12/29/2016

INSIDE THE DUSTBAG

Edellisessä postauksessa jo vilahtikin vähän Michael Korsin Dustbagia, jonka sisällön perään on jo kyselty – niin täällä blogissa kuin Snapchatinkin puolella. Nämä hankinnat oli siis joululahjoja minulta minulle, haha... Toivottavasti muutkin harrastaa tätä! :-D

Ei pidetä teitä tän kauempaa enää jännityksessä, joten...olkaapa hyvät:

ddddddllll ja

MICHAEL Michael Kors Travel Card Holder(/käyntikorttikotelo)

Nykypäivänä aika monet, mukaanlukien minä maksan kaiken aina kortilla. Käteistä löytyy ehkä puolivahingossa muutama kolikko, mutta harvoin sitäkään. Paria korttia on turha kantaa mukana isossa lompakossa, joten tarvitsin ehdottomasti tälläisen käyntikorttikotelo-nimellä kulkevan "card holderin". Niin paljon kätevämpi kantaa mukana tälläistä pikkuista "lompakkoa", johon kuitenkin mahtuu kaikki tarpeellinen! On mulla tässäkin aina joku pieni seteli hätävarana, jos esimerkiksi tarvitseekin mennä bussilla johonkin.

Tilasin tämän Zalandolta alennuksesta ja sille jäi hintaa n. 35€. 

f
d
b
c

MICHAEL Michael Kors Selma MD

Tämän laukun kohdalla painotan sanaa vihdoin. Koska...

Oon tilannut tämän laukun pari-kolme kertaa jo aiemminkin. Olen rakastunut siihen, mutta loppujenlopuksi piheys on saanut mut palauttamaan tämän. Se on kuitenkin siitä ensimmäisestä kerrasta saakka jäänyt kummittelemaan mun mieleeni, mutta oon koittanut ajatella, että löydän sopivan mustan pikkulaukun kyllä muualtakin. Ja todennäköisesti myös jonkin verran halvemmalla. Sellainen on meinaan ollut metsästyksen kohteena jo oikeasti monta kuukautta, mutta mistään ei ole löytynyt sopivaa ja mun kriteereitä täyttävää laukkua! Ja niinkuin näissä tilanteissa yleensä lopuksi käykin – luovutin. Menin ja tilasin tämän laukun jälleen, mutta tällä kertaa mä pidin sen. Onneksi pidin! Mä niin tykkään tästä. Se on juuri sopivan kokoinen, sen saa suljettua kokonaan vetoketjulla ja olkahihna on säädettävä. Sisälle mahtuu lompakon lisäksi myös 0,5l vesipullo, mikä on todella suuri plussa! Kaikenkaikkiaan ehkä paras ostos tänä vuonna. Juuri tälläista mä tarvitsinkin.

Tämänkin tilasin Zalandolta ja hintaa tälle jäi vähän vajaa 200€.

Hyvää Joulua minä!

2 kommenttia:

  1. Oi näyttääpä ihanalta! Mulla on chloén card holder ja se on ainakin kovassa käytössä. Se mahtuu laukkuun kuin laukkuun ja harvoin sitä käteistä juurikaan kantelee mukana. :-)

    VastaaPoista
  2. "Keräätkö" kuitteja ollenkaan? Itsellä tuntuu lompakko täyttyvän nimenomaan kuiteista, eikä ne varmaan tosiaan tuollaiseen mahdu?

    VastaaPoista