9/27/2015

BASIC WEEK

Oon vähän aina ollut sellanen ihminen, etten oikeen osaa vaan olla paikallaan. Koko ajan on useampi rauta tulessa, koko ajan oon menossa ja joka maanantai on ainakin se tuleva viikko jo "buukattu" täyteen ohjelmaa. Mitä mä sitten viikoilla oikeen teen?

Harrastan, aika paljon. Usein sen takia aika on todella kortilla, mutta kun mietin, että jostain neljästä harrastuksesta pitäisi luopua, niin ei. En vaan halua. Ja jos nyt otetaan esimerkiksi vaikka ratsastus, jota oon nyt harrastanut sen 12 vuotta. Pitää olla oikeasti painava syy, että sen pystyisin lopettamaan.

Harrastuksien lisäksi käyn töissä, sen vajaa kahdeksan tuntia per päivä. Aamut alkaa kuuden jälkeen koiralenkillä, ja siitä lähdenkin töihin. Pääsen kolmelta. Nopeasti kotiin, ehkä ruokaa nassuun ehkä ei, harrastukseen ja sen jälkeen vielä mahdollisesti pää kolmantena jalkana juosten toisen harrastuksen treeneihin.

Koska mua ihan itseäkin kiinnostaa nähdä ns. pähkinänkuoressa mun tavallinen arkinen viikko ja monissa blogeissa on vaan niitä my day -postauksia, ajattelin tehdä tälläsen my week -postauksen, jotta tekin näette vähän, että mitä kaikkea mä aika tavallisena viikkona duunailen!

MAANANTAI

06.30. Aina yhtä ihana herätyskello pärähti soimaan...

06.40. Koirat kainaloon ja pisulle! Aamusin on muuten ihan tajuttoman kylmä jo.

07.10. Lähtö töihin.

........

15.00. Kotiin!

15.15. Kotona. Tänään mulle piti tulla asiakas kynsihuoltoon, mutta hän ei päässytkään tulemaan, joten olikin se pari tuntia aikaa vaan olla. Siivouksen kohteeksi otin vaatehuoneen, joten muutama tunti meni sen parissa hyvinkin nopeasti.

17.00. Koiralenkille! Taisin tossa välissä vahingossa vähän torkahtaakin...

18.20. Emppu tuli tänään pitkästä aikaa mun kanssa taas jumppailemaan, ja hän tuli meille vähän aikaisemmin teelle, joten saatiin puhuttua uusimmat kuulumiset siinä ajassa läpi.

19.45. Jumppaan! 

20.15. Ja jumpasta kotiin...

20.40. Suihkuun, ja sit ruokaa naamariin!

22.30. Unten maille, jotta aamulla jaksaa taas herätä...

P1012778
TIISTAI

Lähes jokainen arkiaamu menee täysin samalla kaavalla, joten aloitetaan suoraan siitä hetkestä, kun pääsen töistä ja alkaa jotain erilaista oikeasti tapahtumaan.

15.00. Kotiin!

15.15. Kotona. Sofin kanat kiehumaan, niiden pilkkominen ja agilitykamojen pakkaaminen.

16.30. Lähtö agilityyn!

18.30. Agilitytreenit loppu. Tällä kertaa ei ollut enää muita harrastuksia, vaan menin käymään isin luona treenien jälkeen.

21.00. Kotiin, iltapalaa, pari jaksoa salkkareita ja nukkumaan.

KESKIVIIKKO

15.15. Työpäivä pulkassa ja vihdoin kotona. Oven takana odotti oikein miellyttävä paketti, joten se oli pakko repiä heti auki, mutta sen jälkeen heitin jumppavaatteet niskaan ja lähdin jumppaan.

17.45. Jumppa loppunut, banaani mukaan, vaatteiden vaihto ja tallille ratsastamaan.

20.00. Ratsastustunti loppui juuri, ja nyt voinkin koko loppuvuoden olla hymy huulilla. Ratsastin meinaan varmaan parhaan tuntini tämän 12 vuoden aikana!

21.45. Suihkussa käyty ja iltapala syöty, nyt nukkumaan. Erityisesti ratsastuksen jälkeen oon aina ihan poikki ja oon simahtassa heti kun vaan sänkyyn pääsen. 


15.30. Tänään oli poikkeuksellinen torstai, koska jumpan sijaan menin tänäänkin ratsastamaan (yleensä siis torstaisin vuorossa jumppa, toisin kuin tällä viikolla). Ennen tallia menin kaverille hetkeksi!

