4/24/2014

Things and thoughts

Myöhäisiä torstai(kirjoitin varmaan kolme kertaa aina uudelleen keskiviikko, kun yhden vapaapäivän takia on päivistä kokonaan sekaisin...)-illan kuulumisia luvassa tälläerää! Viimeiset päivät on mennyt älyttömän nopeasti, kun joka päivälle on ollut ohjelmaa. Oonkohan mä edes maininnut, että koulu jatkui taas? Seitsemän viikon työssäoppimisjakso loppui ja nyt ollaan pari viikkoa oltu koulussa normaaliin tapaan. Ei meitä kauheesti säästellä vaikka kesää kohti mennään, kun lukujärjestyksestä löytyy joka päivä aineita kahdeksasta neljään, lukuunottamatta perjantaita, jolloin on vain kuusi tuntia koulua, jes! Näin keväällä mua ei pitkät koulupäivät hirveesti edes inhota, mutta syysmasennus lisättynä niihin yhdeksän tunnin koulupäiviin...tuntui, että mielenterveyttä koetellaan ja pahasti :-D Onneksi ne on jo takana päin.

Koska nyt vedetään viimeisiä viikkoja ennen kesälomaa, on kokeita luvassa ihan kiitettävästi. Niihin on siis pitänyt panostaa, tehdä työjaksosta monisivunen raportti ja tähän tietenkin lisättynä läksyt, jumpat, ratsastus ja se, että kavereitakin voisi olla kiva välillä nähdä.

P4235044P4235048P4215032

Ihmetteleekö joku, miksei agilityä löydy ylläolevasta listasta? Siksi, että tällä hetkellä ei ole koiraa, jolla sitä harrastaisi. Ollaan Sofin kanssa muutaman viikon poissa pelistä, kun hänellä on olkapää venähtänyt. Sofi ja eräs toine pentu paini yks päivä metsässä, ja tällä toisella pennulla oli vähän ikävämpi, mutta mun mielestä myös tosi hauska ja söpö tapa juosta toista koiraa päin, jonka takia Sofi siis loukkasi olkapäänsä. Tulehduskipulääkkeiden lisäksi käydään muutamia kertoja sen kanssa laserhoidossa, jonka kaks minuuttia kestävä hoito vastaa kahdeksaa tuntia hierontaa! Hyvät hoidot ainakin.

Pääsiäisen tienoilla lämpömittarin asteet kohosikin sinne pariinkymppiin, ja aina kun vaan oli tilaisuus, kaivoin minäkin bikinit esille ja menin nauttimaan auringosta ja lämmöstä! Useimpina päivinä tyydyin kuitenkin ihailemaan sitä auringonpaistetta koulun ikkunasta, plaah :-D

P4235054
PRODUCT LINK
P4235051

Mitäköhän muuta? Ei varmaan mitään. Huomenna mulla onkin koulua vaan muutama tunti, kun yks opettaja on koko huomisen päivän hautajaisissa. Kelpaa siis, vaikka ikävä syy opettajan poissaololle onkin... Tätä postausta täydentää muutamat vähän turhat räpsyt, jotka on kuitenkin löytänyt tiensä kameraan viime päivien aikana. Kuvista löytyy esimerkiksi uusi laukku, jonka mä sain sopivasti juuri ennen Berliinin matkaa! Se pääsikin reissuun mukaan ja kulki mukana joka päivä. Kätevä kapistus, ja musta + kultaiset yksityskohdat = ♥♥♥. Laukkua on myös mm. beigenä ja viininpunaisena sekä sähkönsinisenä, joka näyttää aika herkulliselta... Myös eräs leopardinen paketti saapui eilen. Pitäisköhän mun tehdä ihan oma postauksensa näistä uusista jutuista? Voisin jopa olla niin hullukreisiöveri, että kuvaisin ne videolla...vai?

7 kommenttia:

 1. mistä noi bikinit on?

  VastaaPoista
 2. videolla - ehdottomasti!!! :-)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus taas kerran :) Ja ehdottomasti tee videolla!! :)

  VastaaPoista
 4. Video ois mahtava! :-)

  VastaaPoista
 5. Koitan saada kuvattua ostokset videolla mahdollisimman pian! :-)

  VastaaPoista