5/08/2016

HUHTIKUUN SUOSIKIT

16 kommenttia:

 1. Myyt mulle noista punista ainaki pari sävyyy!!! :DD

  VastaaPoista
 2. Mulla ihan samanlaisia kokemuksia Nyxin lip cremeistä! :( Mikä pettymys!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kiva" kuulla, etten oo ainoa! Tuntuu, että jokaikinen hehkuttaa niitä, mut mä en tykänny yhtään :<

   Poista
 3. Missä sulla on tatuointi ja millainen??

  VastaaPoista
 4. Miten siis käytät tota nyxin "suihketta". Olis kiva kuulla missä vaiheessa meikkausta käytät sitä, ja miten se suihkutetaan kasvoille :D olisin tilannu mut en oikeen löytäny mitään tietoa siitä. Kiitos jos vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tota meikinkiinnityssuihketta vai...? Suihkutetaan vaan kasvoille, kun meikki valmis? :-)

   Poista
 5. Moikka Essi!
  Haluaisin kysyä, että miksi et vastaa kaikkiin kysymyksiin kommenteissa, vain vaan osaan? Oon muutaman kerran laittanut sulle kommenttia ja kysellyt eri tuotteista, mutta nytkin esim. Tossa phone recap -postauksessa oot vastannut vain joihinkin kysymyksiin. Sulla kuitenkin näyttäis olevan vielä ainakin aika paljon vapaa-aikaa snapchatin perusteella niin etkö ole vain huomannut kommentteja..? En tarkoita pahalla, tämä vain ihmetyttää! Muuten kyllä tykkään sun blogista todella paljon sen monipuolisuuden ja nopean postaustahdin takia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :-) Ja kiitos asiallisesta kommentista!

   Kyllä mä vastailen ihan jokaikiseen kommenttiin, mutta esimerkiksi juurikin tuossa Phone recap -postauksessa niitä kommentteja on tullut mun vastauksien jälkeenkin. Kaikkiin kommentteihin kuitenki vastailen joka tapauksessa jossain kohtaa, ja vältän sitä, että vastauksia pitäisi odotella edes viikkoa. Mun mielestä se ei ole kovin pitkä aika :-)

   Ja muutenkin, jos jonkun postauksen osaan kommentteihin olen vastannut, se ei tarkota sitä, ettei mua kiinnostaisi. Vaan juurikin sitä, ettei aikaa ole ollut vastata kaikkiin kommentteihin sillä kerralla :-) Joskus ne vastaukset saattaa myös unohtua ja tulla vähän enemmänkin myöhässä, mutta sitä nyt sattuu kaikille.

   Kiitos kehuista! :-)

   Poista
 6. Hei Essi!
  Näin facebookin Nordic Style&Beauty -ryhmässä sun postauksen Gerard Cosmeticsin aleista silloin joskus maaliskuun lopussa. Tällainen meikkifriikki kun itsekin olen niin pakkohan sieltä oli huulituotteita tilata.
  Tein tilauksen 31.3 ja muutaman päivän päästä aloin ihmetellä, kun rahat meni tililtä, mutta mitään tilausvahvistusta tai vastaavaa en saanut. Odottelin n. viikon verran, mutta sitten laitoin heille viestiä, että olihan tilaus mennyt läpi, vaikka ei ilmoitusta tullutkaan. Siellä oli jotain ongelmia ollut, mutta kertoivat kuitenkin, että paketti lähetettäisiin viikon sisällä.
  Noin kaksi viikkoa tämän viestittelyn jälkeen menin katsomaan tilaustani ja se oli lähetetty. Noh eilen sitten aloin ihmetellä, että missä tilaus oikein viipyy, kun tosiaan tilauksen teosta jo puolitoista kuukautta.
  Laitoin sitten uudestaan viestiä, että missä vika, kun olen tuotteet maksanut, mutta pakettia ei edelleenkään näy. Sieltä vastatttiin, että heidän seurantunnusten mukaan paketti olisi jossain täällä Suomessa, mutta jostain syystä sitä ei ole pystytty mulle toimittamaan..
  Kysymys siis kuuuluukin, että tuliko Gerard Cosmeticsin paketti sulle suoraan kotiin vai postiin ja sieltä sitten saapumisilmoitus? Pakettiseurannassa ei nimittäin ole mitään osoitetta tai paikan nimeä mistä voisin lähteä sitä kyselemään. Gerard Cosmeticsin asiakaspalvelusta sanottiin, että mun pitäisi olla yhteydessä paikalliseen postiin, mutta niitä tässä mun lähistöllä on aika monta.. :D Olisko sulla mitään neuvoa, mistä ja miten voisin selvittää paketin olinpaikan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :-) Voi apua, nyt pistit todella pahan... Yleensä ainakin paketit lähetetään sun osoitetta lähimpänä olevaan postitoimipaikkaan, eli kannattaa vaikka Google Mapsista katsoa, mikä Postin myymälä on sua lähimpänä ja käydä siellä kysymässä! Usein ne tosin ei kovinkaan paljon jaksa nähdä vaivaa tollaisten tapauksien eteen, mutta aina kannattaa kokeilla. Jos sieltä ei löydy, niin kävisin kyselemässä muistakin postin toimipisteistä! :-)

   Poista
 7. Mistä toi sun videolla näkyvä paita on? :) näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Gina Tricotista! Tosi uusi eli löytyy varmasti vielä :-)

   Poista
 8. Moikka! Kysyin tossa videon kommenteissa mitä tuote/sävy sulla on huulilla? Näyttää tosi kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Camilla! :-) Huulilla on pelkästään Goshin huultenrajauskynää sävyssä 001!

   Poista