7/24/2014

LEMPPARIBLOGIT: TOP 7

Liityin pari kuukautta sitten Facebookissa Bloggaajat -ryhmään, jonne bloggaajat jakaa päivittäin kymmenittäin uusia postauksia. Ainakin sen verran mitä mä oon tota ryhmää pitänyt silmällä, on siellä enemmän vähän nuorempien blogeja, mutta sitä kautta mä oon löytänyt muutaman superrrrihanan blogin, jotka pääsi heti mun lemppariblogien joukkoon. Tässä postauksessa näette siis nämä uudet "blogilöydöt" sekä luonnollisesti myös ne Facebookin ryhmän kautta löydetyt ihanat blogit!

En selittele blogeista erikseen mitään, mutta voin sanoa lyhyesti minkälaiset blogit mua kiinnostaa. Mua miellyttää blogit, joissa on suuret ja hyvälaatuiset kuvat. Postauksissa ei saa olla liikaa tekstiä eikä myöskään liikaa kuvia, mutta mielummin enemmän kuvia kun tekstiä. Itse postauksen teksti XDDD ei :DDD saa X))) olla :))) tämmöstä!!! :-ASSDDFFGHJKLÖ... Eli hymiöiden käytössä rajansa. Asukuvien kannalta bloggaajalla "pitää" olla mua miellyttävä tyyli ja niitä asukuvia saa olla vaikka päivittäin mun puolesta! Jotta silmät ei rasitu, tulisi ulkoasun olla mahdollisimman simppeli, ja jos musta haluaa lukijan, kannattaa välttää räikeitä värejä ulkoasussa. Yksinkertaisuus on kaunista! Mitkään yksi-postaus-per-viikko -blogit ei kiinnosta mua postauksia saa mun puolesta siis tulla vaikka päivittäin :-)

Tässäpä tulee seitsemän blogia, jotka samaan aikaan täyttää kriteerit, on uusia löytöjä ja jotka löytyy lempparilistan kärjestä:

sssssssssssssss

http://sooobu.blogspot.fi/

"Sofia Gafforio, 18, Kouvola // Puoliksi italialaisen mallintöitä tekevän tytön lifestyle blogi. Blogini painottuu lähinnä omaan elämään, muotiin ja matkustamiseen."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sayyess


"18-vuotiaan tytön lifestyleblogi täynnä elämää, vaatteita, musiikkia, leffoja, inspiraatiojuttuja ja vaikka mitä muuta! Blogia jo 6 vuotta intohimoisesti kirjoiteltu. :-)"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nimetön

http://worldinmmyeyes.blogspot.fi/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dd
jea

http://challengethefashion.blogspot.fi/
m
"22-vuotias kauneusalan yksityisyrittäjä Porista kirjoittaa rakkaudestaan työhön, sarkasmiin, arjen asioihin, korkokenkiin, shoppailuholismiin ja muotiin."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ajajaj

http://ready-for-fashion.blogspot.fi/
m
"21 years old photographer from Lapua/Seinäjoki/Pietarsaari, Finland."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

afsff


"Janni, 20, Vihti /Sydäntä lähellä mm. matkustelu, läheiset, vaatteet, treeni, kauneudenhoito, tyttöhömppä sekä sisustus- ja ruokajutut. Blogissa pintaraapaisu arjen ja vapaa-ajan positiivisista asioista ja ajatuksista. Sillisalaatti kaikesta edellämainitusta ja vähän muustakin!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aaaaaaaaaa
http://idanatalias.blogspot.fi/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Erityismaininta mun on pakko antaa viimeiselle blogille, joka on ehdottomasti ihan ykkönen näistä seitsemästä blogista. En tiedä miten mä en oo ennen löytänyt Natalian blogia, kun pari yhteistä kaveria/tuttuakin on, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! Mä en löydä tästä blogista mitään negatiivista sanottavaa. Kaikki on niin täydellistä kuvat, ilmeet, eleet, ulkonäkö, tekstit, blogin ulkoasu,..

Mun blogilistan kärjessä on myös muitakin blogeja, jotka on niin tunnettuja, ettei mikään niistä tulisi kenellekään yllätyksenä. Päivittäin mä vierailen esimerkiksi Annika O:n, Uinon, Addicted to materialin Annan ja Henna's Diaryn Hennan blogissa. Kaikki noistakin sopisi tähän postaukseen erinomaisesti, mutta ootte niistä varmasti kuulleet jo ennenkin. :-)

Oon muuten huomannut, miten mun työ vaikuttaa tähän blogiin... Saan näköjään ihan tarpeekseni tietokoneista töissä, kun sitä näyttöä pitää tuijottaa kahdeksan tuntia, sillä kotiin tullessa ehkä viimisin asia mun päässä on tietokoneen avaaminen. No, kohta alkaa taas jo arki eli blogin postaukset alkaa taas säännöllistymään. Jollain kierolla tavalla mä odotan arkea tosi paljon?

12 kommenttia:

 1. Nyt kyllä tää tyttö meni harvinaisen sanattomaks.. APUA, kiitos essi!!! <3 Ja oikeesti kyllä ihan samat sanat takasin sulle! Kävin itseasiassa just pari viikonloppuu sitte turussa ja vitsi ois ollu kiva treffata, ehkä ens kerralla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olehyvä!! :-)♥ Sun blogi lyö kyllä kaikki aikaisemmat lempparit!

   Ihmettelinkin kun näytti sen yhden postauksen kuvat niin tutuilta, kunnes luin sun blogista et olit pyörinyt täällä päin. :-) Toivottavasti törmäillään seuraavalla kerralla!! :-)

   Poista
 2. Oi tää oli kiva postaus, löyty omalle lukulistalleki pari uutta lempparia lisää! :-)

  VastaaPoista
 3. Hei kiitti näistä! Uusia blogeja on aina kiva löytää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, vaikka uusia postauksia tuleekin aina lisää niin silti tuntuu vielä kivemmalta saada oikeen kunnolla vaihtelua :-)

   Poista
 4. Oho vau, olipa kiva ylläri huomata oma blogi listauksessa vieläpä noin upeiden blogien rinnalta! Super iso kiitos Essi! :)

  VastaaPoista
 5. Wou kiitos paljoon tästä!! Ihana piristys tuli päivää ku huomasin tän :)

  VastaaPoista
 6. Oi että, kiitoksia tosi paljon tästä :) Kiva piristys viikon alkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvi kiittää, sun blogi on ihan huippu! :-)

   Poista