6/07/2015

3D KULMAT

Muutamat ehtikin jo kysellä tämän postauksen perään ja tarkoituksena oli kyllä tehdä tämä jo aiemmin, mutta jotenkin se vaan jäi. Tässä postauksessa kerron teille vähän lisää tästä 3D kulmastailauksesta (vai mikä sen oikea nimi ikinä mahtaakaan olla?). Mikä ihmeen 3D? Kulmastailaus?

Kyseessä on siis aika uusi ilmiö täällä Suomessa, ja mun tietääkseni/ymmärtääkseni/muistaakseni koko Suomessa on vain pari hassua kauneushoitolaa, jotka tätä jo tekevät. Yksi niistä on mun yhteistyökumppanini Kauneushoitola Meloni, jossa sainkin muutamia viikkoja sitten ripsihuollon lisäksi täysin mulle vieraat ja tuntemattomat 3D kulmat! "Kulmastailauksen" ideana on siis kiinnittää ihan kulmakarvakuituja joko omiin kulmakarvoihin tai suoraan ihoon. Liima soveltuu siis molempiin, eikä se tee pahaa iholle, vaikka kuidut liimataan suoraan ihoon  eikä omaan kulmakarvaan. Värivaihtoehtoja on tietysti todella monia, eli jokaiselle varmasti löytyy se sopiva väri.

Asiakkaan ihotyypistä ja hoitotavoista riippuen 3D kulmat pysyy hyvänä 2-4 viikkoa.

Etsin teille Youtubesta parit havainnollistavat videot, jotta näätte, miten näiden teko ihan käytännössä tapahtuu!Kohdasta 1:50 eteenpäin näkyy itse kuitujen lisääminen, sitä ennen tehtiin kulmien värjäys ym.

Ja tässä vielä parit kuvat ihan mun omista kulmakarvoista ennen ja jälkeen. Mulla on onneksi suht tummat kulmakarvat, mutta molemmissa kulmissa on siellä sun täällä "aukkoja" ja toi loppupää todellakin kaipaa niitä kulmakarvakuituja :-D Ihan superkätevä keksintö, näiden ja ripsienpidennysten jälkeen voikin vedellä ihmisten ilmoilla ilman mitään muuta meikkiä! Nopeutuu ja helpottuu huomattavasti meikkaaminen  ainakin mulla kun on ollut just hankalinta silmien ja kulmakarvojen meikkaaminen.

Lisää kuvia 3D kulmastailauksista löytyy täältä kansiosta.

llalala-vert

Jos haluaa kesäksi helpotusta meikkaamiseen, niin nyt on 3D kulmat saatavilla Melonista!

60 min kulmastailaus 50€
30 min kulmastailaus 25€
Hinnat sisältävät värjäyksen (tätä mulle ei tehty, koska omat kulmakarvat on sen verran tummat), muotoilun ja kulmien täytön.

12 kommenttia:

 1. eikö tää oo käytännössä niinku ripsien pidennykset mutta kulmille? :-D kulmien tuuhennus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän niinkun joo! Ainoa ero, että ripsikuidut liimataan aina omaan ripseen kiinni ;>

   Poista
 2. Meneekö noi jotenki huonoiks heti tai jotenkin? Kun jossain sun kommenteist luin :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiii? Nyt oot erehtynyt henkilöstä tai käsittänyt jotenkin väärin :>

   Poista
  2. Tarkoitin että joku oli sanonut just sulle niin et ne menis jotenki huonoksi :D

   Poista
  3. Ahaaa, aivan! Ei mulla ainakaan oo mennyt, mutta kyllä niitä pitää hieman varoa :-) Eli esim suihkussa ei voi hinkata kulmia.

   Poista
 3. Kuinka kauan nämä kestävät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Asiakkaan ihotyypistä ja hoitotavoista riippuen 3D kulmat pysyy hyvänä 2-4 viikkoa." :-)

   Poista
 4. Kuinka kauan noi on sulla nyt pysyny? Ja onks pysyny hyvinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt vasta toista kertaa nämä, mutta nyt pysynyt jo paremmin! Ekalla kerralla mulla siis kesti jotenkin tosi kauan sisäistää se, että mulla on kulmakarvoissakin "lisäkkeitä", ja esim jumpissa vetäsin helposti pyyhkeen kanssa kulmakarvojen päältä, kun en muistanut näitä... Ja nehän tarraakin aivan pirun hyvin sellaseen froteepyyhkeeseen kiinni, valitettavasti :-D Mutta, sama juttu kun ripsien kanssa, kyllä niihin tottuu ja mä osaan varoa näitä jo unissanikin!

   Poista
 5. Sullahan on kivat kulmat muutenkin!:D et sä ees tarvis noita, ei musta hirveesti oo eroavaisuutta sun ihan omiin kulmiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ihan kivat, mutta niissä on tosi paljon sellasia koloja siellä sun täällä! :-D

   Poista