11/21/2015

CONTOURING @ VIDEO

Vihdoinkin juttua vähän tuon paljon hehkutetun paletin käytöstä! Ajattelin videon alle myös kertoa tuosta, jos joku ei nyt pääse videota katsomaan. Siinä kuitenkin selitän kaikki vaiheet paremmin ja enemmän, joten suosittelen ennemmin sen katsomista :-)

P1014839P1014846P1014852

Tuotteet, joita videolla käytin:

- Anastasia Beverly Hills: Contour Kit
- Poskipunasivellin
- Real Techniques: Sculpting brush 
- Real Techniques: Expert face brush
- Real Techniques: Setting brush
- Real Techniques: Deluxe crease brush

1 Aloitan tuomalla kasvoihin lämpöä paletin vaaleimmalla varjostusvärillä, sävyllä Fawn. Levitän sen suurella poskipunasiveltimellä. Otan tuotetta vähän hennommalla otteella ja levitän sitä vähän laajemmalle alueelle kuin itse varjostukset tulevat. Periaatteessa siis varjostusten "alle", eli poskiluiden alle, otsaan ja otsan "sivuille". Pakko vielä mainita, että jostain syystä tolla videolla näyttää, että väriä olisi ihan älyttömästi jo, vaikka todellisuudessa olisin voinut laittaa sitä ehkä vielä vähän enemmän. Ainoastaan tässä kohtaa siis kamera vähän tummensi tuota väriä, muuten näkyy aika realistisesti :-)

Kun kasvoille on tuotu vähän lämpöä, käyn samat kohdat läpi samalla sävyllä, käyttäen RT:n Sculpting Brushia. Ensi painelen tuotteen oikeille paikoille, jonka jälkeen pyörivin liikkein häivytän sen.

Kun ns. viralliset varjostukset on tehty, varjostan vielä nenän. Siihen käytän Sculpting brushin reunoja, joilla saa tosi hyvin suoran varjostuksen nenään. Lopuksi vielä häivytän todella varovasti mahdollisen rajan pois. Myös alahuulen alle laitan vähän varjostusta, jotta huuli näyttäisi hieman pulleammalta.

Sitten peitevoiteiden kiinnittämiseen sekä "korostuksiin". Aloitan kiinnittämällä peitevoiteet luomiin ja silmien alle Expert face brushilla. Silmien alle käytän kellertävää Banana -sävyä ja luomiin sekoitettuna Banana sekä Vanilla -sävyjä. Silmien alle kolmion muotoon levitän vielä Vanillaa, mutta vain niihin kohtiin, joihin en aiemmin Banana -sävyä levittänyt.

Highlighterina käytän paletin Sand -sävyä, joka on vaalea, mutta shimmerinen sävy. Levitän sitä Setting brushilla ihan reilulla otteella posken korkeimmalle kohdalle, nenän varteen sekä amorinkaarelle. Joskus levitän myös kulmaluulle, mutta se ei kuulu aina arkimeikkiin.

P1014750P1014788

Videolla ja kuvissa näkyvä aivan tajuttoman ihana suuri neuletakki on muuten uusi! Voisin tehdä tosta ihan kokonaan oman postauksensa, toi on vaan niin kiva, kun on hieman teltta-mallinen ja lyhyet suuret hihat. Ja yhdistettynä myös videolla olevaan naruolkaimiseen toppiin pitsikaula-aukolla. Toi combo on löytynyt mun päältä jo useamman kerran, kun ollaan käyty vähän ulkona. Ah, lemppari! Neule löytyy täältä.

Olisi kiva kuulla, mitä piditte videosta ja postauksesta! Oliko sellainen kuin odotitte ja toivoitte? :-) Kertokaa mulle ja jättäkää kommenttia

12 kommenttia:

 1. Tosi hyödyllinen postaus ja kiva video! :) Toi neuletakki ja toppi on aivan ihania <3

  http://marjukkakatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä oli jotain hyötyä! :>

   Poista
 2. Kiva video ja varmasti monelle hyödyllinen! Ite tilasin just sun kokemuksesta innostuneena sen meikinkiinnityssuihkeen, hahahh en tosiaan tiedä, mikä sen oikea nimike on :--D Odottelen nyt sen saapumista. Sumutatko sitä siis ihan vaan tyyliin yhden kerran kasvoille ja that's it? Kuulostaa varsin mainiolta tuotteelta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai sillä mitään erikoisempaa nimeä olekaan, kun meikinkiinnityssuihke :> Se on kyllä superhyvä! Ja joo, itse suihkutan yleensä pari suihkausta niin, että tunnen, että sitä on mennyt koko kasvoille :-) Se on luottotuote!

   Poista
 3. Siis mä koko ajan pistin pauselle kun tossa videossa kuuluu semmonen ihme "rahina" ja kuuntelin et onks mun kone rikki haha :-D Mutta muuten tosi kiva video.. pakko varmaan lisätä ostoslistalle toi paletti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla ainakaan kuulu mitään rahinaa :o Kiva kuitenkin, että tykkäsit! :-)

   Poista
 4. Mullakin kuulu kokoajan..

  VastaaPoista
 5. Kiva video ja aion ehdottomasti myös itse hankkia contour kitin! :)
  Minkä sävyinen tuo sun Anastasia beverly hills -kulmaväri on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-)

   Mun Dipbrow Pomade on sävy Blonde, ja Brow Wiz sävy Taupe.

   Poista
 6. Moi! Mitä noista siveltimistä pystyisi hyödytämään mahdollisimman moneen kohtaan varjostuksessa? Tai että mikä sun mielestä on monikäyttösin?:) mietin kuumeisesti että minkä tilaisin ja millä olis mahdollisiman monta käyttötarkotusta? Toi sculpting brush kiinnostaa hirveesti! -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :-) Suosittelen ehdottomasti juuri tuota Sculpting brushia! Se soveltuu täydellisesti varjostuksiin, meikkivoiteen levittämiseen tai korostuksiin. Ehdottomasti monikäyttösin sivellin, jota mä oon käyttänyt! Sitä suosittelen ehdottomasti :>

   Poista