3/09/2014

Juuri oman näköinen kalenteri

P3092473P3092479P3092477P3092471

Muiden bloggaajien tapaan myös mä sain olla iloinen siitä, että sain mahdollisuuden tehdä just sen näköisen kalenterin, kun haluan. Valinnanvaikeus oli yllättäen hankala ja sain pistettyä tän tilaukseen vasta kuukauden päästä siitä, kun yhteistyöstä sovittiin. Vaihtelin etu- ja takakannen kuvia tosi monta kertaa niin kuin myös kalenterin sivujen ulkomuotoa, mutta nyt voin todeta, että tämä on just hyvä. Etukannesta tuli loppujenlopuksi ehkä hiiiieman liian sekava, mutta muuten mä tykkäsin lopputuloksesta paljon!

Takakannesta tuli vähän värikkäämpi etukanteen verrattuna. Ajattelin aluksi jättää sen kokonaan valkoiseksi, mutta ajattelin, että lopputulos ois ollut liian valkoinen jos oisin sen tehnyt. Sisältö on vaaleanpunapainotteinen, muttei se kuitenkaan särähdä pahasti silmään. Halusin ehdottomasti noiden päivien "laatikot" vaakatasoon ja mahdollisimman suuret lootat, jotta niihin mahtuu mahdollisimman paljon kaikkea. Tosin nyt työssäoppimisjakson aikana mun kalenterissa ei oo muuta kun jumppia ja juttua muista harrastuksista, mutta ehkä taas koulun alettua pääsen tätäkin täyttelemään! Viimiset kymmenen sivua on ihan tavallista ruutupaperia, johon voi tarvittaessa kirjoittaa koulussa muistiinpanoja tai omia menoja. Jokaisen sivun alareunasta löytyy myös vähän tyhjää tilaa, kun en halunnut niihin mitään erikoista vaikka vaihtoehtoja oli treeneihin liittyvistä muistiinpanoista päivän muistiinpanoihin! Oman kalenterinne pääsette suunnittelemaan tästä.

4 kommenttia:

 1. onks toi kalenteri mihin asti? tai siis jos tilaisin nyt niin mihin asti tossa on päivät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen saa ihan itse päättää, että mistä kuukaudesta eteenpäin se menee sen 12kk :-) Esimerkiks mä tilasin tän tammikuun loppupuolella, joten mulla tä kalenteri on helmikuu 2013-helmikuu 2014!

   Poista
 2. iihana! kyllä se on pakko itekin tilata, vaikka pitkään oon jo pidätellyt itteeni että nyt ei oo tarvetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, toi on ihanaa kun saa tehdä just sen näkösen kun ite haluaa :-)

   Poista