9/01/2015

KILPAILIJA NIKELLE JA SUPERDRYLLE

Arvatkaa mitä? Nyt on löytynyt vastustaja Niken ja SuperDryn jumppatrikoille. En oo aiemmin ajatellut, että samassa paketissa saisi laatua ja hyvää näköä, mutta nämä Husky Bananan pöksyt todisti toisin! Lupaan käsi sydämellä, että mielipiteeni on ihan täysin aitoja (voin pyytää äitin todistamaan, se joutu eilen kuuntelemaan melkeen koko päivän näiden hehkutusta...:-D), vaikka housut onkin sponsoroitu.

P1011722

Mä törmäsin näihin housuihin ekaa kertaa Instagramissa muutama kuukausi sitten, mutten koskaan raaskinut itse niitä tilata, kun kyseessä on kuitenkin aika hintavat trikoot (70€). Viime viikolla kuitenkin törmäsin Facebookissa Husky Bananan mainokseen, josta kävi ilmi, että heillä on aika kivat alennukset meneillään.

Jokainen housujen ostaja saa meinaan veloituksetta urheiluliivit. Jo pelkät housutkin on alennuksessa, ja niiden hintahaarukka pyörii siinä 49-59 euron paikkeilla. Sillä hinnalla saat siis housut sekä urheiluliivit.

Olin viime alkuviikosta jo tekemässä tilausta, mutta Paypal herjasi, joten se sitten jäi. Pari päivää myöhemmin olin taas tekemässä tilausta, mutta sitä ennen ajattelin kysäistä pikaisesti, josko heillä olisikin ollut tapana tehdä yhteistyötä bloggaajien kanssa. Sain pian positiivisen vastauksen ja hypin oikeasti ilosta! Sain valita haluamani trikoot, joiden kaupan päälle tuli ne tietyt urheiluliivit.

P1011749

Valitsin yllänäkyvät White Mountain Leopard -trikoot ja kaupan päälle sain siis mustat ristiinmenevillä olkaimilla varustetut urheiluliivit. Torstaina joskus kahden maissa sain sähköpostiini viestin, että tilaukseni on toimitettu ja perjantaina tullessani töistä kotiin (vähän klo 15 jälkeen), oli paketti postilaatikossa odottamassa. Wait, what?! Alle 24 tunnin toimitusaika, kelpaa. Myös toimitus on ilmainen ihan kaikkialle.

Sivuilla kerrotaan, että housut ovat reilua mitoitusta, joten valitsin näistä koon M (tosin L-kokoa ei enää edes ollut). Mun housuthan on yleensä helpostikin L-kokoa lähinnä mun pituuden vuoksi ja tarvittaessa oon sit itse vielä vähän kavennellut niitä. Näitä ei onneksi tarvinnut, oli meinaan just eikä melkeen passelit. Siitä lisää vähän alempana...

P1011762P1011825mv
iivit

Urheiluliiveistä otin normaalin kokoni eli M koon. Positiivinen yllätys oli pienet toppaukset, koska usein tosi ohuista liiveistä paistaa helposti nännit läpi kilometrien päähän! :-D Ei siis onneksi tarvitse sitä pelätä. Ainoa minimiinus on nuo ristiinmenevät olkaimet, sillä sain hetken aikaa näprätä niitä, että sain ne hyvin niin, ettei ne ole kierrossa (mutta niinkuin keskimmäisestä kuvasta näkyy, taisin näköjään tuon yhden olkaimen kohdalla epäonnistua tässä). Muuten liivit tuntuu ihanan napakoilta ja vaikka ne onkin väriltään tylsät mustat, tuo nuo olkaimien yksityiskohdat kivasti sitä jotain näihin.

P1011795P1011883
P1011839

Sitten niihin pöksyihin. Kaikista paras juttu näissä on, että ne on ULTRA COMPRESSION+ -materiaalia, joka koostuu 27 % joustavasta spandexista ja 73 % polyesterista. Materiaali antaa lisätehoa liikuntasuoritukseen, parantaa maitohappojen poistumista, lisää lihasten hapen saantia ja vähentää lihasten arkuutta treenien jälkeen. Hikoillessa ULTRA COMPRESSION+ on paras mahdollinen materiaali, sillä hengittävyys on erinomainen ja kastuttua kuivuu nopeasti. Lisäksi materiaali hylkii likaa ja on käsitelty UV-säteilyä vasten.

Pituutta näistä löytyy tosi hyvin, sillä mulle 175 senttisellekään nämä ei jää lahkeista yhtään lyhyeksi (niinkuin voitte ylläolevasta kuvasta huomata). Se on ihan megaiso + (niinkuin myös korkea vyötärö!), sillä monista housuista jopa XXL-koon housut on liian lyhyet lahkeista! Nämä istuu päälle kun nakutettu ja vyötärö on just sopivan "tiukka", ettei tarvitse jumpatessa olla koko ajan nostelemassa housuja ylöspäin. Tietenkin se riippuu paljon vartalon mallista, istuuko ne vai ei, mutta mä ainakin näytän peukkua sen puolesta.

Nämä pääsi heti eilen testiin zumbassa, ja...oi että. Ei tarvinnut kertaakaan nostella housuja, mitä on tarvinnut tehdä ihan jokaikisten mun muiden pöksyjen kanssa. Jopa niiden, joissa vyötäröllä on vielä erillinen kiristysnauha.

P1011771P1011864

Tämä kuulostaa nyt maailman pahimmalta mainospuheelta, mutta oikeasti. En oo ikinä edes kokeillut näin hyviä urheilutrikoita! Istuu ihan jokaisesta kohdasta niin hyvin, että melkeen sanattomaks vetää :-D

Älkää kivittäkö mua, koska tuli aika peräkkäin taas pari yhteistyöpostausa, mutta alunperin mun oli tarkoitus tehdä tämä postaus myöhemmin. Mutta, halusin ihan välttämättä julkaista tämän tänään, koska...

Tänään on viimeinen päivä, kun alennukset on enää voimassa! 

Eli jokaisten trikoiden ostaja saa kaupanpäälle urheiluliivit. Trikoot maksoi muistaakseni 49-59€ välillä eli saat sillä hinnalla siis myös urheiluliivit. Normaalisti trikoiden ja urheiluliivien yhteishinnaksi tulee reippaasti yli satanen. Saatavilla on myös pelkkiä urheiluliivejä, jos uusille pöksyille ei just nyt oo tarvetta.

Tämä mun valitsema setti löytyy siis täältä, ja muut settivaihtoehdot löytynee tämän linkin takaa.

Onhan noi ihan helkkarin päheet? Eikö vaan?

Psst... Tuli just sähköpostia, että Elloksella taas kaikki aletuotteet vielä -50% tarjouskoodilla 325513... Tsekkaa lisätietoja ja mun omat lempparit blogin oikealta sivupalkista.

2 kommenttia:

  1. Apua ihana toi sun snapchatissa näkyny vaaleanpunanen pitkä takki <3 mistä sivustolta tilasit sen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin sen Zalandolta, mutta merkiltään se on Only! :>

      Poista