11/28/2014

VIIMETIPAN VINKKEJÄ

Muistakaahan tykkäillä blogin ihan omasta Facebook-sivusta! :-)

Kenelläkään ei varmastikaan ole voinut mennä ohi, että tänään, perjantaina, on virallinen Black Friday -päivä. Kaupat pursuaa hyviä alennuksia, enkä mäkään oo siltä rahanmenolta varsinkaan tänään välttynyt. Enää pari tunti tätä päivää jäljellä, jotenka ajattelin vielä ihan viime tipassa tulla muistuttelemaan teille parin verkkokaupan superhyvistä Mustan Perjantain -alennuksista!
Elloksella on Mustan Perjantain kunniaksi suuri valikoima tuotteita, joista saa jokaisesta -20% alennuksen! Nämä tuotteet on erikseen merkitty Black Friday Offers -logolla. Kaikki logolla varustetut ja näinollen myös -20% alennuksessa olevat tuotteet löytyvät tältä sivulta. Näitä tuotteita oli mun mielestä yllättävän paljon, sillä odotin, ettei niitä löydy kuin muutama prosentti koko puljun valikoimasta. Esimerkiksi kaikki ylläolevassa kollaasissa olevat kuuluvat BFO -kategoriaan, joten nyt jos joku on vailla hyviä Niken jumppavaatteita, käyttäkää tilaisuus ihmeessä hyväksenne (niinkuin mäkin tein)! ;-) 

Joukossa oli myös hirmu monia hajuvesiä, joiden joukoista löytyi myös mun vakkari- ja lempparihajuvesiä – esimerkiksi Laura Biagottia, Guessia sekä Escadaa.

Vielä tämän lisäksi Ellos tarjoaa teille kaikille -30€ kaikista 80€ ylittävistä tilauksista :-)

joojojo

House of Brandonilla taas on voimassa alennuskoodi, jolla saat kaikista, myös jo alennetuista tuotteista -20% alennuksen! Syötä ostoskorissa koodi ESSI, niin alennus aktivoituu. Valikoimastahan löytyy jälleen mm. kaikki kollaasista löytyvät tuotteet sekä paljonpaljonpaljon muita tuotteita. House of Brandonilla on myös aina ilmainen toimitus, joten nyt olisi erittäin hyvä sauma tilata halvalla esimerkiksi uudet Dr Denimit (joita muuten löytyy KYMMENESSÄ eri värissä!) tai Converset odottelemaan kevättä ;-) 

Valikoimasta löytyy myös Vilan ja Vero Modan tuotteita, joten jos niiden hinnat tuntuvat suolaisilta, saat tän avulla helposti siitä mukavan siivun pois, ja vielä ilmaiseksi suoraan postilaatikkoon tai lähipostiin riippuen paketin koosta! Eniten kollaasin tuotteista mua houkuttelee noi pinkki-oranssit Björn Borgin pyjamahousut...

Sellaisia alennusvinkkauksia tällä kertaa! Molemmilta sivuilta löytyy todella hyviä joululahjavinkkejä ja -tuotteita, jotka saisi nyt halvemmalla kuin normaalisti. Mä kävin itse tänään kaverin kanssa koluamassa Bikbokin läpi ja siellä saikin helposti pari tuntia kulumaan aikaa. Loppujenlopuksi ostin viisi tuotetta, joista kaikki oli vähintään puoleen hintaan! Oon niistä ihan älyttömän iloinen, ja uskon, että tuun esittelemään ne teillekin vielä joku päivä! :-)

Kai ruudun sillä puolen on joku muukin, joka ei oo ajatellut lainkaan joululahjoja tai niiden ostamista?! 


*Yhteistyössä House of Brandon & Ellos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti