8/12/2014

RIPSRÄPS

GGGGHHGGDDDDDG@ KAUNEUSHOITOLA MELONI HHIMIDDDDELOKK

Ei voi muuta sanoa kun vautsivau  jälleen! Parisen viikkoa sitten marssin taas Kauneushoitola Melonin* rappusia ylös, sillä hetken päästä mulla oli alkamassa ripsihuolto. Se oli vielä sitä aikaa kun lämpöasteet kohosivat päivittäin kolmeenkymmeneen asteeseen ja aluksi ajattelinkin, että mitäköhän ripsien laittamisesta tulee jos oon ihan hikinen! :-D Sillon ei meinaan ollut missään sisälläkään tarpeeksi viileä, mutta onneksi Annalla oli ihana tuuletin, joka puhalsi viileetä ilmaa koko ajan mua kasvoihin!

P7302692piuP7302699

Varttia yli kolme mä istahdin penkkiin ja varttia yli neljä mä pääsin jo lähtemään kotiin! Nopeeta toimintaa jälleen kerran, mutta silti mä sain taas ihan täydelliset ripset. Oli pakko todeta ääneen Annallekin, että hän ja Enni osaa kyllä toteuttaa mun toiveet  maailman parhaiten! Huoltoväli oli taas sen muutama päivää vajaa neljä viikkoa, joka on osoittautunut juuri sopivaksi.

P7302697piuP7302690
P7302694piu

Koska elokuu lähenee jo huolestuttavasti puolta väliä, muistuttelen teitä vielä kerran, että Kauneushoitola Melonissa on vielä siis tämän kuun eli vielä muutaman viikon ajan voimassa ripsienpidennystarjous. Sillä saat ripsienpidennykset 60 eurolla, kun ne normaalisti maksaisivat 80 euroa.

Jos joltain on mennyt ohi aikaisemmat ripsipostaukset, löydät ne tästä, tästä ja tästä!

Ois muuten superkiva tietää, jos joku teistä on käynyt samassa paikassa laittamassa ripsiä ja myös, jos joku ois vaikka just mun blogin kautta löytänyt tän paikan ja mennyt itsekin ottamaan räpsyt Meloniin! Pistäkää ihmeessä kommenttia, jos tälläisiä kokemuksia löytyy :-)*postaus toteutettu yhteistyössä Kauneushoitola Melonin kanssa

14 kommenttia:

 1. Äh, mua ärsyttää tämmönen jatkuva hehkutus/mainostus. On juu ihan kivat ripset, niinku varmaa suurimmassa osassa paikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mut onneks postauksen otsikosta selviää mistä on kyse, niin voit skipata nä postaukset! :-)

   Poista
 2. Mun ripsihuoltaja just kerto, että tunnin huollossa ei kerkee laittaa ripsiä tarpeeks hyvin sillain et se liima kerkee kuivuun. :)

  VastaaPoista
 3. äääää miten sulla voi olla noin täydellinen iho!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höpsis, kiitosta vaan, tietäisitpä miten paljon siihen on tullut kaikkia näppyjä sun muita! :-D

   Poista
 4. Miten sulla menee tunti huollossa?:D tai ei se mun mielest ainakaa nopee oo mulla menee reilu puol h

  VastaaPoista
 5. Mä just tänään varasin tuolta ajan ripsien laittoon :) Ja tosiaan täältä paikasta kuullut ja tarjouksesta ja hetken tässä harkinnut ottaisiko taas ripset niin pian ne nyt sitten taas on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla! :-) Et tuu katumaan sitä, että otat ripset uudelleen, helpottaa niiin paljon.

   Jos muistat niin tuuppa kertomaan mitä mieltä oot ripsistä! :-)

   Poista
 6. hei pakko kysyä niistä tilaamistas palladiumeista, onko ollu hyvät? :-) onks ne miten laadukkaat tai onks ne alkanu hajoomaan vielä, onksne ihan ylihinnotellut? :-D himottas niin kauheesti tilata mut sit jos ne ei oo minkään laatuset niin emmä kehtaa rahojani heittää niihin sit hukkaan!

  VastaaPoista
 7. tunti huollossa on ihan normaalin pituinen aika, ja ripsiliimat kuivuvat 1-2 sekunnissa, et kuulostaa oudolta ettei tunnissa muka liima ehdi kuivua tarpeeksi :D

  VastaaPoista