11/19/2014

SISUSTUSINSPISTÄ

Muhun on purrut todella paha sisustuskärpänen. Sen kertoo jo se, että nykyään oon mielummin hankkimassa sisustustavaroita kuin vaatteita. Apua, mikä mua vaivaa?! Mä en tee netissä enää mitään muuta, kun seikkailen ihanien sisustuskauppojen sivuilla ja suunnittelen mitä seuraavaksi voisi hankkia omaan huoneeseen (ja sen jälkeen ottaa mukaan myös omaan kotiin). Hyvä juttu tässä on kuitenkin se, etten edes suunnittele hankkivani mitään, mitä en ottaisi myöhemmin mukaan myös omaan kotiin. Siihen ei kuitenkaan ole kuin parikolme vuotta aikaa enää. Kokosin teille pari kollaasia sellaisista sisustusjutuista, jotka mä voisin jo nyt hankkia itselleni ja laittaa ne vaikka varastoon odottamaan sitä omaan kotiin muuttamista – mun huoneeseen ei meinaan taida mahtua enää mitään :-D

Untitled #5
deco
Untitled #6
Glitteriä, maanläheisiä värejä, kivoja yksityiskohtia, kauniita koristeluja, pehmeää lampaankarvaa ja mun lemppareita – tähtiyksityiskohtia. Superrrpaljon kynttilöitä, lyhtyjä ja kauniita kynttilätuikkuja. Sellaisia mä haluan mun huoneeseen ja ennen kaikkea tulevaan kotiin. Yksi näistä kuitenki nousi yli muiden: Happy Lights -valosarja. En niinkään piittaa, jos en muita omaan kotiin saisi, mutta oon valmis luopumaan muista, kunhan Happy Lightsit on joskus mun! Oon keksinyt niille niin monta ihanaa paikkaa, ettei mun koti olisi mitään ilman niitä. En myöskään pistä hanttiin, jos ne paljastuisi jo vaikka joulu- tai synttärilahjapaketista (vinkvink äiti) ;-)

Valkoinen sisustuspuukirjain on ollut mietinnässä jo pienen tovin. Oon etsinyt sitä täydellisen kokoista puukirjainta kaikkialta netistä, mutta kun hyvä on löytynyt, on postikulut luonnollisesti ollut jopa enemmän kuin itse kirjain. Sain kuitenkin kaverilta vähän vihiä, että Stockmannilta löytyy suht suuria puukirjaimia vain reilu vitosella! Sen kautta siis tiistaina ripsihuollon jälkeen. 

Oon lähiaikoina tehnyt aika suuren muutoksen mun huoneen – tai siis, huoneiden suhteen. On hankittu uusia juttuja, on roudattu huonekaluja huoneesta toiseen ja suunniteltu huoneiden tulevaisuutta. Lähiaikoina on tulossa ihan omaa postausta aiheesta, sekä myös Room tour -video!

Löytyikö kollaaseista jotain, jotka te ehdottomasti haluaisitte? Tai jotka mahdollisesti jo löytyvät teidän huoneesta/asunnosta? :-)

Noora (ja tottakai myös minä) haluaa vielä erikseen kiittää teitä kaikkia ihan älyttömän paljon edelliseen postaukseen tulleista kommenteista. Meillä molemmilla, todennäköisesti vielä enemmän Nooralla, valui kyyneleet poskilla kommentteja lukiessa. En osannut odottaa, miten koskettavia kommentteja ihmiset osaakaan kirjoittaa. Postausta on luettu nyt tällä hetkellä hiukan vajaa 1300 kertaa, mikä on melkein kaksi kertaa enemmän kuin mun "normaaleja" postauksia luetaan.

Erityisesti mua pisti silmään yksi kommentti, jonka kirjoitti toinen 17-vuotias tyttö, joka sairastaa samaa sairautta ja mainitsi, että olisi huippua puhua Nooran kanssa. He ovat nyt Facebookissa kavereita ja on jutelleet toistensa kanssa – oon niin onnellinen, että tytöt löysivät toisensa! Vaikea kuvitella, miten paljon toisen saman asian kokenut (juttelu)seura voikaan auttaa. Ja jotta päästään taas todistamaan sitä, miten pieni maailma on: tämä tyttö asuu Oulussa, jossa asuu myös suurin osa Nooran sukulaisista. Nooran serkku on myös tämän tytön kanssa samassa koulussa. Miettikää, miten pieni maailma on! Mä pidin lähes uskomattomana sitä, että Suomesta edes löytyisi toinen samaa ikäluokkaa oleva Chiaripotilas, saatika, että hän lukisi tuon postauksen tai että hän asuisi nimenomaan Oulussa!

