8/09/2013

TÄNÄ KESÄNÄ MÄ OLEN...

Jatkanut sen the laukun metsästämistä ihan joka puolelta. Kyseinen laukku on siis Longchampin Le Pliage Hobo bag, nimenomaan se isompi versio, jota mä kävin Turun Stockmannilla kyselemässä viime joulun aikoihin. En kuitenkaan löytänyt sitä, ja kyselin myyjiltä, jolloin sain hyvin surullisen vastauksen.. Niitä ei kuulemma valmisteta enää. Hetkeksi mä ehdinkin jo unohtaa sen, kunnes se alkukesänä taas palasi mieleen, ja etsinnät jatkui taas. Kävin päivittäin huuto.netin ja muut "nettikirpparit" läpi, tuloksitta. Ja kun tänään, mä klikkasin itteni huutonettiin, arvatkaapa mikä mua odotteli heti etusivulla... No se laukku! Ja vielä uudenveroisena, eikä edes pahan hintaisena! Laitoin myyjälle HETI sähköpostia, ettei se nyt vaan menis sivu suun, ja sieltä se kaunokainen on tulossa kotiin päin...♥ Jesjesjes!
Ollut erittäin tyytyväinen ja kiitollinen mun jokavuotisesta kesätyöpaikasta. Näin jälkikäteen hävettää, kun ekana vuonna valitin töiden määrästä, vaikka valitettava tosiasia on se, ettei todellakaan edes puolilla nuorilla ole kesätyöpaikkaa :-(
large (12)-horz-vert
Tehnyt töitä enemmän kun aiempina vuosina yhteensä
...näinollen myös tienannut enemmän rahaa!
...mutta myös kuluttanut sitä tuplasti enemmän kun esimerkiksi viime kesänä.
Ostanut tosi kivoja vaatteita, joille on oikeesti käyttöä! Oon onnistunu tosi hyvin välttämään ne kun halvalla sai -ostokset :-) 
Käynyt ekaa kertaa elämäni aikana festareilla! Oli muuten maailman onnistunein viikonloppu, se oli niiiiin huippua! Ensi kesää odotellessa...
large (6)-horz-vert
Tajunnut, että mä taidan sittenkin päästä yli Siirin kuolemasta. Se elää aina jokatapauksessa muistoissa, ja sen ansiosta mä oon vahvempi ku koskaan aikaisemmin :-) Nykyään mä osaan jo iloita siitä, että koko neiti meidän perheeseen edes tuli, enkä ainakaan hirveesti enää sure sitä, että se kaikki on loppu nyt.
Innostunut ihan tosissaan agilitystä! Kausi alkoi taas tiistaina, vaikkakin kaikki oli aika erilaista, kun mulla oli Sofi mukana, eikä Siiri niinkun aikaisempina vuosina. Muutaman kerran meinasi mennä hermo jästipääpennun aka Sofin kanssa ja mielummin ehkä ottaisin jo valmiin projektin, mutta parempi fiilis myöhemmin tulee kun tietää, että rankka treeni on saanut tuloksia aikaan. Parhain mahdollinen agilitykoira Sofi ei ole, toisin kun oli Siiri varsinkin nuoruusvuosinaan, mutta mä aion nähdä vaivaa sen eteen, että joskus kisakentille pääsis Sofinkin kanssa :-) 
large (1)-horz-vert
Syönyt suht' hyvällä omallatunnolla herkkuja melkeen joka päivä! Vaikka jumpissa en ookkaan kun muutamaan otteeseen käynyt, niin työmatkat jotka siis pyöräilen, riittää päivittäiseksi liikunnaksi. Se onkin syy siihen, miksi oikeesti on aika ihanaa palata arkeen ja laittaa ruokavalio ja liikunnat kokonaan uusiksi...
Ajatellut ekaa kertaa vähän vakavemmin kotoa pois muuttamista, ja hetken päästä myös tajunnut sen olevan melkein mahdottomuus. Miks mä en vaan vois mennä ajassa kaks vuotta eteenpäin, hankkia töitä, muuttaa omaan ihanaan yksiöön ja sisustaa se ihanasti?!
Ollut ostamatta yhtiäkään bikinejä lisää! Se on aika hyvin mulle, kun aina ennen mä oon kesässä hamstrannut ainakin parit uudet biksut..

Nyt onkin viikonloppua lukuunottamatta lomat lomailtu, ja lyhyesti sanottuna, mulla on ollut tosi hyvä kesä! Just näin onnistuneen kesän jälkeen ei edes kauheesti harmita palata koulunpenkille. Odotan jo arkeen palamista, vaikka ne kokeet ja aikaiset herätykset ei niin kauheasti houkuttele. 2013 vuoden kesä oli vaan niin hyvä! Ens vuonnakaan ei voi mennä muutakun paremmaks, kun koko meiän tyttöporukka saavuttaakin sen merkittävän iän just ennen kesää ;-) Tuntuu et kaikki menee niin paljon helpommaks kun saavuttaa ton 18 vuoden iän ja saa auton! Toiseksi viimeinen vuosi kauppiksessa alkaa tiistaina, ja hyvillä mielin oon sinnekkin menossa varsinkin kun ei olla enää niitä nuorimpia...

4 kommenttia:

 1. miks se ois melkeen mahdottommuus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska mulla ei oo vakituista työpaikkaa ja se on yks asia minkä on pakko olla kunnossa ennen sitä, kun en todellakaan haluu et mun vanhemmat maksais mun vuokraa tms.

   Poista
 2. ketä tää siiri oli?:o ja hei voitko laittaa kuvaa siitä uudesta laukusta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän entinen koira! Laitoin tohon vähän uudempaan postaukseen :-)

   Poista