3/27/2015

VIIKONLOPUN VIDEOMOIKAT


Muistakaa HD! <3

EDIT// Huomasin just, että Youtube leikkas tämänkin videon lopusta muutaman sekunnin pois... Eli ton lopun ei oikeasti pitänyt olla noin "lame" :-D

14 kommenttia:

 1. Inhottava kattoo kun puhut ja musiikki taustalla, osaat kyllä olla tosi luonnollinen näissä mut musiikin vois jättää ens kerralla pois tai edes tosi hiljaselle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, jätän ens kerralla kokonaan pois :-)

   Kiitos palautteesta!

   Poista
 2. Kiva video, lisää tämmösiä! :) Kuten edellinen ano sanoi, niin musiikki vois olla munkin mielestä kokonaan pois niin ei tarvis "pinnistellä" et kuulee :)

  VastaaPoista
 3. Mikä toi eka kappale oli?

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan enkä oo mihinkään lähössä! :) Ihana tämmönen video välillä!

  VastaaPoista
 5. Moikka! Mulla olis sellaista kysyttävää tohon sun koulutukseen liittyen, kun olen itsekin suunitellut hakevani samalle linjalle mitä opiskelet, niin mietin, että onko opinnoissa millaisessa roolissa taiteellinen osaaminen (piirtäminen,maalaaminen yms.), koska en itse ole todellakaan taitava piirtämään, niin olen alkanut kyseenalaistamaan hakukohdettani. Niin jos osaisit ihan rehellisesti kertoa millaiset menestymismahdollisuudet taiteellisesti tumpelolla siellä olisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne oo minkäännäkösessä roolissa merkonomin opinnoissa :-) Ei täällä piirretä tai maalata lainkaan, tänne vain! :>

   Poista
 6. Moi, anteeks tä ei liity tähän postaukseen oikeestaan mitenkään mutta kun oon saanut sellasen käsityksen, että shoppailet aika paljon netissä, niin mitä kautta maksat ne ostokset? Tai kun itellä on visa electron ja sillä ei ees kaikkialla voi maksaa... Mietin että ootko käyttänyt paypalia? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina jos vaan voi maksaa niin maksan Paypalilla, jos ei niin otan laskulle! :-)

   Poista
 7. Oi että, olit jotenkin aivan ihana tässä videolla!!<3 sun blogi on muutenkin tosi kiva:)

  VastaaPoista