Noora kiittää vielä erikseen teitä kaikkia kommentoijia tsempeistä ja muuten vaan ihanista kommenteista  Kuulette varmasti vielä myöhemmin lisää Nooran tilasta! KIITOS, KIITOS JA KIITOS. Jos jollain jäi huomaamatta Nooran postaus, linkki siihen tässä.

13 kommenttia:

 1. Haha, jokasesta kollaasista löyty ainakin kaks juttua, mitkä tällä hetkellä on omassa kodissa tai hankinnan alla :D Ennen en ollu yhtään kiinnostunu sisustuksesta, mutta auta armias kun muutettiin miehen kanssa yhteiseen kotiin - nyt voisin selailla sisustuskauppojen nettisivuja vaikka koko ajan! Noi pallovalot on jotain aivan ihanaa, oon päättäny, että joskus on pakko hankkia ne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele! Odotan niin innolla sitä, kun on oma koti minkä saa sisustaa just niin kun itse haluaa :-)

   Poista
 2. Ihania sisustustavaroita tuntuu olevan ihan liikaa, mutta vaikka asunkin omassa kämpässä niin ei niitä silti saa mahtumaan kaikkea mitä haluis... Pitäis varmaa olla joku parinsadan neliön omakotitalo et sais ees osan niistä kaikken kauneimmista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei varmaan riittäis edes se parisataa neliötä, tarviin muutaman omakotitalon ni sit mahtuu varmaan kaikki! :-D Haha, kamalaa kun koko ajan löytyy kaikkea ihanaa..

   Poista
 3. Mistä hei toi washing powder -rasia on? Must have!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on www.hyvantuulenpuoti.fi stä, mut äsken kun katoin niin en löytänyt sitä sieltä enää :-( Odottele, tai laita heille vaikka sähköpostia, että oiskohan niitä tulossa lisää!

   Poista
  2. Valkoisena ja vaaleanpunaisena löytyykin vielä! :-)

   http://www.hyvantuulenpuoti.fi/metalliastia-washing-powder-vaaleanpunainen-p-5840.html

   http://www.hyvantuulenpuoti.fi/metalliastia-washing-powder-valkoinen-p-6773.html

   http://www.hyvantuulenpuoti.fi/metalliastia-washing-powder-valkoinen-p-6772.html

   Poista
 4. Ehdottomasti löytyy! Kaikki valkonen ja hopeinen miellyttää silmää niin paljon :-) Oi jos sitä pääsis jo muuttamaan omaan kotiin..

  http://kiialexandra.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Varsinkin kaikki ihanat hopeiset sisustuksen yksityiskohdat on heti kiinnittänyt mun silmät :-)

   Poista
 5. Oon just tehny tällasii kollaaseja polyvorella kun muhun on kans iskeny kunnon sisustuskärpänen myös! Oon tosin tammikuussa muuttamassa toiseen omaan kotiini joka on ihan uusi, niin siksi oon iha hulluna miettiny kaikkii sisustusjuttuja nyt :D ihania juttuja noissa sun kollaaseissa, ai että <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääk, oon niin kateellinen sulle tosta kodista! Mäkin haluun, nyyh.. Onneks aina saa suunnitella ja selailla ihania sisustus(verkko)kauppoja ;-)

   Poista
 6. äh, tylsäää. Erikseen noi useimmat tavarat on kivoja, mut toi basic sisustustyyli on jotenki nii blaah musta. tykkään ite 'persoonallisemmista' jutuista. noh makunsa kullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, tä mun sisustusmaku onkin tämmönen tosi "massa"! :-) Kaikilla omat mielipiteet. Toinen mihin oon vähän ihastunut on kaikki maalaisromanttinen sisustus, mut en tiiä osaisinko tai uskaltaisinko kuitenkaan omaa kotiani sisustaa sellaisilla tuotteilla...

   Poista