2/19/2016

PP – TIP! URBAN DECAY NAKED -EYESHADOW PALETTE

Jepsjoo, täällä yksi ihan päivistä sekaisin oleva bloggaaja! :-D Mä elin eilen vasta alkuviikossa ja tein ihan rauhassa tätä Panosta/pihistä -postausta ajatellen, että vasta ylihuomenna on torstai. Vaan eipä ihan ollutkaan! Pahoittelut siis, että tämä tulee päivän myöhässä.

Tällä kertaa kyseessä ei ole ehkä niin "vertaileva" postaus mitä aikaisemmat PP-postaukset ovat olleet, vaan tällä kertaa mulla olisi teille pieni vinkki.

Untitled #90

Kaikki varmasti tietää ellei omistakin edes jonkun näistä Urban Decayn Naked -luomiväripaleteista? Niitä on kehuttu ihan mielettömästi ja ne myydään useimmiten todella nopeasti loppuun. Niillä kuitenkin on sitä hintaa sen viidenkympin verran eikä kaikki välttämättä voi/halua laittaa sellaista summaa "vain" meikkeihin. Mutta! Onneksi Makeup Revolution -brändi on kehitellyt jokaiselle näistä halvemman dupe-version, jossa on sävyt aika tarkkaan just eikä melkeen samat. Nämä tiedetään siis ihan maailmanlaajuisestikin Naked -palettien dupeina, joten nämä ei ole mistään mun omasta päästä keksittyjä, ja sen takia luokittelisinkin tämän postauksen ennemminkin sellaiseksi vinkki-postaukseksi! Ja toivottavasti tästä oli jollekin jotain hyötyä.

Urban Decayn meikkejä saa siis ostettua Tampereen ja Helsingin Sokoksilta sekä tilattua Sokoksen verkkokaupasta. Makeup Revolutionin meikkejä saa heidän omilta sivuiltaan sekä Nordicfeeliltä. Omilta sivuilta tilatessa saa vielä -20% tilauksen loppusummasta pois koodilla REVOLUTION20!

Kiitos mielettömästi edelliseen postaukseen tulleista superihanista kommenteista! Mä oon niitä lukenut täällä ihan vedet silmissä. Ootte mahtavia!

5 kommenttia:

 1. voi ihana postaus! <3 päätin tänä vuonna alkaa panostaa silmämeikkiin ja olen koittanut kartuttaa luomivärikokoelmaani, mutta ihan kokemattomana en ole kuin ihan harvan paletin löytänyt ja haluaisin enemmän värejä, mutten halua paljoaa niistä pulittaa. tästä oli siis tosiaan hyötyä ja tekis heti mieli mennää klikkailemaan noi luomiväripaletit omaan ostoskoriin! kiitos siis tästä postauksesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä oli apua! :-) Ton hintasia paletteja vielä raaskiikin ostaa, ja jos ei oo hyviä niin varmasti saa myytyä eteenpäin tai antaa kaverille tms! Olehyvä :>

   Poista
 2. Onks mitään tietoa että onko noi muka yhtä hyviä kun UD:n luomivärit? Kokemuksesta tiedän, että ne UD:n pysyy aamukuudesta yökolmeen _täysin_ ilman leviämistä, sumenemista ja kerääntymistä luomivakoon. Ja niin pigmenttisiä... Vaikka värit on yhtä hyvät noissa dupe-versioissa, mahtaakohan olla yhtä hyvää laatua... Lisäksi sillä 50€, minkä yhdestä Naked -paletista "joutuu" pulittamaan, saa myös hyvälaatuisen kaksipäisen luomivärisiveltimen sekä 4 kappaletta UD:n luomienpohjustusvoiteiden näytteitä – yks sellanen kestää tosi kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko vastata tähän vaikkei millään tapaa minulle osoitettu kommentti olekaan. Mutta siis itseltäni löytyy tuo Makeup Revolutionin Iconic 1 ja Nakedin 2. Ennen nakedin hankintaa meikkasin aika pitkälti omat sekä ystävieni luomet tolla Makeup revolutionin paletilla ja joka kerta kun aamukuuden aikaan hipsittiin himaan baari-illan jälkeen, oli luomivärit täysin samanlaiset kun ulos lähtiessä. Hintaansa nähden ältsin hyvä pigmentti ja pysyvyys!

   Henkilökohtaisesti suosin kuitenkin UD:n paletteja, mutta en silti suostu täysin luopumaan dupeversiostaankaan, sillä juurikin tämä halvempi versio sai minut vakuttuneeksi siitä, että todellakin tarvitsen ja käyttäisin näitä luomivärejä :-)

   Poista
  2. Tällästä palautetta mä oon muiltakin kuullut! Ja näistä puhutaan niin paljon ympäri maailmaa, jopa kuuluisat kauneustubettajatkin, että uskon niiden olevan oikeesti hyviä :-)

   Poista