ja toi laatuhan on ihan naurettavan surkeeta melkeen satasen pöksyistä?!

   Poista