4/09/2014

Kynsihullut kuulolle

EDIT:// Olinkin lukenut ohjeet liian huolimattomasti: kilpailuun saa osallistua siis rakennekynsien lisäksi myös luonnonkynsillä!

Nyt kaikki, joilla löytyy vähääkään kiinnostusta kynsiin, huomiooo! Yhteistyökumppanini Sanna Tara Nail Art & Beauty Studion sivuilla on käynnissä kuvauskilpailu 2014, jonka voittaja saa kyseiseen puljuun 50 euron lahjakortin ja lisäksi kynsiensä kuvan nettisivujen etusivulle. Kuulostaa aika hyvältä, eikö? 50 euroa on paljon, ja varsinkin huomioon ottaen Sanna Taran tuotteiden hintatason - saa jo sillä viidelläkympillä vaikka ja mitä! Ja rakennekynsiin hurahtaneet alottelijat: mikäli teitä kiinnostais hankkia alotuspaketti, eli mielestäni ehdottomasti paras vaihtoehto kynsien aloittamiseen, jäis sille tämän 50€ lahjakortin ansiosta hintaa enää säälittävät kaksikymmentä euroa! 50€ säästö? Kuulostaa ainakin mun korvaan aika hyvältä...

valmis

No, mitä tämä vaatii? Miten kilpailu toimii - mitkä on sen säännöt ja ehdot? Sun tulee tehdä itsellesi hienot kynnet, joko rakennekynnet tai upeat koristelut luonnonkynsiin, joiden kanssa osallistut tähän kilpailuun. Samoista kynsistä lähetetään vähintään kaksi kuvaa, joista toisessa tulee olla käsinkirjoitettu lappu, jossa lukee "Sanna Tara Nail Art - Kynnet 2014" ja toisessa kuvassa ilman edellämainittua lappua. Voiton osuessa sinun kohdalle, käytetään tätä laputonta kuvaa verkkokaupan etusivulla!


Tälläisessa kilpailussa luonnollisesti kannattaa panostaa kynsiin ja itse sivustaseuraajana olen nähnyt mitä upeimpia kynsiä enkä vastaavanlaisiin itse kykenisi. Liitä kuvan mukaan pieni kertomus siitä, miten kynnet ovat tehty. Mitä geelejä olet käyttänyt mikäli olet tehnyt geelikynnet, mitä koristeita olet käyttänyt kynsien koristeluun? Jokaisen tulee myös kertoa, missä muodossa nimesi saa julkaista jos voitto osuukin juuri sinun kohdalle! Tämä kannattaa ehdottomasti muistaa, koska tästä ei erikseen ilmoiteta mikäli se puuttuu. Olkaa siis tarkkana! Koska voittajan kuva pääsee verkkokaupan etusivulle, on tietenkin huomioitava myös kuvan laatu sekä tausta. Kuvaan nähty vaiva vaikuttaa voittajan valintaan! Arvosteluun vaikuttaa kynsiin nähty vaiva sekä idea ja itse kynsien toteutus.
 
Halukkaat osallistujat saavat osallistua kilpailuun niin monella kuvalla ja kynsillä kuin haluaa, sen suhteen ei siis ole rajoitteita. Kuvia, joiden kanssa kilpailuun osallistutaan, ei saa muokata eikä niihin saa lisätä vesileimoja.

Kilpailuun osallistuminen on maksutonta, eikä se velvoita sinua mihinkään. Mikäli et haluaisi kynsiesi kuvaa nettiin, tähän ei kannata osallistua, sillä lähettämällä kuvan alla mainittuun sähköpostiin annat samalla oikeuden käyttää kuvaa verkkosivuilla sekä Sanna Taran Facebook-sivuilla. Muualla kuvaa ei käytetä ilman lähettäjän lupaa!

Lähetä kuva, jonka kanssa osallistut kilpailuun, osoitteeseen kuvauskilpailu@sannataranailart.fi. Kun kuva on lähetetty onnistuneesti, saat automaattisen sähköpostivastauksen. Kannattaakin seurata tarkkaan, tuleeko se vahvistusviesti, sillä sähköpostit osaa myös joskus olla inhottavia eikä aina lähetä viestiä eteenpäin!

Vaikka mä oonkin vähän myöhässä infoamassa teitä, niin ei hätää: kilpailuaika on niin pitkä, että ehdit varmasti suunnittelemaan ja toteuttamaan maailman kauneimmat kynnet, sekä mahdollisesti myös kilpailun voittajakynnet! Kilpailuaika on 27.3.-30.4.2014. Voittajan kuva päivitetään verkkokaupan etusivulle 2.5.2014. Voittaja julkaistaan Sanna Taran verkkosivuilla ja Facebookissa 2.5. ja lisäksi voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Ja vaikka se ykkössija ei nyt osuisikaan kohdalle, on teillä kaikilla mahdollisuus päästä kymmenen parhaan joukkoon, jotka julkaistaan myös Facebookissa! Eiköhän se ole jonkinlainen voitto sekin, kun osallistujia on niin hurja määrä. Alaikäiset, muistakaa kysyä vanhemmilta lupa kilpailuun osallistumiseen. Palkinto postitetaan ainoastaan Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti