3/23/2015

PIKAMOIKKAAMASSA

Oli pakko karata talousenglannin kirjan äärestä hetkeksi pois ja siirtää ajatukset välillä muualle. Kokeita siis riittää (edelleen), mutta olen mä jotain muutakin järkevää viime aikoina tehnyt! Perjantaina mä menin melkeen suoraan koulusta jumppaan, kävin kotona pikasuihkussa ja lähdin käymään Bikbokissa. Luin nimittäin aiemmin päivällä heidän instagram-tililtään, että heillä on alkanut pääasiäisalet, joten olihan mun pakko käydä tsekkaamassa mitä kaikkea sieltä löytyykään! Alennuksesta mä löysin neljä toppia, jotka kaikki maksoivat yhteensä n. 17 euroa, kahdet normaalihintaiset shortsit ja kivan paidan kahdeksalla eurolla.

Aika hyviä löytöjä siis, ainakin mun mielestä! Kiinnostaisko jokin vähän parempi esittelypostaus näistä tuotteista, kun näissä allaolevissa kuvissa vaatteet ei oikein pääse oikeuksiinsa?

Perjantaina illalla poikaystävä tuli meille ja herkuteltiin tortilloilla ja kannustettiin Avinia Voice of Finlandissa. Mikä nainen!

rajattuP1018042P1018058P1018065P1018050P1018049P1018056P1018045

Lauantai-illalla Oton lähdettyä takaisin Espooseen, tytöt tuli meille vielä hetkeksi hengailemaan. Oli niin ihana nähdä pitkästä aikaa heitäkin! Jotenkin mennyt menot ja suunnitelmat ihan ristiin lähiaikoina, ja muutamien kirjoituksetkin on ollut yks syy, miksei ole niin paljoa ehtinyt näkemään. Sunnuntaina me poikettiin Pippurimyllyyn syömään mamman, äitin ja isoveljen kanssa, muttei ainakaan se lehtipihvi mitenkään erikoista ollut. Ehkä odotin liikoja, kun sitä paikkaa on kuitenkin tosi paljon hehkutettu :-)

Kivaa vaihtelua tällänen viikonloppu, kun oikeasti oli jotain tekemistä jokaiselle päivälle!

Nyt mä palaan vielä koulujuttujen kimppuun ja illalla zumbailemaan! Ihanaa (ja lumista, what the f...?!?!) viikkoa kaikille<3

8 kommenttia:

 1. Onpa kivannäkösiä noi vaatteet, täytyy varmaan itekin käydä katsomassa löytyykö sieltä vielä jotain... :)
  Ja hei älä huijaa ei teil mitään lunta oo satanut xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä kivemman näköset päällä! ;-) En huijaa, täällä oli oikeesti ihan valkonen maa muutama päivä sitten...

   Poista
 2. Ois kyllä kiva nähä parempiaki kuvia noista vaatteista!! :-) esim. asukuvien merkeissä..? ;-)

  VastaaPoista
 3. Mä kirjaimellisesti hullaannuin yks päivä BikBokkssa kun oli nii hyvät valikoimat ja no, ei noi pääsiäisaletkaa pahaks oo (paitsi lompsalle) haha! :D

  Tee ihmeessä paremmat esittelyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle käy myös jokaikinen kerta noin! :-D Ihme kauppa toi Bikbok ;-)

   Jeij, tulossa on! :-)

   Poista
 4. Ostin ihan samoja vaatteita itekin bikbokin alesta!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, haha kiva sattuma! :-D Superihania noi kaikki!

   Poista