8/06/2013

TALLINNASTA MUKAAN TARTTUNEET

5Springfield 30€2Accessorize n. 12€
3
Seppälä 12€
1
Accessorize n. 14€
4
Seppälä 39,95€

Sellasta! Koska Bershka ja Stradivarius tuotti aika suuren pettymyksen, aika vähän koko Tallinnan reissulta mitään lähti mukaan. Mutta tälläkin kertaa, kaikki jutut olikin semmosia mitä oikeesti oon ettinyt! Kukaan ei varmaan voi olla muistamatta sitä täydellistenbootsienmetsästysoperaatiota joka ei sitten millään meinannut päättyä? No nyt tuli loppu sillekkin! Ballerinat ja shortsipuku kuului niihin ostoksiin, jotka tehtiin kun halvalla sai, mutta näin jälkikäteen ajateltuna ei kumpikaan ollut kummempi ostos! Shortsipuku on eksynyt päälle joka päivä sen rentouden ansiosta, ja ballerinatkin muodostui yhiksi lemppareiksi. Näiden lisäksi ostin mm. synttärilahjaa ja muuta pientä juttua (nesteytystä lukuunottamatta hah), mutta en nähny kauheen tarpeelliseks esitellä niitä täällä! Mukava reissu takana ja samanlaista jo suunnitteilla tulevaisuudessa, mutta useammaksi päiväksi. Ois meinaan kiva käydä vähän kauempanakin olevissa kauppakeskuksissa...

12 kommenttia:

 1. vitsi mäki odotan noita äiti-tytär-shoppailureissuja, tosin itse haluaisin ruotsiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihan parhautta, voittaa varmaan kavereidenkin kanssa tehdyt shoppailureissut! :)

   Poista
 2. IHANAT BOOTSIT :P

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana toi haalari... Muuten käytkö koskaan kirppareilla? Ite kauhee himo shoppailemaan, mutta parempi mun mennä kirppareille kiertelee kun rahaa ei oo mihkään kalliisin paitoihin.. :( Onko sun mielestä noloa käydä kirpputoreilla? Ja muuten mitä mieltä olet maxihameista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! En oo käyny pitkään aikaan :( mä en oo löytäny mitään hyvää kirpputoria täältä... Ei todellakaan oo noloa! :) Ja tykkään ihan, mut enemmän tykkään maximekoista!

   Poista
 4. miten pystyit ostamaan juomista, kun oot vielä 17? :-D

  VastaaPoista
 5. Pukeudut jotenki tosi lapsellisesti..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mä tykkään pukeutua lapsellisesti :)

   Poista
 6. Ihan tosi ihania ostoksia!!:)

  VastaaPoista