10/30/2016

MUN AAKKOSET

Vaikka mä oon kirjoittanut blogia jo ties kuinka monta vuotta, niin voitteko uskoa, että en oo ikinä tehnyt Elämäni aakkoset -postausta? En edes teidä miksi, mutta ei vaan oo aiemmin tullut mieleen itse toteuttaa tälläistä, vaikka oon muiden blogeista näitä bongaillut.

P1010119

A - Agility. Hauska harrastus ollut jo useamman vuoden kahden eri koiran kanssa, Siirin kanssa aloitettiin ja Sofin kanssa jatkettiin! Ja toivottavasti elämäntilanteen salliessa myös Sofin jälkeen jatketaan seuraavan koiran kanssa :-) Superkivaa, vaikkei aina mulle, niin ainakin koiralle!

B - Blogi/bloggaaminen, Boohoo, Beautybay. Kyllä, neljä asiaa tuli heti mieleen tästä kirjaimesta, joten laitetaan ne kaikki! Ensimmäiset nyt onkin aika yksinkertaisia, eikä niitä sen enempää tarvitse selitellä. Toisesta tilailin just yks päivä vähän vaatteita, kun oli kaikki tuotteet -60% ja viimeinen on lemppari kosmetiikkaverkkokauppa!

C - Cubus, koska mun on pakko saada Cubuksen puputossut. Ja myös se harmaa pörröneule ja pörröhousut. Pakko. Pakko!

D - Drontal. Eli koirien matolääke, jonka just eilen annoin :-D

E - Eläimet.

P1010145

G - Guess. Koska ei tullut muuta tällä kirjaimella mieleen...

H - Helsinki. Ihana iso kaupunki, joissa on ihana käydä silloin tällöin, mutta jossa en kuitenkaan osaisi itse kuvitella asuvani. Välttämättä...?

I - Iittala. Mulle on jo pienestä asti kerätty valkoista Iittalan Teema astiastoa ja Essencen laseja. Tykkään!

J - Jätski, koska ei tullut muutakaan mieleen, haha.

K - Koirat. Voittaa kaikki muut maailman eläimet ihan 849203-0. Mä oon niin koiraihminen henkeen ja vereen!

L - Lidl. Kiva ja halpa kauppa, jossa tulee jostain syystä käytyä monta kertaa viikossa! ;-)

M - Muoti. Asia, joka on kiinnostanut edes jollain tapaa mua aina.

N - Noora. Parasystävä ihan pikkukakarasta asti ja josta olette myös täällä blogissakin muutamaan otteeseen kuulleet. Noora on myös kirjoittanut oman postauksensa sairaudestaan mun blogiin ja se löytyy tästä.

O - Ovikoodi. Hahhaha, miksiköhän... Varmaan siksi, että monet mun kaverit asuu ovikoodillisissa taloissa itseni mukaanlukien ja niiden miljoonien ovikoodien lisäksis ovikoodit on myös tietenkin töissä. Pää täynnä ovikoodeja!

P - Palkkapäivä, koska sattumalta just siivotessani löysin edellisen palkkalaskelman olkkarin pöydältä. Eikä siinä palkkapäivässä muutenkaan mitään vikaa ole..

Q - Quinoa. Uus lemppari terveellinen kuidun lähde!

P1010154

R - Ratsastus, tuo rakas harrastus jo vuodesta 2004.

S - Siiri, Sussu ja Sofi (koska kaikki kolme rakasta pläjähti samantien mieleen). Jokaikinen on maailman rakkain ja tärkein karvakuono. Terveisiä taivaaseen Siiri!

T - Tubettaja, koska Youtube.

U - Uusi vuosi. Haha, mitenniin odotan uutta vuotta? Meillä on kerrankin kunnon suunnitelmia ja nyt vaan toivon ja rukoilen, etten olisi töissä silloin!

V - Vegaani.

W - Wolt. Kamalaa, mutta totta :-D Tosin puolustan itseäni sillä, että hetki sitten tuli joku mainossähköposti Woltilta. Ei se muuten mun mieleen olisi tullut! ;-)

X - Öööö. Ööö ööö öööö...

Y - Ystävät. Mulla on maailman parhaimmat ystävät!

P1019031P1019019

Z - Zara. Mä en aiemmin löytänyt Zarasta oikein mitään, mutta nykyään mä oon löytänyt sieltä paljonkin ihania juttuja! Mm. kauan etsimäni nahkahameen.

Å - Öööö. Ööö ööö öööö... Part 2.

Ä - Äiti (ja isi). Nuo maailman rakkaimmat ihmiset mun elämässä.

Ö - Öööö. Ööö ööö öööö... Part 3.

6 kommenttia:

 1. Pakko sanoo et innoissani aukasin tän postauksen mut luettuani ei kyl oo samat fiilikset. Ois ollu kiva jos oisit vähän enemmän nähnyt vaivaa tän tekemiseen, esimerkiksi avannut jokaista kohtaa lisää. Toisaalta en tiiä mitä jostain jätskistä voisi sanoa? Sun aakkoset ja moni kohta "ööö" :D Harmittaa ku ennen ihan kiva blogi on nykyää tätä tasoa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain palautteesta, mutta älä Roosan lue jos mun blogissa ei enää ole miltei mitään hyvää! :-)

   Poista
 2. Ootteko eronnu oton kaa vai miksei se tullut mieleen :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla erottu, mutta kaikista mulle tuli ekana mieleen jokin henkilö enkä viitsinyt kirjaimia täyttää vaan nimillä :-)

   Poista
 3. Ootko kiinnostunu veganismista vai miksi sulla tuli se ekana mieleen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt sen kummemmin kiinnostunut, mutta syön aika vegaani-/kasvispainotteisesti :-)

   Poista