8/25/2013

PINK AND BLACK

pinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-horzblack2aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-horz
Koulujen alettua ja vapaa-ajan vähennyttyä reilusti, mulla ei oo kauheesti ollut aikaa väsäillä kynsiä kavereilleni, taikka edes itselleni. Tässä parin kuukauden aikana nämä ylläolevat kynnet taitaakin olla ainoot kynnet, jotka oon tehnyt...

Ihan aluksi: halusin poistaa edellisen "kynsipostauksen" jonka kirjoitin pienen masennuksen vallassa, kun sillä hetkellä tuntui, ettei mikään onnistunut. Haluankin selventää kaikille, ettei kyse todellakaan ollut siitä, että mä oisin lopettanut kynsienteon kokonaan, vaan siitä, että tällä hetkellä mulla ei vaan ole aikaa. Enkä mäkään aina onnistu, en tarkota sitä todellakaan, mutta noi pinkit kynnet ihan rehellisesti sanottuna taitaa olla epäonnistuneimmat kynnet, jotka olen tehnyt. Se ei johdu aineista tai välineistä vaan ihan musta itsestäni. Perfektionistina on hankala keskittyä varsinkaan jos on vähääkään kiire, jolloin lopputulos ei sitten ookkaan kauneimmasta päästä!

Joka tapauksessa mä halusin kuitenkin laittaa ne tänne blogiin näytille, teidänkin silmille, jottei nämä kynsipostaukset pelkäksi hehkutukseksi mene. Ihan vapaasti saa myös laittaa kritiikkiä ja vaikka negatiivistakin kommenttia, mutta en valitettavasti ota niistä itteeni, koska tiedän kuitenkin osaavani tehdä niitä hienojakin kynsiä! :-) Alemmat valko-musta-hopeat kynnet, jotka Emilialle väsäilin yks viikonloppu, onnistuikin paljon paremmin! Noiden jälkeen jäikin paljon parempi maku suuhun ylipäätään kynsien tekemisestä, kun huomasin, etten mä niin huono olekkaan.

Ja vielä kerran kertauksena, kun uusia lukijoitakin on tullut huimasti lisää: mä oon tilannut kaikki kynsijuttuni Sanna Tara Nail Art & Beauty Studiolta! Kaikkeen oon ollut jokaikinen kerta super tyytyväinen, enkä tiedä paikkaa, mistä saisi yhtä halvalla yhtä hyviä kynsi tuotteita. Lisäksi heiltä saa jokaisesta yli 15euron tilauksesta kaupan päällisiä, joiden arvo on noin 10% koko tilauksen arvosta. Voi kun mä osaisin laskea, miten paljon ihania kynsihileitä ja muita koristeita mä oon ihan ilmaiseksi saanut noiden kaupan päällisten ansiosta... Tilaukset on aina tullut about kahden päivän sisällä joko suoraan postilaatikkoon, taikka lähimpään postiin paketin suuruudesta riippuen. Mä en voi muuta kun suositella, heidän ansiosta mä saan melkein koska vain väsättyä itselleni, kavereilleni ja sukulaisilleni kestävät kynnet hyvillä välineillä ja aineilla :-)

*postaus toteutettu yhteistyössä Sanna Taran kanssa.

2 kommenttia:

 1. Hei, oon lukenut jo jonkin aikaa sun blogia ja oon aina miettinyt, että ootko ihan itse harjoitellut tekemään kynsiä, vai opastiko sua esimerkiksi kaveri alkuun? :-) Oliko vaikeaa oppia?

  Entä onko sulla sellainen "uuni", johon laitetaan käsi ja kynnet kuivuvat siellä? En tiedä kyseisen kapistuksen nimeä :-D Jos on, niin mistä olet sen ostanut/tilannut ja mitä maksoi? Mua nimittäin himottaisi aivan tajuttomasti alkaa harjoittelemaan kynsien tekemistä ja tuolta sun linkkaamilta sivuilta saisi ainakin todella edullisesti ja kätevästi noita kynsitarvikkeita tällaiselle aloittelijalle! Hahaha.

  Olisi kiva, jos vastaisit! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ite opetellut, ihan vaan harjoittelemalla, en oo oikeestaan mitään opetusvideoitakaan pahemmin seuraillut. Mä oon aina ollut hyvä käsistäni ja käsitöissä, joten ei ollut mulle lainkaan vaikeeta! Mun mielestä opin aika nopeesti :-) Ei sillä, etteikö aina vois parantua...

   Joo, mulla on uuni, johon laitetaan käsi aina geelin levittämisen jälkeen, ja se uunissa oleva UV-valo kovettaa sen geelin kynnelle. Oon tilannut www.sannataranailart.fi sivustolta sen geelikynsialoituspaketin, jonka mukana tuli toi uuni :-) Niitä on kuitenkin siellä yksistäänkin myynnissä, oisko hintaa ollut joku 50-60€.

   Mä todellakin suosittelen tätä kynsiharrastusta, mun mielestä ainakin todella mukavaa ja rauhoittavaa puuhaa, vaikka välillä vähän lyhyet hermot onkin! Mutta harjoittelemalla oppii :-)

   Kiitos kommentistasi ♥

   Poista