8/31/2016

BACK TO SCHOOL

*Sisältää mainoslinkkejä.

Elokuun viimeinen päivä on täällä ja veikkaisin, että viimeistään tänään alkoi kaikilla syksyllä kouluun menevillä koulu. Nuoremmat on ymmärtääkseni palanneet koulun penkille jo muutama viikko sitten, mutta viimeisetkin nyt sitten tänään.

Omista kouluajoista muistan sen, että jokaikinen vuosi ennen kouluun palamista oli pakko käydä shoppailemassa uusia "kouluvaatteita". Mikä on hieman huvittavaa, koska a) ihankun niitä vaatteita ei olisi ollut jo tarpeeksi, ja b) miksi koulua varten edes pitäisi ostaa mitään ihmeellistä? No, silloin olin selvästi sitä mieltä, että ehdottomasti pitää ja tomerana tyttönä Essihän marssi kaupoille ja osti uusia kouluvaatteita. Itse tykkäsin pukea kouluun mukavia, mutta kuitenkin "hienoja" vaatteita. Pääasiassa se koulunkäynti kuitenkin oli istumista, joten kukaan ei varmaankaan kaipaa mitään kiristäviä farkkuja – enkä kaivannut minäkään. Ostin ja käytin paljon erilaisia tunikoja ja rentoja (neule)mekkoja, joita yhdistelin erilaisten tennareiden ja nilkkureiden sekä tietenkin sukkahousujen kanssa. Mitä mukavempi, sen parempi! Omien kokemuksien innoittamana kokosin vähän pienemmille koululaiselle kollaasin vaatteista, joita mä itse pukisin omalle lapselleni kouluun. Tai joita mä olisin lapsena mieluusti heittänyt päälleni kouluun mentäessä!

Untitled #112
sadetakki | nilkkurit | neulepusero | collegehousut | tennarit | collegeasu | ruutupaita | jumppapussi | reppu | tennarit

Tälläisiin tuotteisiin mä päädyin. Kokonaisuudessaan kollaasin tuotteet on aika lähellä sellaista mitä mä ihan nykypäivänäkin voisin pukea päälleni, toki pieniä muutoksia tekisin muutamien tuotteiden kohdalla ottaen huomioon, että kuvassa olevat vaatteet ovat lasten mallistoa. Mutta samanlaisia vaatteita mun kaapista tälläkin hetkellä löytyy – on Addua, neulepuseroa, tennaria ja collegasuja!

Mitä piditte kollaasin tuotteista? :-) Pukisitteko itsenne/lapsenne päälle?

Tähän loppuun vielä pari alennuskoodia Ellokselle:

50% lisäalennusta Elloksen ALE- tuotteista. Koskee Elloksen omia ALE-tuotteita. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat). Alennus on voimassa 1.9.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin.

Kassalla käytettävä koodi 345712.

30% alennusta kalleimmasta tuotteesta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Etu on voimassa 30.12.2016 asti. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin. 

Kassalla käytettävä koodi 345403.

Aktivoi alennukset tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti