12/26/2016

CHRISTMAS DAYS

Hellou ja hyvää maanantaita  tyypit! Joulut on nyt vietetty ja ainakin omalta osaltani varsin mukavissa merkeissä (jonka takia halusin jättää kamerankin kokonaan kotiin ja keskittyä läheisiin). Napa tuli vedettyä täyteen kinkkua ja suklaata, ja odotan enemmän kuin koskaan, että pääsen taas jumppaamaan! Tuntuu, että heti näkyy peilissä +10kg, vaikka näin ei tietenkään ole :-D

Jouluaattona söin aamupalaksi melkeimpä vain kahvia, mielessä pian edessä jouluruoista notkuva joulupöytä. Aattona me mentiin isoveljen ja mamman kanssa äitin luo syömään ja hengailemaan, ja illemmalla siirryttiin isin siskon luo, jossa aiemmin ollaan vietetty koko joulu. Nyt tilanne vähän eri vanhempieni erottua... Tulin vasta yhdeksän aikoihin illalla kotiin ja olin niin väsynyt, että simahdin jo ennen kymmentä ja heräsin joulupäivään jo ennen kahdeksaa pirteenä! Joulupäivänä me mentiin jälleen äitin luo syömään ja sieltä myöhemmin mummin luo kahvittelemaan. Me vietettin siis erittäin rauhallinen ja ihana joulu läheisten kanssa! Mitään sen kummempaa joulufiilistä mulla ei kylläkään lumettomuuden takia ollut, mutta sitä taitaa olla aika turha odottaakaan täällä Suomessa :-D

P1010391

Mulla ei ollut mitään kunnollista joulukuusta täällä mun kotona, vaan mun joulukuusena toimi pieni joulukuusi, jota koristi söpöt pienet joulupallot! Päivää ennen aattoa rupesin kuolailemaan sellaista kunnon kokoista valkoista joulukuusta, mutten enää niin myöhään viitsinyt sitä käydä ostamassa. Vaikka ymmärtääkseni monet hankkii joulukuusen vasta päivää ennen aattoa?

o

Kävin kaverin kanssa nappaamassa Loviisan Aitasta äitille joululahjan ja itselle kotiin pari kivaa juttua. Oonko ainoa, joka on ihan heikkona tälläisiin ihaniin joulupaperikasseihin?

P1010276

Joulupäivien aamupala: kahvi! Okei, söin mä myös ihan miniannoksen jogurttia ja kiivejä, koska pikkunälkä.

P1010399

Tälläiset ihanat lähti mukaan Riviera Maisonilta! Muutamia kavereita vähän huvitti, kun kerroin ostaneeni käpyjä, mutta mun mielestä nä on niin hienot.

P1010615

Hmm, what's inside the bag?

Mä sain tosi kivoja ja tarpeellisia joululahjoja, sekä itseltäni myös pari aika kivaa lahjaa, joista toinen näkyy tuossa ylemmässä kuvassa... Arvaako joku, mitä dustbag sisältää? Siellä on itseasiassa kaksi juttua ja ainakin toisesta oon täällä bloginkin puolella puhunut! Mua Snapchatissa seuraavat taitaa ainakin tietää...;-)

4 kommenttia:

 1. Miten multa on mennyt ihan ohi! Mitä mk pussista paljastui:)?

  VastaaPoista
 2. Nuo kävyt on ihan sikahienot! Kiva postaus :)

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mustakin! Etenkin toi glitter.. Kiva kuulla, kiitos! :-)

   Poista