10/01/2013

ENSIMMÄINEN LOKAKUUTA

IMG_3910IMG_3939IMG_3947
IMG_3924-horz IMG_3951IMG_3944
Myöhäiset moikat ihanille lukijoille! Viikonloppu vierähti taas supernopeasti ohi ja oli ihana viettää aikaa pitkästä aikaa yhdessä Nooran kanssa. Suunniteltiin myös vähän loppuvuoden juttuja ja käytiin läpi muita suunnitelmia, oon ihan super innoissani! Viikonlopun aikana me käytiin talleilemassa, shoppailemassa (useampaankin otteeseen), yöajelulla parin kaverin kanssa ja syömässä. Mä unohdin siirtää ylimääräiset rahat pois mun tililtä ennen kuin lähdettiin shoppailemaan, jonka vuoksi ostin muutamia juttuja... Niistä kaikista näkyykin kuvat tuolla ylempänä (takki, farkut ja kynsilakat), ja voi olla, että käyn hakemassa noita kynsilakkoja Cubuksesta vielä muutamat lisää, kun noi makso vaan 1€/kpl!

As you can see, teksti on sen mukaista, että kello alkaa lähennellä nukkumaanmenoaikaa, joten pidemmittä puheitta toivotan teillekin hyvät yöt! Huomenna me vietetään koulussa hyvinvointipäivää, ja jos päästään normaalia aikaisemmin, saatan ehtiä ennen jumppaa ja ripsihuoltoa tänne bloginkin puolelle! :-)

7 kommenttia:

 1. ihana toi takki! mut eks sä just tilannu tommosen melkeen samanlaisen h&m:ltä? :o tai ainaki formis jotain semmosta puhuit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no toi on varmaan just se

   Poista
  2. Ei toi oo se H&Mn takki, peruutin sen tilauksen koska toi oli kivampi! :-)

   Poista
 2. heii mistä löysit vielä vielä kokoja tosta vilan takista?! hitsi vieköön ku itte tarvisin jonkun ton tyyppisen takin mutta missään ei tunnu olevan enää kokoja! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myllystä! Siellä oli vielä useampikin M-koko jäljellä :-)

   Poista
 3. onks toi upee takki siis Vilasta? Pakko saada!! :D onks sul mikä koko tosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on! Toi onkin ihan unelma, mä muistan ku melkeen itkin ton perään viime talvena Zarassa... Mulla on M koko :-)

   Poista