8/13/2016

MUNAPANNARI

Vielä kotoa asuessani, mutta etenkin nyt yksin asuessa oon ruvennut kaipaamaan sellasia oikeasti nopeita ja helppoja ruokia ja välipaloja. Mä oon vähän sellainen, etten oikeen jaksaisi tai malttaisi alkaa tekemään mitään "kunnon" ruokia vain itselleni, mutta esimerkiksi poikaystävän täällä ollessa tykkään taas panostaa ruokaan kunnolla. Monet näistä jo edellämainituista helpoista ja nopeista ruoista on sen verran suosittuja, että ne varmasti on jo kaikkien tiedossa, mutta tämän seuraavan "reseptin" uskon olevan ainakin joillekin ennestään tuntematon!

P1019604

Tarvitset tähän niinkin monta raaka-ainetta kuin neljä kappaletta, ja ne on: 

- kananmunia (itse tein koko pellillisen ja laitoin 10kpl)
- tomaatteja
- tonnikalaa
- fetaa 

Uunin voi laittaa kuumenemaan 200 asteeseen jo tässä vaiheessa.

Tai mitä ikinä itse haluatkaan! Esimerkiksi mun äiti tykkää laittaa tonnikalan kaveriksi aurajuustoa, ja jättää fetan taas pois.

P1019616
P1019623
P1019631
P1019636
P1019650

Tämä on niin helppo tehdä, ettei noita välivaiheita tarvitse sen kummemin edes selittää. Antaa kuvien puhua puolestaan siis! Parasta tässä välipalassa on ehkä se, että se on hyvää niin lämpimänä kuin kylmänäkin. Tosiaankin on siis kirjaimellisesti helppo ja näppärä välipala!

2 kommenttia:

  1. Oh gosh, en oo ikinä aikaisemmin tajunnut, että tämmöistä voi tehdä myös uunissa! Oon aina vaan kasannut jotain tämäntapaista suoraa pannulle :D Mahtava postaus, kiitos tästä!

    http://iinaemiliasd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos vinkistä, usein syön munakasta yms. mutta ei oo ikinä tullut mieleen kokeilla tällaista. Pakko laittaa testiin!:-)

    www.sarajhs.blogspot.fi

    VastaaPoista