4/10/2016

CARLI BYBEL PALETTE

Eräs Facebookin meikkiryhmä on ollut todella kohtalokas ryhmä mun lompakolle, sillä sieltä tulee joka päivä bongattua erilaisia meikkituotteita, jotka on (muka) pakko saada! Siellä on myös todella paljon tuotteita, joita kehutaan ja hehkutetaan päivästä toiseen ja yksi niistä on tämä Carli Bybelin BH Cosmeticsille suunnittelema aivan tajuttoman ihana luomiväri-/highlighterpaletti! Mietin sen tilaamista todella pitkään lähinnä sen takia, että mä oon vasta pikkuhiljaa oppimassa käyttämään ja tekemään silmämeikkejä, mutta noi kimaltavat sävyt suorastaan huusi mua, joten tilaukseen se meni. Hintakaan ei ollut todellakaan paha, sillä paletti maksoi postikuluineen noin 18 euroa!

P1018102P1018143

Paletti sisältää yhteensä kymmenen luomiväriä ja neljä highlight-sävyä. Luomiväreistä löytyy viisi mattasävyä ja viisi shimmeristä sävyä. Yksi pieni miinus tässä on se, että muutamat luomivärit ja korostussävyt on täysin samaa sävyä, joten mun mielestä ne luomiväriversiot olisi voinut korvata jollain mattasävyllä. Mutta ihana tämä näinkin on!

Alla vielä kuvat sävyistä swatchattuna:

P1018107P1018135

Paletin mattasävyt luomiväreistä. Löytyy tavallista vaaleaa, hieman kellertävää sävyä, joka on tosi hyvä esimerkiksi koko luomelle ennen varsinaista silmämeikkiä. Sitten löytyy kolmea punertavaa, hieman mauve-tyyppistä sävyä. Vaaleaa, hieman tummempaa ja tosi tummaa. Viimeisenä vielä löytyy tosi kaunis maastonvihreä sävy! Nämä mattasävyt ei oo ihan niin pigmenttisiä kuin shimmersävyt, mutta kyllä niistäkin sitä pigmenttiä saa varsinkin, kun tarpeeksi laittaa.

P1018122

Ja luomiväreistä ne shimmersävyt löytyy ylhäältä! Niistä sitä pigmenttiä tosiaankin löytyy, eikä tarivtse edes kuin hipaista sävyä. Näistä löytyy mm. kultaisen sävyistä, hieman vaaleanpunertavaa sekä pronssin eri sävyjä. Tosi kauniita kaikki!

P1018108P1018124

Vielä neljä highlight-sävyä! Nämä on aika samantapaisia sävyjä kuin ne shimmerluomivärisävyt, mutta ihan pieni ero onneksi löytyy, ettei ne sävyt ihan identtisiä ole. Näistäkin löytyy pigmenttiä yhtälailla kuin luomiväriversioistakin!

All in all, olen rakastunut! Erittäin hyvä ja halpa sijoitus siis. Kaikkia sävyjä voi tietenkin myös soveltaa, esim korostussävyjä käyttää luomiväreinä tai toisin päin.

Miltä näyttää, miellyttääkö teidänkin silmää? Löytyykö joltain jo sama paletti, mitä ootte tykännyt? :-)

8 kommenttia:

 1. Siis mikä fb-ryhmä ja mistä tää on tilattu? Vähän informatiivisempi voisi tämä postaus olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nordic Style & Beauty, ja BH Cosmeticsilta, mikä tulee ilmi postauksestakin :-)

   Poista
 2. Olisi kiva, jos vastailisit vanhojen postauksien kommentteihin

  VastaaPoista
 3. Mikä facebook-ryhmän nimi on? Miekin haluan! :c

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi mitkä värit ja mitkä pigmentit! Vähän nyt himottas tämä paletti tilata :DDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! ;-) Eikä oo tosiaankaan hinnalla pilattu!

   Poista