8/05/2014

UUTUUS X NELJÄ

Muistatteko about kuukausi sitten tehdyn postauksen Oton uudesta paidasta, joka on saatu yhteistyön kautta? Samasta House of Brandonin paketista paljastui mulle neljä aivan ihanaa paitaa, jotka ovat kaikki päässeet supermonta kertaa käyttöönkin. Puolet paidoista sopii hyvin juhlaan ja toiset kaksi on taas vähän "arkisempia", mutta oikein yhdistellessä saa näistäkin juhlallisen asun aikaiseksi.

P8012817

Valkoinen paita* & tummansininen paita*

Näiden paitojen kohdalla mulle iski ihan täysin yllättäen kamala valinnanvaikeus, joten päätin suosiolla valita ne molemmat. Paidat on siis täysin samanlaiset, jonka vuoksi ehkä annatte anteeksi sen, että unohdin täysin kuvata tän tummansinisen(/mustan?) version.

Molemmat paidat on päässyt jo monta kertaa päälle, ja harvoin tapahtuu sitä mikä näiden kaikkien paitojen kohdalla tapahtui: jopa äiti sanoi mulle, että olipas hyvät valinnat! Oon itse täysin samaa mieltä, koko meni ihan nappiin ja muillakin tavoin paidat istu mun päälle kun nenä päähän.

14805099661_b8b84e5be0_cP8012820P8012827P8012841-horz

Musta toppi strasseilla*

Paidoista kaikista lempparein oli ehdottomasti tämä sifonkin musta toppi, josta löytyy helmikirjailua tosta pääntiestä. Erityisesti mä tykkään tästä yhdistettynä valkoisiin farkkuihin tai ylläolevan kuvan tavoin hameeseen. Mä en oo kauheesti mitään hametyyppiä, mutta tommosella asulla mä voisin hyvin kuvitella lähteväni ulos lämpimänä kesäiltana! Varsinkin tämä paita on tykästyttänyt myös mun kavereiden keskuudessa, ja se löytyikin yhden kaverin päältä hänen 18-vuotissynttäreillä :-)


P8012897P8012906

Musta toppi selkäaukolla ja pitsikaistaleella*

Reippaana kakkoslempparina tulee tämä myöskin musta toppi, joka taas on vähän lyhyemmän mallinen ja josta löytyy pari superkivaa yksityiskohtaa! Ihan ensimmäiseksi mä rakastuihin tuohon helman vaaleaan pitsikaistaleeseen, joka vähän pilkottaa paidan alta sekä selän "aukkoon". Tämäkin on päässyt baari-iltoina pariinkin otteeseen päälle ja tulee tulevaisuudessakin pääsemään.


P8012940-horzP8012932
14621583429_5db37bfb82_c

Tämä toppi löytyy siis myös tummansinisen/mustan värisenä. Nämä topit ovat onneksi vähän arkisempia, niin saatan välttyä edes joinain päivinä niiltä inhottavilta asukriiseiltä. Varsinkin koulun alettua pääsee nämä vielä ahkerampaan käyttöön kuin nyt kesälomalla, jolloin en kauheesti jaksa panostaa pukeutumiseen. Linkeistä löytyvistä kuvista näkee paremmin minkälainen toppi oikeasti on, minäkun fiksuna ängin sen noihin shortseihin eikä tosta hirveän hyvää kuvaa paidasta saa.

Kaikki tuotteet on siis saatu yhteistyön kautta House of Brandonilta, ja mun mielestä oli ihan superia törmätä yhteistyökumppaniin, jolta myös Otto sai valita mieleisiään juttuja! Me oltiin molemmat tosi tyytyväisiä meidän valitsemiin vaatteisiin :-) Mun vaatteisiin taisi olla tyytyväisiä myös kaverit, on meinaan ollut jonkun verran niillä lainassa noi paidat...

4 kommenttia:

 1. Oiettä miten ihanat paidat!

  http://more-than-we.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Molemmista tuli heti lemppareita :-)

   Poista
 2. aivan ihanat ostokset :-)
  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista