5/31/2017

PEPPUKUVIA JA OSTOKSIA

*Yhteistyössä House of Brandon

Hei pupuset! Viime viikkona on ollut käynnissä suuri blokkaa kaikki turhat ja pitkään käyttämättömänä olleet vaatteet uffiin -projekti, joten sen ansiosta olen antanut itselleni luvan vähän shoppailla. Eilen tein nopean kierroksen Myllyssä, mutta niistä ostoksista kuulette lisää myöhemmin. Onnekseni shoppailu on naurettavan helppoa myös netissä! ;-)

Lets kurkataan mitä viimeisin paketti piti sisällään:

P1011346

Maybelline Fit me! -peitevoide

Lempi peitevoide veteli ihan viimeisiään, joten ihan ensimmäisenä mä klikkailin yhden sellaisen ostoskoriin. Oon tainnut tästä puhua aiemminkin jo blogin puolella, mutta hehkutetaan vielä kerran – voittaa Macin ja Urban Decayn peitevoiteet ihan tosta vaan! Ja hintaakin suunnilleen kolmasosa vähemmän kuin edellämainituilla.

P1011298P1011342
P1011265

I CAN I WILL -treenitrikoot
Onlyn treenitrikoot

Kaikki treenaavat mimmit varmaan allekirjoittaa (minä mukaanlukien) sen faktan, ettei treenivaatteita voi olla ikinä liikaa. Paljon niitä oli jo ennestään, mutta puolustelen itseäni sen verran, että harmaita trikoita ei ollut ennestään yhtiäkään ja mustiakin vain yhdet! Ja onhan noi aika ihanat, eikö vaan? Mustat yllätti mut erittäin positiivisesti, koska vaikka ne on "vain" Onlyn, niistä ei siltikään näkynyt pätkääkään läpi edes kyykätessä! Kymmenen pistettä niille siis. Harmaat versiot olikin jonkin verran hintavammat ja ihan urheilubrändin, joten niiltä odotin tosi paljon ja onneksi ne täyttivät kaikki mun odotukset.

P1011217P1011242P1011252
P1011209

Aim'n -treenitrikoot

Hehkutin jo aiemminkin tätä Aim'n-brändiä, jonka tuotteita vihdoin saapui jokin aika sitten House of Brandonille! Pääsin nyt testailemaan niitä itsekin ja vaikka ne onkin aika hintavat, huomaa sen oikeasti myös laadussa. Superiso plussa todella korkeasta vyötäröstä, ei muuten valu eikä pylly vilku! ;-)

Aim'nilta saapui ihania uutuuksia muutama päivä sitten, joten jos ne kiinnostaa, käy tsekkaamassa!

P1011230

Niken urheilurintsikat

Treenivaatelinjalla jatketaan, sillä näiden alaosien kaveriksi tilasin myös yhdet urheilurintsikat. Omistin niitä ennestäänkin jo ihan tarpeeksi monet, mutta silti tuntui, että kaikki olivat samaan aikaan pesussa. Ehkä ei ole enää!

P1011262

Vero Moda -pitsitoppi

Ja viimeisempänä hieman poiketen aiemmasta aiheesta – ihana musta toppi kivalla pitsiyksityiskohdalla. Mä oon kuvitellut pääni sisällä monta ihanaa kesäasua tän yläosan ympärille!

Aika treenivaatepainotteista, mutta ainakaan itselleni se ei tullut kovinkaan suurena yllätyksenä, ehkä ei teillekään :-D Oonko ainoa, jolle ei tuu urheiluvaatteiden ostamisesta ikinä morkkista, mutta arkivaatteita ostaessa taas tulee?!

1 kommentti:

  1. Jep, treenivaatteita ei koskaan voi olla liikaa! Näistä sun kuvista mulla syttyikin nyt taas kauhea hinku ostaa uusia treenivaatteita haha :D yhdet iciw pökät löytyy, ja ne on musta ihan superhyvät ja tota Aim'n vaatteita oon jo kauan halunnut testata :)

    Elli

    VastaaPoista