4/23/2017

23/04/2017

Hei tyypit! Viime viikot on olleet aika työpainotteisia eikä kavereita oo tullut nähtyä mitenkään erityisen paljoa, ainakaan tarpeeksi! Osittain syytän meidän täysin ristiin meneviä työvuoroja – sillon kun osa tekee aamuvuoroa niin osalla on tietenkin iltavuoro.

Pääsiäinen oli yhtä hullunmyllyä ja yllättyi meidät kaikki vilkkaudellaan, mutta onneksi se on nyt ohi! Viime viikonloppuna kaikki vapaa-aika meni siis nukkuessa, sillä kymmenen tunnin työpäivät väsyttää, varsinkin kun on sen verran vilkasta. Ja ei, en vieläkään valita, koska tykkään todella paljon mun työstä ja hullulla tavalla myös siitä, että saa juosta pää kolmantena jalkana.

Tämän kaiken lisäksi mun kone koki pienen kuoleman, eikä mennyt pariin viikkoon lainkaan päälle. Nyt kuitenkin toimii suht normaalisti (tosin edelleen vain jos on koko ajan laturin päässä), mutta on se uusi tietokone ollut ostoslistalla jo pitkään. Onko ainoa oikea järkevä vaihtoehto Mac vai olisiko muita hyviä tietokoneita? Hinnalla ei periaatteessa ole väliä, kunhan vaan olisi hyvä ja kestäisi pidempään kun pari vuotta. Oon sen verran rakastunut Appleen, että Macin kannalla taidan olla ainakin tällä hetkellä, mutta voitte koittaa kääntää mun pään...

Jotta pääsisitte vähän kärryille mitä mä oon viime viikkojen aikana tehnyt, käydään läpi muutamat kamerasta löytyneet kuvat niiltä ajoilta:

P1010809P1010828

Noora tuli tänne Turkuun vanhempiensa luo joku aika sitten, ja käytettiin tietenkin tilaisuus heti hyväksi ja treffattiin! Käytiin ensin syömässä suht uudessa Hello! -burgermestassa, jossa oli ehkä parhaimmat hampparit mitä oon ikinä syönyt. Voittaa jopa mun rakkauden eli mäkin tuplajuustohampparin, haha. Sen jälkeen me mentiin hohtominigolfaamaan, joka oli tosi hauskaa, vaikka ei pallot aina meinannu ihan pysyä radalla :-D Ens kerralla täytyy mennä viikonloppuna, kun tolloin ei voinut kauheen myöhään olla seuraavan päivän aamuvuoron takia.

P1010938

Maitorahkaa, tilkka mehutiivistettä, mansikkagranolaa ja tuoreita mansikoita. Ja tietenkin kahvia! Uusi lemppari- ja vakkariaamupala, ja onnekseni myös suht terveellinen.

P1010855P1010863

Oon saanut tehdä taas muutamia kynsiä kavereille ja uusille tuttavuuksille! Huomaa, että meillä on aika sama maku kynsissä – suht luonnollinen pituus ja muutenkin luonnollinen look ;-)

P1010872

Löysin mun vanhan uuden rakkauden uudelleen – paahdettua ruisleipää, mozzarellaa, tomaattia, basilikaa ja ripaus pippuria päälle. Niin hyvää! Onneksi tälläiset herkut on mun kohdalla yleensä sellaisia, että syön niitä parina päivänä ihan liian monta ja sen jälkeen se taas unohtuu johonkin...

P1010982-horz

Kävin viime loppuvuodesta kampaajalla, mutta lopputulos oli mun makuun vähän liian tumma, joten fiksuna tyttönä (not!!) heitin kotona kaupan vaalean hiusvärin päähän. Onneksi tajusin olla levittämättä hiusväriä ihan tyveen, koska muutenhan mä pilasin mun tukan ihan kokonaan :-D Oranssia siellä täällä, joka ei lähtenyt edes hopeashampoolla yhtään minnekään. Mun tukassa oli varmaan seitsemää eri hiusväriä, kyllä, not cute.

Ja vaikka mun kävi kuinka sääliksi mun tukkaa, mun oli pakko saada se kuntoon. Tiedättehän, ei nainen voi elää tukan kanssa, johon ei ole yhtään tyytyäinen? Niimpä googlettelin kampaamoita ja rimpautin paljon kehuttuun Hiushuone Millenniumiin, josta sain ajan Emilialle jo muutaman päivän päähän eli viime perjantaille! En ole koskaan ollut niin onnellinen kuin silloin, Juuri yksi vapaa aika ja juuri sinä päivänä, kun mulla oli iltavuoro. Perjantaina kävin Emilian käsittelyssä ja toiveena oli kylmää vaaleaa tummalla tyvellä ja pieni vaaleanpunainen vivahde. Sain muuten juuri sen mitä halusinkin, ellen enemmänkin! Vaaleanpunainen sävy ei kauhean hyvin näy tuossa kuvassa, mutta parempaa kuvaa tukasta saa snapchatista. Samalla oli pakko napata pituudesta muutama sentti pois, koska mähän olin itse kotona napsinut kuivat latvat pois ja jälki oli kaikkea muuta kuin tasaista. Mä rakastan mun hiuksia! Ihana kesä- ja ruissitukka. Emilia on tukkajumala, meillä oli täysin yhteinen sävel ja hän ymmärsi heti mitä ajoin takaa. 5/5 siis!

P1010949

Viime viikkojen aikana mulla on ollut vähän enemmän iltavuoroja kuin aiemmin, joten oon saanut nauttia hitaista aamuista ja juoda aamukahvit ihan rauhassa, ilman minkäännäköistä kiirettä. On niissä iltavuoroissakin puolensa, vaikka oon ehdottomasti enemmän aamuvuorotyyppiä!

P1010874

Katsokaa, jotain muutakin väriä mun kämpässä kuin valkoista, hopeaa/harmaata tai mustaa! Mä oon näin kesäänpäin mentäessä oikeasti kiinnittänyt vähän enemmän huomiota väreihin mitä sisustusjuttuihin tulee, ja kyllä ne vaan piristää kummasti! Ja piristystä tarvitaan, kun näköjään Suomen kevät on tälläinen, että lunta sataa joka päivä...?!?!?

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit toi matto teidän kotona on aivan ihana! <3 Pihisen ja puhisen kateudesta, haha! :-D Pakko kyl myös suositella tota Hello! -burgerimestaa. Toi oli ensimmäisenä Lahdessa, joten ihastuin jo siellä siihen, kun vierailin vanhempieni luona. Ihanaa, että se on saatu myös Turkuun, kotikaupunkiini! :-)

    VastaaPoista
  2. Harmi ku et enää oo postaillut :-( Sun blogi on ihan yks mun suosikeista ja ois kiva lueskella sun juttuja ! :-)

    VastaaPoista