11/25/2016

VILLIINNYIN ALEISSA

...niin netissä kuin äsken kaupoillakin!

Shoppailu- ja alennusmyyntihullujen lempparipäivä on tänään täällä - Black Friday! Mä en oo tosin tiennyt tästä päivästä kuin ihan pari vuotta, mutta mun mielestä vasta nyt se on alkanutkin olemaan myös täällä Suomessa vähän isompi juttu. Kivijalkamyymälät ja nettikaupat on pullollaan kaikkia kreisejä tarjouksia, ja onnekseni työpäiväni päättyikin tänään jo 12 aikoihin. Ehdin siis hyvin poikkeamaan Myllyssä ja onnistuin välttämään sen pahimman ruuhkan. Mukaan lähti muutamia tosi kivoja juttuja, joita voisin esitellä myöhemmin mikäli haluatte?

Vielä olisi koluamatta muutamat verkkokaupat, joiden tarjoukset on sen verran houkuttelevia ja hyviä, että sieltä voisi hyvin ostellakin jotain. Oma lemppari (sisutus)verkkokauppa on ehdottomasti Ellos ja sen alennuksia odottelinkin innoissani. Kolusin ne nopeasti läpi neljältä aamuyöstä herätyskellon soidessa ja rukoilin, että haluamiani tuotteita löytyy vielä kun pääsen kotiin koneen ääreen! Ja onneksi löytyi, sillä sain ihania juttuja Gantilta ja ne kaikki oli puoleen hintaan! Se on aika tuntuva ale se – etenkin, kun ei ihan rahassa uida ;-) Tuttuun tapaan alapuolelta löytyy mun omat lempparit sekä muutamat mun tilaukseen sisältyneet jutut!

Untitled #115


Mä jatkan vielä hetken aikaa verkkokauppojen selailua ja parhaimpien alennuksien metsästelyä. Toivottavasti tekin olette tehneet onnistuneita löytöjä tämän vuoden Black Friday -aleista! :-) Mä ainakin tein, jee!

4 kommenttia:

 1. Käytätkö muuten enää periscopea? Muistan ku seurasin sua siellä😄oli pakko lopulta poistaa ku se oli kokoajan auki jäi liian koukkuun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käytä, poistin koko sovelluksen hetki sitten! Se paikka tais vähän niinkun kuolla! :-D

   Poista
 2. Millon teet asuntopostauksen? :) ja onko koirat kuinka usein sun luona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin piakkoin ruveta järkkäilemään, tosin haluaisin ehkä tehdä huonekohtaisesti jokaisesta huoneesta oman postauksen. On ne muutamana päivänä viikossa :-)

   Poista