1/04/2017

HIUSTEN FIKSAILUA

Mun tukka on aina ollut tosi hento sekä ohut, ja samalla myös pehmeä ja "silkkinen". Etenkin nuorempana yritin hakea sitä tuuheutta ja pituutta tukkaan sen liiallisella hoitamisella, mikä oli suuri virhe. Saatoin päivittäin käyttää hiuksiini viittäkin erilaista hiustenhoitotuotetta ja on sanomatttakin selvää, että se on tukalle ihan liikaa. Sitä tuuheutta ei siis tullut vaan päinvastoin hiukset alkoi ohenemaan entistä enemmän. Tämän huomattuani lopetin lähes kaikkien hiustenhoitotuotteiden käytön ja ainoa, jonka jätin, oli hiusöljy (shampoon ja hoitoaineen lisäksi siis). Se teki selvästikin hyvää tukalle ja huomasin heti, että se voi paljon paremmin. Mun tukka oli pitkään hyvässä kunnossa, kunnes aloin töiden takia pitämään hiuksia jatkuvasti kiinni enkä tajunnut miten paljon se kuluttaa hiusta! Ja tadaa, näin olinkin hienosti saanut katkaistua kaikki päälihiukset samasta kohtaa. Oli siis aika ottaa järeät aseet käyttöön ja unohtaa markettien hiustenhoitotuotteet. Klikkailin hiusteni pelastamiseksi itselleni kotiin seuraavat kaksi tuotetta:

P1010634

LANZA Healing Moisture Noni Fruit Leave-In Conditioner

Lanzalta siis hiuksiin jätettävä suihkehoitoaine päivittäiseen käyttöön. Antaa runsaasti kosteutta kuitenkaan tukkaa latistamatta, mikä oli aika yleistä markettien hoitoaineiden kanssa. Tykkään, tykkään ja tykkään. Tässä on samassa myös lämpösuoja 250 asteeseen saakka!

ooll

LANZA Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque

Pidetäänkö tälle tuotteelle hiljainen hetki, jooko? Se on sen ansainnut. Aivan uskomattoman hyvää ja oikeasti toimivaa tököttiä! Tuoteselostuksen mukaan tämä sisältää resveratrolia, voimakasta antioksidanttia, joka uudistaa vaurioituneita hiuksia ja tärkeitä lipidejä. Eli tekee juuri sen, mitä mun tukka kaipaa, ja kyllä muuten toimii! Lisäksi keratiiniproteiini vahvistaa hiusta ja antaa volyymia sekä elinvoimaa. 

Musta tuntuu, että mun hiukset on jo tän muutaman viikon käytön jälkeen heränneet eloon! Osasyy siihen tosin on myös todella vahva biotiini mitä oon syönyt parin kuukauden ajan, enkä siitä(kään) tule koskaan luopumaan. Tällä hetkellä tilanne hiusten kannalta on siis hyvä ja vielä keskiviikkona olisi edessä kampaajareissu, eli musta on tulossa taas kunnon blondi!

allalaal

Yhteensä nämä maksoivat liki 60 euroa, mikä on aika suuri raha, mutta näistä tuotteista maksaisin sen verran toistekin. Kerrankin tuotteet, jotka oikeasti toimivat (vielä heti!) ja pelastivat mun katkenneen tukan! En voi kun suositella ainakin näitä kahta Lanzan tuotetta, jotka ei todellakaan tule jäämään ainoiksi kyseisen brändin tuotteiksi joita kokeilen!

Minkälaisia kokemuksia teillä on Lanzan tuotteista? Olisko suositella mulle jotain uusia teidän lempparituotteita? :-) 

1 kommentti: