6/22/2016

TÄNÄÄN OLEN ILOINEN

Koska...

...lähestyvä juhannus, jota mä oon odottanut kuin kuuta nousevaa. Meitä lähtee parinkymmenen hengen kaveriporukka juhannuksen viettoon, ja mahdollisesti sieltä on tulossa jotain kuva-/videomateriaaliakin! Kumpaa haluaisitte?

...töissä menee niin kivasti. Mä oikeesti tykkään siitä itse työstä sekä mun työkavereista. Mut on otettu niin hyvin vastaan! 

...tein itse eilen pizzaa ja sitä on vielä melkeimpä liikaa jääkaapissa. Hyvä syy syödä paljon siis!

...rakastan mun kotia.

...Elloksen kesäalennusmyyntien kampanja ale-hinnat puoliksi. Hullua! Itseä jäi mietityttämään ihana mokkabikertakki, jolle jäisi hintaa vain 27€. Normaalihinta yli satasen... Käykäähän tsekkaa lisätietoa täältä!

...meidän uus myymälä aukee ihan pian! Toisaalta, mä oon viihtynyt tuolla toisessa myymälässä niin hyvin, etten tiedä raaskinko lähteä sieltä....

...löysin tänään Bikbokista kauan etsimäni topin entisen kadonneen tilalle alennusmyynneistä vitosella, ja oli muuten ainoa kappale sitä ja juuri mun kokoa.

...Nooran leikkaus ainakin vaikuttaa menneen hyvin

...oon saanut superpaljon lisäinspiraatiota ja motivaatiota kynsien tekemistä kohtaan.

...vastahuolletut ripsienpidennykset. 

...tänään tuli taas tilaisuus, kun sai pysähtyä suojatien eteen ja päästää mummeli tien yli. Oonko ainoa, joka saa siitä suurta mielihyvää? 

...kipeä peppu ja reidet edeltävän päivän jumpasta.

...Shawn Mendes. Kuunnelkaa nyt sitä!

Mä alan nyt suihkun kautta valmistautumaan nukkumaan menoon ja huomiseen työpäivään. Ihanaa, rauhallista ja ennen kaikkea turvallista juhannusta kaikille!

4 kommenttia:

 1. videoo juhennuksesta!!! :))

  VastaaPoista
 2. Oi ihana postaus :-) Hyvää juhannusta siulle, pidä kivaa kaveriporukan kanssa!

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Videoo! :) Hyvää juhannusta ❤️

  VastaaPoista
 4. Mitä Nooralle sitten on käynyt? :o

  VastaaPoista