10/08/2013

Ootd 071013

312
takki - Vila | neule - Oasap (click!) | farkut - Dr. Denim | kengät - Converse

Mun blogin normaaleista kuvista poiketen, mä otin itseäni eilen niskasta kiinni ja samantien kun pääsin koulusta kotiin, siirryin takapihalle kuvailemaan vähän mun päivän asua! Mun asu ei koostunut mistään ihmeellisestä, mutta ai että kun mä rakastan tota takkia. Se on eksynyt mun päälle nyt joka päivä sen jälkeen, kun mä sen ostin. Takin kaverina mulla oli mun uusi ihana superlämmin beige karvaneule, josta mä muutama postaus takaperin jo juttelinkin! Sain sen siis yhteistyökumppaniltani Oasapilta*Perus mustien farkkujen lisäksi jalkaan pääsi, as you can see - paljon käytetyt conssit! Ripsihuollossakin tuli taas kipaistua, mikä on superkiva kun miettii tulevia koulukuvauksia, jotka on tämän viikon perjantaina! Muutenkin on paljon mukavempi katsoa peilistä kun on paljon tyytyväisempi omaan ulkonäköön.

Mitä mieltä te olitte, haluutteko jatkossa edes tämmösiä vähän-sinne-päin olevia päivän asu kuvia/postauksia, vai jätänkö kokonaan pois? :-) Sanavalta on melkeen kokonaan teillä!

*saatu blogin kautta

14 kommenttia:

 1. Joo lisää vaan tämmösiä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus taas jälleen kerran! Essi oot niin super kaunis <3 lisää vaan tällasia postauksia, oot nii hyvä inspiroimaan mua! Kiva nähä just asukokonaisuuksia, eikä vaan niitä käsipeilin kautta otettuja yläosia vaan! Oot niin hyvä kirjoittaja! Hyvää syksyn jatkoa sulle! Kiitos ihanasta blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina näiden kommenttien jälkeen mä muistan, miksi mä en lopeta bloggaamista vaikka iskiskin maailmankaikkeuden pahin masennus tätä kohtaan... Ihanaa huomata mimmosia lukijoita mulla on, tosi ihanasti sanottu! Kiitos ja superkivaa jatkoa myös sinulle! ♥

   Poista
 3. Ihana postaus, lisää tämmösiä!! :)

  flywithstudent.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Himokiva postaus ja aivan ihana toi neule! :)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. kiiiva neule :) ja ihana essi <3 kerro joittenki turkulaisten muiden blogeja jos tiiät :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mä en lue vakituisesti kun Noran ja Saran blogeja, tosin Sara on tällä hetkellä vaihdossa mutta: http://wwwdreamingisbelieving.blogspot.fi/ ja http://s-kloset.blogspot.fi/

   Poista
 6. Tosi kiva postaus, lisää vaan näitä!:) ja noi sun ripset on upeet!!

  www.withmyownstyle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, varmasti tulossa lisää! :-) Kiitos ♥

   Poista
 7. Aivan ihana takki ja villatakki! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  VastaaPoista