6/09/2016

VERKKOKAUPPOJEN BONUSKORTTI

Yhteistyössä Bonusway.

Mun blogia yhtään pidempään seuranneet ovatkin varmasti jo huomanneet, että rakastan shoppailua. Kovin usein en kuitenkaan shoppaile itse kaupoissa paikan päällä, vaan harrastan enemmän netissä shoppailua. Verkkokaupoissa on usein paremmat alennukset sekä erilaisia alennuskoodeja, eli sekin etu verkossa shoppailussa on, että usein tuotteet saa edes vähän halvemmalla. Mitäpä jos saisit vielä mahdollisten alennusten ja alennuskoodien käytönkin jälkeen rahaa takaisin tilauksestasi?

Ainakin mun mielestä kuulostaa aika hyvältä, ja ylläolevaan tapaan toimiva "bonuskortti" verkkokauppoihin on olemassa! Monet on varmasti kuulleet sellaisesta yrityksestä kuin Bonusway (toimi aiemmin nimellä Ostohyvitys)?

ostohyvitysfi-on-nyt-bonusway (1)

Bonusway on täysin ilmainen verkkokaupan bonuskortti, jota käyttää yli 200 000 suomalaista ja jossa on mukana yli 800 suomalaista ja ulkomaista verkkokauppaa. Jokaisella verkkokaupalla on oma prosenttinsa, ja tämän prosentin mukaan shoppailijoille maksetaan takaisin verkossa tehdyn tilauksen loppusummasta. Saadaksesi rahaa takaisin verkkossa shoppailusta, sinun tulee muistaa kirjautua sisään Bonuswayhin ja klikata verkkokauppaan Bonuswayn kautta ennen ostosten tekemistä. Itse tilaus hoidetaan tämän jälkeen ihan normaalisti verkkokaupassa. Esimerkkinä Nelly.com -verkkokauppa, jossa prosentti on huikea 11,50% – 70 euron tilauksesta saat takaisin suoraan pankkitilillesi tuosta summasta 11,50% eli hieman yli 8 euroa.

Kun olet kerännyt vähintään 15 euroa rahaa, voit pyytää sen siirtämistä pankkitilillesi. Aika helppoa ainakin mun mielestä!

Takaisin saamasi raha tulee suoraan käyttämältäsi verkkokaupalta. Verkkokauppa tunnistaa, että olet Bonuswayn käyttäjä ja maksaa heille myyntipalkkion ostoksista, joita teit. Se myyntipalkkion jaetaan, jolloin saat rahaa takaisin. Palvelu toimii kuin kauppojen bonuskortit, mutta ostaminen tapahtuu verkossa. Bonukset tosin eivät ole mitään bonuspisteitä, vaan ne maksetaan lyhentämättömänä käteisenä pankkitilillesi, joten voit käyttää ne vapaasti miten haluat.

verkkokaupat

Ylhäältä löytyy muutamat Bonuswaylta löytyvät verkkokaupat. Niinkuin ylempänä jo tulikin ilmi, verkkokauppoja on kaikenkaikkiaan 800, joten tästä löytyy oikeasti vain murto-osa! Itse henkilökohtaisesti oon eniten innoissani siitä, että verkkokauppalistauksesta löytyy Ellos, Fitnesstukku, Nelly.com sekä Zalando. Jihuu! Loput verkkokaupat löytyy Bonuswayn sivuilta.

Ja kiva pieni aloitusekstra teille:

Kun liitytte nyt Bonuswayhin tämän linkin kautta, saatte tilillenne 10 euron aloitusbonuksen! Eli teidän tarvitsee kerätä tilille enää viisi euroa, kunnes halutessane saatte tilittää sen 15 euroa suoraan omalle pankkitilillenne.

Nyt siis äkkiä liittymään,aloittamaan rahan tienaus sekä shoppailu! ;-)

Onko Bonusway teille joillekin jo tuttu? :-)

4 kommenttia:

 1. Jeps ;) oon nimenomaan se tyyppi joka etsii kaikki mahdolliset alennuskoodit ja vielä kirjautuu ostovaiheessa äkkiä bonuswayn kautta kauppasivulle :D

  VastaaPoista
 2. Mitäs suunnitelmia sulla on juhannukseks? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään kaverin isälle eli vähän niinkun "mökille" parinkymmenen hengen kaveriporukan kanssa! :>

   Poista