5/27/2015

EPÄONNISTUNUT "MY DAY"

Toivottavasti mahdollisimman moni luki otsikon tarkkaan! :-D Tarkoituksena siis oli kuvata teille kiva my day, mutta tarkoitukseksi ja yritykseksi se vain jäikin. Tässä teille siis tällainen hieman autopainotteinen my day mun mielenkiintoisilla loppusepustuksilla maustettuna! :-D Ei sen bloggaamisen aina tarvitse olla niin vakavaa ja hienoa...


Olisi kiva kuulla mitä piditte tälläsestä oikeasti supertylsästä, hieman harvinaisesta näystä ja huumorilla tehdystä videosta! Jos näin käy jatkossakin, haluatteko lisää näitä vai julkaistaanko blogin puolella vaan ne edes melkein onnistuneet (ja joissa on edes jotain ideaa)?

16 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo (iik), pikkutiellä, missä nopeusrajotus 30 :-D

   Poista
 2. siis säkö kuvaat samalla kun ajat:O????!

  VastaaPoista
 3. tuostahan rapsahtas kunnon sakot:D!!

  VastaaPoista
 4. XDDDD siis olet ihana mä hymyilin koko videon ajan! Ei haittaa et oli vähän"turha" just kiva silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä! Superkiva kuulla, kiitos! :-D♥

   Poista
 5. Eikä kuin ihana oot, tykkäsin tosi paljon!! :) Tämmöset on niin kivaa vaihtelua! Silti pakko sanoo et ootan innolla, jos meinaat tehdä ns. "kunnon" ja pidemmän my dayn :)
  Oon lukenut sun blogia aika lailla alusta asti ja oikeesti, oot yks mun lemppareista ❤ Toivottavasti jatkat kirjottelemista viel kauan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meinaan kyllä, täytyy vaan keksiä jokin hyvä päivä, kun on paljon tekemistä niin tulee mielenkiintosempi video! :-) Ihana kuitenkin kuulla, että tykkäsit tästäkin! Ei oo lähitulevasuudessa mitään, minkä takia tämän lopettaisin ja nämä kommentit saa vaan enemmän motivaatiota ja intoa tätä kohtaan! Kiitos siitä kuuluu sulle ♥

   Poista
 6. Ihana postaus taas kerran! :) laitoiks ask:in tarkotuksella niin ettei pysty kysymään anonyyminä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo laittanut, kyllä siellä voi anonyyminä kysyä edelleen? :o

   Kiitos! ♥

   Poista
 7. Pisti vaan silmään.. peitit oman osoittees, muttet viemäsi kirjekuoren saajan nimeä etkä osoitetta :D Itse en ainakaan ihan hirveästi tykkäisi jos oisin kyseinen henkilö..

  VastaaPoista
 8. Siinä kohtaa kun meikkasit, niin mitä laitoit hiuksiin? :) Merkki? Onko hyvä tuote?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bangerheadilta tilattua kuivashampoota! On tosi hyvää mun mielestä :-) Toi mun vetelee ihan viimeisiään, pitäis tilata uusi... Tämä tuote siis:

   http://www.bangerhead.fi/fi/artiklar/bangerhead-professional-fresh-me-up-200ml.html

   Poista