7/21/2014

VIDEOPÄTKIÄ KESKIVIIKOSTA

Mä treffaan alle tunnin päästä yhtä kaveria Turussa ruoan merkeissä, joten nyt en ehdi pölisemään turhia, koska mulla on kaaaamala kiire. Tulin vaan julkaisemaan videon, jossa on videopätkiä mun keskiviikkopäivästä! Turha video, mutta tulipahan tehtyä! Ootte myös toivonut paljon videoita, joten ehkä tämmöset vähän kehnommatkin menee silloin tällöin. Mun mielestä nopeutin noita videoita liikaa varsinkin joissain kohdissa, mutta toivottavasti materiaali on kuitenkin ihan katsottavaa, vaikka aika nopeasti meneekin..:-)


Mitä tykkäsitte? Meneekö tämmöset vähän hömpänpömppä videotkin edes joskus? :-) Nyt mä lähden pää kolmantena jalkana kohti keskustaa, palaillaan!

6 kommenttia:

 1. Tää oli just kivaa vaihtelua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :-) Tätä oli niin kiva tehdä, et varmasti tulee lisää jatkossakin!

   Poista
 2. tosi häiritsevää ku toi kuva on niin sellast 'tärisevää' ku oot liikkeessä kuvannu nii sit ku noi kehyksetki liikkuu nii tulee tosi sellane sekanen olo :D mut muuten kiva video!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä painoin sillon Youtubessa vahingos siitä vakauta jutusta, ja meni koko video ihan plörinäks...:-( Kiitos kuitenkin! :-)

   Poista
  2. Mulla on tuo sisustustaulun teksti seinätarrana, ihana teksti!
   http://www.ebay.com/itm/Pegatina-de-Paredes-Vinilo-Decorativo-Hogar-Decoracion-When-its-rain-look-/181236495770?pt=Habitaci%C3%B3n&hash=item2a3289759a

   :)

   Poista
  3. Mun mielestä toi teksti on ihana! En yleensä lämpee tommosille, mutta toi teksti kolahti :-) Ja olin myös superilonen kun löysin ton, koska mun lasikuituseinään ei saa laitettua seinätarroja..:-(

   Poista