5/30/2015

9 X ASUT

Mä muistin vasta tänään Adtractionin järjestämän kollaasikisan, jossa jokaisen osallistujan kesken arvontaan 100 euron, 150 euron ja 200 euron lahjakortit! En tietenkään voi kieltäytyä tälläisestä, joten oli pakko väsätä edes jonkinnäköset kollaasit ja ajattelin nyt vilauttaa ne teillekin,

Ideana mun kollaaseissa oli siis se, että kokosin jokaiseen osioon/tilanteeseen kolme asua (lukuunottamatta "juhlaan" -osiotam joihin ei oikein löytynyt sopivia kenkiä), jotka mä pukisin mieluusti tiettyihin tilanteisiin. Tässä on siis kollaasit, joiden kanssa osallistuin yllämainittuun kisaan:

PSST! Jos kiinnostus heräsi  tuotteiden kuvia klikkaamalla pääset suoraan niiden omille sivuille!

Jumppaan/salille  treeniin pitää ehdottomasti pukea jotain värikästä, koska värikkäistä treenivaatteista saa paljon lisää puhtia ja energiaa treeniin! Mun jumppavaateista ei löydy yhtä toppia lukuunottamatta mitään kokomustaa  sen sijaan mun treenivaatteet koostuu keltaisesta, pinkistä ja erilaisista kuvioista. Mä pukisin mieluiten asun numero kaksi, entä te?

Juhlaan  Mä oon vähän sellasta tyyppiä, että tykkään pukea juhliinkin vaan housut ja jonkun juhlavemman yläosan, enkä niinkään välitä mekoista – ja hameista vielä vähemmän. Jotta saadaan vähän vaihtelua näihin kollaaseihin, valitsin kolme mun lempparimekkoa, jotka löytyykin tosta ylhäältä! Mä rakastuin ihan täysin tohon kolmanteen mekkoon ja oon monesti miettinyt, pitäisköhän se klikata kotio... Ainakaan vielä en oo sitä tehnyt, koska vähän epäröin, jääkö se kuitenkin vaan kaappiin. Minkä te pukisitte mieluiten päälle?

Arkeen  Tätä kategoriaa oli ehdottomasti hankalin tehdä, koska toinen toistaan ihanempia paitoja ja alaosia tuli koko ajan vastaan. Vaihtelinkin kaikkien kollaasien vaatteita varmaan sata kertaa edes takaisin, kunnes päätin, että nyt ne saa olla hyvät! :-D Kaikki asut on mun mielestä omalla tavallaan rentoja, mutta samalla siistejä ja joiden kanssa voi hyvin lähteä ihmisten ilmoille. Jos yksi pitäisi päättää, niin näistä vetäisin päälleni joko ykkösen tai kakkosen. How about you guys?

Todennäköisesti ihan näillä minuuteilla mä ja parikymmentä muuta vastavalmistunutta merkonomia ollaan painamassa merkonomilakki päähän. Ihan hullua, että kolmen vuoden uurastus on nyt ohi, ja syksyllä puhaltaa uudet tuulet. Kiinnostaako pieni info tästä tämänhetkisestä tilanteesta ja koulusta sekä hieman siitäkin, mitä mä oon tulevaisuudessa ajatellut tekeväni?

2 kommenttia:

 1. Paljon onnea Essi!! ❤

  Olipa vaikee valita noista asuista, varsinkin tosta viimeisestä, mut varmaan kuitenkin valitsisin kaikista numero kakkosen! :)
  Ja joo, mä ainakin lukisin mielelläni postausta sun elämästä ja kaikista suunnitelmista jne. :)

  Vietä ihana päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli vähän siinä ja siinä muutamien asujen kohdalla, kumpaankohan päätyisin... Ihania kaikki!

   Kiitos, vietin!♥

   Poista