8/30/2013

KALLIITA UUSIA JUTTUJA

IMG_3576IMG_3586IMG_3595IMG_3590
Pitkästä aikaa! Aika menee vaan niin nopeasti, etten mä ehdi joka päivä edes ajatella blogia... Tuntuu, että vietän yli puolet päivästä koulussa, ja kun tuun kotiin niin muutaman tunnin kuluttua pitäis mennä jo nukkumaan? Anyways, ajattelin näyttää teille muutamat kesäiset uutukaiset! Siniset housut saattaakin näyttää tutuilta, koska lempparihousuina ne on pyörinyt täällä ennnenkin. Ne ihanuudet kuitenkin repes polvesta Weekendissä, ja mua harmitti se ihan hirveesti, koska niinkun sanoin - ne oli mun lempparifarkut. Alunperin tilattu siis H&Mmältä jo kuukausia sitten, mutta luojan kiitos mä katsoin, josko ne olis vielä H&M nettisivuilla alennuksella varustettuna! Ja mun tuurista poiketen - kyllä siellä oli. Ja vielä mun kokoa. Ja vielä -75% alennuksessa eli hintaa noille jäi niinkin paljon kuin 5 euroa. Tilasin niitä siis ihan kaksin kappalein ja samaiset pinkit samalla hinnalla. Lisäksi mun oli vähän niinkun pakko (joopajoo..) ostaa myös noi ihanat sandaalit, joita mä katoin jo alkukesästä, mutta en kuitenkaan raaskinut niitä ostaa. Nyt kun niille jäi -50% alennuksen jälkeen hintaa enää 10 euroa, päätin vihdoin kotiuttaa ne. Noihan on ihan täydelliset festaritossut ensi kesän festareille... ;-) What do you guys think about?! Niinkuin järkevimmät tajuskin, niin otsikosta haiskahtaa, ainakin toivottavasti, selvä sarkasmi. Kolmet housut ja sandaalit maksoi yhteensä huimat 25€!

8 kommenttia:

 1. Mikä koko noi housut on jos tilais itellekki!

  VastaaPoista
 2. ei nyt liity tähän postaukseen, mutta miten kauan sulla ja sun asiakkailla on pysynyt noi sanna taran geelit? onko pysyvyys hyvä eikä ala ilmaantumaan yms? :) ja käytätkö 3 vaihe tekniikkaa vai 1 vaihe geelejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niillä on pysynyt tosi hyvin, parista viikosta yli kolmeen viikkoon! Käytän 1-vaihegeelejä :-)

   Poista
 3. Aivan ihanat noi tummansiniset kuviolliset farkut! Tiedätkö yhtään, että olisko noita mahdollista löytää vielä jostain H&M:n tai jostain muusta vastaavasta nettikaupasta? Ja oliko noilla farkuilla jotain tuotenimeä tai jotain, jolla voisi netistä noita hakea? :)

  http://vwviola.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin, oon niin rakastunut noihin et tilasin niitä sillon kun ne oli 5€/kpl kolmet..:-D Tossa on linkki niihin http://www.hm.com/fi/product/01559?article=01559-T#article=01559-L , mut valitettavasti ainakin tällä hetkellä ne on loppu! :-( Kannattaa kuitenkin varmuuden vuoks tarkkailla noita sivuja, koska niit on aikasemminkin tullu lisää vaikka ne on ensin ollu loppu! :-)

   Poista
  2. Haha, olis itekki kantsinu tilata muutamat kun niitä vielä oli! x) Mutta kiitos paljon!! Jään oottelemaan jos noita ihanuuksia tulisi vielä lisää myyntiin... :)

   Poista
  3. Mä pidän peukkuja että tulis! :-)

   Poista