2/20/2016

VUODEN EKAT OSTOKSET

Ostoksia on tehty muutamia tämän vuoden ja ehkä myös ihan hieman viime vuoden loppupuolella, ei kuitenkaan kovin paljoa. Tämän muuton takia kun on paljon tärkeempiäkin asioita maksettavana, joten nyt saa vaateshoppailut jäädä hetkeksi! Videolla olisi kuitenkin esiteltynä viime aikojen muutamat ostokset, enjoy!Taitaa nykyään olla enemmän sääntö kuin poikkeus se, ettei kameran tarkennus ihan tee yhteistyötä...:-D

Psst! Muistakaahan, että vielä huomiseen saakka voimassa House of Brandonin alekoodi: -20% KAIKESTA koodilla HBR2 sekä Elloksen alekoodi: KAIKKI aletuotteet (myös merkkialetuotteet!) -30% lisäalennuksella koodilla 335710.

6 kommenttia:

 1. Olipa kiva postaus! Sulla on tän blogin ja videoiden perusteella ihan hirmu positiivinen olemus ja tollanen avoin ja iloinen persoona :) ihana lukea sun postauksia aina, vaikken oo kauaa seurannutkaan blogiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana! Kiitos superpaljon Jenni, tälläinen palaute piristää tosi paljon ja antaa lisämotivaatiota <3

   Poista
 2. vooi niin söpö koira :-) ja ihana paita sulla toi mikä on päällä! :)

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi alkoi kuumottelemaan toi Kors.. Ihana! :D

  Vihdoin sain ajanpuutteeltani katsottua sun viimeisimmät videot ja postaukset läpi, ja oli ihan mahtavaa kuulla sun asunto- ja työpaikkauutisista. Niin niillä asioilla vaan on tapana järjestyä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! Kävi pirun hyvä tuuri, että noita oli vielä yks jäljellä, vaikka luulis, että ois mennyt samantien ton -30% alennuksen vuoksi! Ja nimenomaan, siihen pitää aina uskoa, vaikka mäkin menetin toivon moneen otteeseen...:-)

   Poista