10/10/2016

BASIC MONDAY POST

Varmaan ensimmäinen viikko töiden alkamisen jälkeen, kun mä oon tehnyt aika paljonkin kaikkea muuta kuin ollut töissä! Töitä on ollut edelleen paljon onneksi, mutta niiden aamuvuorojen ansiosta oon ehtinyt illallakin vielä näkemään kavereita ja tekemään muuta kivaa. Mennääs tsekkaamaan, että mitä!

19-tile

Sunnuntain ruokatreffit Morrisonissa! Toi vuohenjuustohamppari on kyseisen raflan lemppari. // Lohisalaattia, jota tulee tehtyä ihan liian harvoin. Miksi lohi on niin kallista ja hyvää? // Lauantai-illan rentoutumishetki uusi kasvonaamio naamassa. Ja kyllä, kiristi ihan pirusti! // Pitkästä aikaa kynsiasiakkaita ja kuvassa näkyvä uusi lempparisävy. Ah, ihana rusehtava nude! 

9-tile

Jätskikuponkien voimassaolon loppuessa oli hyvä syy käydä hakemassa Ärrältä vähän täytettä pakkaseen... Toi Double Peanut Butter oli ihan eeeeehdoton suosikki! // Vapaapäivä kului tässä asussa rentoillen. // Oltiin poikaystävän kanssa viettämässä kolmatta vuosipäivää taas hotellissa ja aamun aikainen herätys ei haitannut yhtään, koska meitä odotti hotelliaamupala. // Vähän jo korvista ulos tullut aamupala – rasvatonta maustamatonta jogurttia, granolaa, pellavasiemensekotusta ja kiiviä. 

14572196_1020623294730421_6936623682044960608_n-tile

Kaikkien aikojen suosikkisisustusputiikki eli Loviisan Aitta. Saisko tuolta kaiken, kiitos? // Sussusta ei enää paljoa halvaantumisen oireita enää näy ja hän voi tosi paljon paremmin. Muutamia viikkoja sitten Sussun takapää halvaantui enkä oo koskaan ollut niin huolissani kenestäkään... Magneettikuvien, leikkauksen ja monien (tuhansien) menetettyjen eurojen jälkeen meidän pieni on taas lähes normaali! Mun teräsmummo, tammikuussa Sussu täyttää kuitenkin jo 10v, ja eläinlääkärikin varmisti useaan otteeseen halutaanko oikeasti leikata vielä noin vanhana. Jos on edes 1% mahdollisuus selvitä ja parantua niin meidän perheessä koirat leikataan tai tehdään tarvittavat toimenpiteet – maksoi mitä maksoi. // Nannapäivä! // Kaksi uutta lempparivaatetta päällä.

5-tile
Aamuneljän herätyksestä huolimatta on aamuvuorot ehdottomasti mun lemppareita, kun pääsee kotiin niin aikaisin! Oonko ainoa, joka ei saa ennen iltavuoroa aikaiseksi mitään? Paitsi katsella kelloa, milloin pitää lähteä töihin... // Synttäripizzalla ihanan Maijun kanssa! // Mun rakas on niin kaunis. // Ei ne viime viikot aina niin iloisia kuitenkaan ole ollut, suruakin on niihin siis mahtunut.

1-tile

Me poikettiin myös Jyväskylässä yhtenä viikonloppuna Sannin kanssa ja ai että mä tykkään siitä paikasta! Tuli taas syötyä ja juotuakin ihan riittävästi, sekä naurettua taas muutaman viikon edestä. // Lähdössä töihin! // Tätä lamppua mä oon hehkuttanut täällä blogissa varmaan pariinkin otteeseen ja jihuu, vihdoin se roikkuu mun katossa! Mä tykkään siitä niin paljon. // Lähdettiin Jyväskylässä istuskelemaan läheiseen ravintolaan ja ne yhdet viinilasilliset muuttukin vähän useammiksi... Näiden maksajan sai päättää baarimikko ja ekan satsin mä jouduin maksamaan, mutta onneksi seuraavilla kerroilla kävi hyvä tuuri ja muut sai maksaa meidän viinit!

6 kommenttia:

 1. Onko siis joku läheinen ihmisesi kuollut? Muistokirjoituksesta saa käsityksen, että kyseessä nuori :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti kyllä, ja nuorehko hän olikin.

   Poista
 2. Kivaa kun oot nyt postannut useammin, sillä sun blogi kyllä kuuluu mun suosikkeihin ! :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään sun blogista ihan super paljon, ja varsinki sun kirjotustyyli iskee muhun jotenki tosi vahvasti!

  Siksi mä haluaisinkin haastaa sut No Fear - haasteeseen, jonka löydät alla olevasta linkistä. Ois ihan mahtavaa, jos saataisiin yhdessä vietyä tärkeää asiaa eteenpäin <3

  http://iinaemiliasd.blogspot.fi/2016/10/no-fear-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Kiitos paljon. Mä käyn tutustumassa! :-)

   Poista