5/21/2016

KAMERARULLAN TYHJENNYS

13221628_909909609135124_7318073978779289013_n-tile

Mä kävin vasta pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa Loviisan Aitassa! En tiedä miksi en ole siellä ennen käynyt, vaikka tuotteet on just eikä melkein mun makuun. Mukaan lähti Riviera Maisonilta naulakko eteiseen sekä söpöt kylpyhuoneeseen säilytyspurnukat vanulapuille ja topsu(mikskä näitä oikeesti sanotaan? :-D)puikoille. // Mun kodin läheisissä lenkkimaastoissa ei oo kyllä valittamista! Koirat nauttii ja omistaja myös. // Siis voi hallelujah, mä voisin omistaa ihan ikioman postauksen näille Subin salaateille! Ihan tajuttoman ruokaisa, hyvä ja halpa. Onneksi mulla on Subway ihan naapurissa... // Äitienpäiväruokailemassa! 

13240524_913733402086078_3577565259234659704_n-tile

Treffeillä kaverin kanssa! // Mun elämäni ensimmäiset Babyshowerit juhlittu! Näistä tuloss parempaa postausta vähän myöhemmin. // Maanantai meni Hämeenlinnassa koulutusjutuissa, ja vaikka tulee paljon uutta tietoa, niin oon samalla ihan älyttömän innoissani uusista tuulista! Sekä meidän supermodernista myymälästä, joka rakennetaan uuden konsernin mukaisesti ja joita on vasta ihan muutamia. En malta odottaa, että myymälä on valmis! // Ketään muu ei osta mulle ruusuja, niin ostin sitten itse...

5-tile

Loviisan Aitan ostoksia! Löytyi paljon kaikkea ihanaa. // Nautiskeltiin poikaystävän kanssa ihanan aurinkoisesta ja ennen kaikkea lämpimästä aamusta heidän terassilla. Mieli lepää noina hetkinä! // Fiilikset aamujumppien jälkeen on aika huikeet. Hymy herkässä ja energiatasot pilvissä! // Vähän vaatteita kokeilemassa. Tosin en edes muista milloin viimeksi olisin löytänyt itse kaupasta jotain kivaa? Edes Bikbokista! Aina kaikki kivat vaatteet löytyy netistä.

13-tile

Aamukahvin aika ja sen jälkeen jumppaan! Vuorossa taisi olla muokkaus. // Lexingtonin pyyhkeet on aina ollut mun heikkous ja sit kun mulla on tyttö- sekä poikalapsi, aion ehdottomasti hankkia heille tollaiset vaaleansinisenä sekä -punaisena! // Vauvasuihkujen suunnitteluja... // En sen kummemmin oo noilla Nyxin pisteillä vieraillut, mut pakko sanoa, että noi pöydät näyttää jotenkin sairaan herkullisilta! :-D

1-tile

Sisustustyyli mun makuun...mutta vain ulkonäön puolesta, ei niinkään hinnan. // Matkalla Espooseen poikaystävän luo! Hänen pääsykokeiden takia ollaan ehditty näkemään todella vähän, joten noita hetki odotan aina ihan megasuper paljon. // Hakemaan Sofi leikkauksesta! Raukka oli todella innoissaan, mutta myös hieman pöllyissä nukutuksen jäljiltä. // Sussu siellä missä tyynyt!

6 kommenttia:

 1. Olen pistänyt viimeaikoina merkille, että näytät jotenkin hoikistuneelta! Törkeen upea mimmi! <3

  VastaaPoista
 2. Kauan oot käyny jumpissa? Missä käyt? Käytkö yksin millasta se on? Paljon se maksaa, käytkö salilla myös? Monta kertaa viikossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on tulossa ihan oma postauskin, mutta viitisen vuotta oon käynyt. Viimiset kolme vuotta vakavemmin sekä ihan tosissaan. Käyn paljon yksin, mutta paljon myös äitin kanssa samoissa jumpissa. Enkä oo ikinä käynyt enkä tuu ikinä käymäänkään salilla, en tykkää! 3-6 kertaa viikossa käyn jumpissa :-)

   Poista
 3. Siis noi lexingtonin pyyhkeet ja muutenki koko merkki <3 ! Mutta pyyhkeiden laatu kuraa :( ystävällä koko sarja ja muutaman satasen niihin laittoi eikä läheskään esim. Finlayson? (En osaa sitä kirjottaa..) tasoisia, kuulemma harmittaa ihan hirveesti. Mutta esim. gantilla aikas kivoja samantapaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, oho! Mun mielestä noi on olleet tosi hyviä ja pysyneet hyvinä, vaikka paljon pesty ja käytetty :< Gantin tekstiilejä on kyllä kehuttu älyttömästi! Hinta vaan ei oikein sovi ainakaan tänhetkiselle lompakolle! :-D

   Poista