18.15. Ja mars tallille laittamaan heppa valmiiksi!

20.30. Ratsastuksen ratsasteltu, ja tästäkin tunnista jäi tosi hyvä mieli! Tallin jälkeen menin vielä hetkeksi takaisin kaverille.

22.15. Äkkiä kotiin, suihkuun ja siitä samantien nukkumaan. Näin käy, kun ei malta lähteä ajoissa pois kaverien luota! :-D 

P1013165
PERJANTAI

15.30. Töiden jälkeen äiti heitti mut Myllyyn, koska hänellä oli alkamassa hieronta ja isoveli haki mut sitten Myllystä töistä päästyään. 

16.00. Noutaja saapui! Käytiin postin kautta pikaisesti, koska mulle oli saapunut kiva paketti. Postin jälkeen vaihdoin nopeasti kotona vaatteet ja lähdin koirien kanssa lenkille, kun ne oli taas koko päivän ollut keskenään kotona.

17.30. Lenkiltä palattu, pikaisesti muutamien kuvien muokkaaminen ja sit auton rattiin ja kohti kavereita!

23.00. Huh, vihdoin kotona. Alkoi vähän uni jo painaakin, joten uni kyllä maistui!

P1013187

LAUANTAI

7.30. Sisäinen herätyskello herätti... Parikymmentä minuuttia pyöriskelin sängyssä, mutta onneksi sain vielä uudelleen unta!

09.20. Ylös, sängyn petaaminen, kahvi tippumaan ja kevyttä aamupalaa.

10.40. Aika harvoin pääsen viikonloppuisin jumppaan, kun oon joko Espoossa tai Otto meillä, mutta nyt olikin harvinainen lauantai eikä ollut esteitä! Aamu käytiin siis zumballa ja venyttelyillä.

12.55. Huh, mikä fiilis! Ihan paras tapa aloittaa aamu reippaalla jumpalla. Viileään suihkuun, ruokaa ja sit vaan odottelemaan poikaystävän saapumista! Tässä välissä ehdin hyvin muokkaamaan muutamat kuvat ja aloittamaan uusien postauksien kirjoittamista.

15.10. Jee, sieltä se tulikin! Alettiin aika pian tekemään mun tän hetken lemppariruokaa, eli couscous-salaattia. Se on niin hyvää! Tein sitä oikeen kunnon satsin, että riitti kavereillekin, jotka oli illalla myös tulossa meille.

23.20. Menipäs ilta nopeasti! Kaverit teki lähtöä, ja mä käytiin samalla koirien kanssa iltapisulla. Sit nukkumaan!

SUNNUNTAI

08.05. Sisäinen herätyskello... Pliis?!?!?

10.15. Huh, onneksi olin nukahtanut uudelleen. Poikaystävä veteli sikeitä vielä mun vieressä, mutta mä en saanut enää millään unta, joten menin keittämään yhden kupillisen kahvia ja kävin tämän postauksen kimppuun!

11.20. Nousihan se vihdoin! Sit aamupalaa väsäilemään...

14.05. Tänään onkin näköjään just tällänen päivä, ettei tehdä mitään! :-D Okei, käytiin me vähän ajelemassa, että päästiin edes hetkeksi neljän seinän sisältä pois.

17.10. Otto lähti kotiin päin, ja mä jäin kotiin odottelemaan, että isi tulee hakemaan mut hänen luokseen. Täällä muuten kirjottelen parhaillaan tätäkin postausta!

P1012950

Tänään ohjelmassa ei enää olekaan mitään erikoista, joten tässäpä oli mun viikko! Toivottavasti saitte tästä jotain irti, ja ymmärrätte taas vähän paremmin, jos aina ei aika meinaa riittää blogiin...

No, mitä piditte? Löytyykö mun lukijoista muita, jotka on ainakin melkeen koko ajan menossa ja päivät on lähes täynnä ohjelmaa?

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva postausidea tällanen, tykkäsin lukea.:-) Itsekin oon kyllä aika helposti tylsistyvää tyyppiä ja haluan useesti saada päivässä mahdollisimman paljon aikaan. Mutta välillä tietysti on ja on ehkä hyväkin olla niitä kunnon löhöilypäiviä kun ei tee yhtään mitään järkevää.:-D

  www.sarajhs.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla! Mietin aluks, et tällänen ois turhan pitkästyttävää, mutta näköjään ei - onneksi :-) Mullakin on sellasia laiskottelupäivä aina, kun vaan mahdollisuus sellaiseen on! Tosi usein vaan ainakin jotain ohjelmaa päivässä :>

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! :-)

  VastaaPoista
 3. Heei, tää olikin kivasti toteutettu postaus! :)

  VastaaPoista