8/05/2016

VIISI ASUA

Hello tyypit! Kirjoittelen tällä hetkellä äidin uuden kodin sohvalta, katselen meidän pientä selkäleikkauksesta toipuvaa Sussua, joka nauttii auringosta pihalla ja juon kahvia. Mutta – asiaan! Asujutut on aina ollut tosi toivottuja, joten nyt saatte vähän asujuttuja. Pitkitin tätä aika pitkälle siinä toivossa, että saisin ikuistettua nämä asut ihan päällä kuvattuna, mutta kun aikataulut ei natsannut kenenkään kuvaajaehdokkaan kanssa, luovutin ja päätin kuvata asut näin. Yksi yhteinen tekijä kaikissa näissä asuissa on, ja ne on nuo ihanat uudet Stan Smithit! Mä oon aiemminkin jo kuolannut noita, mutten koe lainkaan omaksi väriksi niitä sinisiä tai vihreitä versioita. Arvaattekin siis, että pompin innosta, kun löysin pinkit versiot! En meinaan oo nähnyt tän värisiä aiemmin missään kaupoissa.

Kaikki asut on siis koottu näiden kenkien ympärille ja niinkuin huomata saattaa – monikäyttöiset popot!

P1019522P1019520

NRO 1
jumpsuit H&M sneakers Adidas

Siisti ja yksinkertainen asu esimerkiksi ravintolaillalliselle koostuu mustasta housupuvusta sekä Stan Smitheistä. Pienen vielä juhlavamman silauksen asulle antaa tietenkin korut, joista mä en itse niinkään välitä ja sen takia jätinkin ne pois. Pakko muuten antaa erityismaininta tolle housupuvulle, oli maailman paras alelöytö!

P1019491P1019495

NRO 2
shorts Bikbok hoodie Adidas sneakers Adidas

Rennompaa asua viileälle kesäillalle tai syksylle. Ihan pikkulikasta saakka mä oon hirveesti tykännyt shortisen ja rentojen hupparien yhdistelmästä, ja sen takia yksi asukokonaisuus onkin tämä. Näin mä pukeuduin mm. juhannuksena ja viihdyin asussa oikein hyvin.

P1019468P1019475P1019470

NRO 3
shirt Bikbok jeans Bikbok sneakers Adidas

Mun ehdoton lemppariasu näistä kaikista! Täydellinen asu pian alkavan koulun penkille tai miksei myös töihin (toki riippuu hieman työnkuvasta :-D). Kuvan paita on ihan uusi, bongasin sen alennusmyynneistä ja oli muuten ainoa kappale ja juuri oikeaa kokoa!

P1019508P1019508

NRO 4
dress Gina Tricot bomber H&M sneakers Adidas

Lämpimille säille tavallisen ja yksinkertaisen trikoomekon päälle ohut bomberpusakka ja tennarit – ihana yksinkertainen asu on valmis! Tosta takista on tullut mun all-time-favorite ja se on ollut mun päällä nyt joka päivä sen jälkeen, kun sen sain.

P1019537P1019525
 
NRO 5
velour set Cubus sneakers Adidas

Jos mikään edellä olevista asuista ei ollut tarpeeksi rento just sun mieleen, niin ehkä tämä sitten on?! :-D Alunperin mun piti jättää tämä kokonaan pois, mutta koska oon vetänyt tälläsen setin päälleni tosi monena päivänä, päätin lisätä sen tähänkin. Ihana rentoiluasu.

Ja sitten siihen, mihin mä ehdottomasti haluan vastauksia! Mä itse tykkäsin tehdä tätä tosi paljon juurikin sen erilaisuuden vuoksi, mutta mites te – tykkäsittekö? :-) Minkä asun juuri sä vetäisit mieluiten päällenne?

*Yhteistyössä Def-Shop

7 kommenttia:

 1. Tämmösiä postauksia lisää, tykkäsin! :) Mun suosikki oli ehdottomasti tuo 2 asu, toi huppari vaikuttaa niin mukavalta ja rennolta <3

  Ja Sussulle paljon rapsutuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, sitä mä toivoinkin! :-) Se on ihanan rento ja lämmin viileillä säillä. Sussu ja minä kiitämme! ♥

   Poista
 2. No oisit nyt pukenu noi ees päälles niin olis näyttäny kuvat paremmalta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lueppas uudelleen seuraava lause! :-)

   "Pitkitin tätä aika pitkälle siinä toivossa, että saisin ikuistettua nämä asut ihan päällä kuvattuna, mutta kun aikataulut ei natsannut kenenkään kuvaajaehdokkaan kanssa, luovutin ja päätin kuvata asut näin."

   Poista
 3. Tykkäsin tosi paljon! Tämmösistä saa aina jotain inspistä omaan pukeutumiseen :) Ja olis viel plussaa jos näkis miltä nää näyttää päällä, vois melkeen itse tarjoutua kuvaajaksi, hehe x) Mun lemppari noista on nro 2, käy moneen eri tilanteeseen ja mikä tärkeintä, on mukava päällä!
  Mitä sulla on suunnitelmissa nyt vielä loppukesäksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan tänne, kuvaaja on enemmän kuin toivottu, haha! :-D Ja se on selvästikin ollut suosittu asu, enkä ihmettele ;-) Mulla ei oo mitään suunnitelmia oikeestaan, töitä vain!

   Poista
 4. tee useemmin postauksia oot ihana <3

  VastaaPoista